Jensen Ambassadør Vendbar Madras

As low as 7.069,40 kr. Regular Price 10.876,00 kr.
Del din betaling op
Se vores finansiering

Vendbar madras med fantastisk komfort og høj tilpasningsevne, som sikrer at uanset hvordan du ligger på madrassen, så sørger de zoneinddelte dobbelt fjedre for at du både har plads til skulder og hofte, så du opnår den optimale liggeposition natten igennem. Jensen Ambassadør fås i 3 forskellige fastheder, så er der altid en som passer til dine behov. Har du behov for hjælp til at vælge den rigtige, så se guiden her på siden eller kontakt os. Du kan vælge din nye Jensen madras i 8 flotte farver. 

 

 

 

Dette produkt er en bestillingsvare da det bliver specifikt produceret til dig. Leveringstiden er 2-5 uger.

Spar 35%

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

(gælder ikke ved køb af seng)

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

VÆLG DEN RIGTIGE FASTHED

Når du vælger ny seng, så er det vigtig at du får den fasthed som passer til dine behov. Der findes ikke nogen facitliste da vi alle er forskellige, men du kan følge guiden her til at finde det som passer bedst til din ønsker. Det er vigtigt at du husker dine personlige præferencer, da denne guide kun er vejledende.

Fasthed

 

Jensen Aloy

JENSEN ALOY 2.1 FJEDRESYSTEM

Fjedersystemet giver stor overfladeblødhed i hele madrassen, da de mere faste zoner kun kommer i funktion, når din krop synker ned i madrassen.

Viste du, at skulderleddet er kroppens mest bevægelige led, og at dette område oftest er udsat for skader? Dette ustabile led udsættes konstant for tryk og pres, specielt når du ligger på siden. Derfor lancerer Jensen nu Aloy 2.1. Hemmeligheden er et opgraderet Aloy fjedersystem med en ekstra blød skulderzone - der giver god plads til din skuldre.

JENSEN ORIGNAL ZONESYSTEM

Jensens zonesystem giver rigtig støtte til hele kroppen når du hviler og sover. Korsrygstøtte i kombination med blød skulderzone giver en helt anden soveoplevelse. Princippet er lige så logisk, som det er naturligt. De fleste er bredere over hofter og skuldre samtidig med, at taljen er tungere og på mange smallere. Da det er madrassens opgave at bære kroppen, giver den zoneinddelte madras en mere jævn og bekvem støtte, fordi skuldre og hofter synker dybere ned i madrassen, og taljen mødes af fastere støtte. Ligger du på ryg eller side, er resultatet det samme.

JENSEN STRETCH

Stretch i alle liggeflader gør, at kroppen synker ned i sengen, og får støtte og aflastning af det zoneinddelte fjedersystem.

SVANEMÆRKET

Af hensyn til dig og naturen, er alle vores senge og topmadrasser Svanemærket. Produkter med Svanemærket opfylder strenge krav om påvirkning af miljøet gennem hele produktets levetid – fra råvare til genbrugt materiale.

GARANTI

Samtlige Jensen-madrasser har 5 års totalgaranti og 25 års garanti mod ramme- eller fjederbrud. I garantibeviset, som følger med madrassen, kan du læse de komplette vilkår.

TESTET & GODKENDT

Jensen produkter er testet og godkendt af AEH, et neutralt testinstitut i Zurich, Schweiz. Hvert produkt bliver certificeret, og gennemgår grundige tester i forhold til ergonomi, hygiejne, sengeklima og holdbarhed.

MADE IN NORWAY

All Jensen beds and mattresses are designed and manufactured in Norway. 

Specifikationer
Sale Nej
Producent JENSEN