Auping Auronde 1500 Sengeramme

As low as 9.500,00 kr.
Del din betaling op
Se vores finansiering

Auping Auronde er en sandt design-ikon, designet af Frans de la Haye i 1973 og er siden den mest solgte designseng i Europa. Sengemodellen er designet i yderst solidt træ med afrundede former og særprægede aluminium detaljer, som tilføjer designet kant. Auronde er lavet af usædvanligt stærkt bøgetræ. Bøgetræet kan du enten vælge at få fuldlakeret (i 10 forskellige Auping farver) eller få i valnød- eller egetræsfinér. Egetræsfinéren kan du tilmed få i 7 forskellige farver. Vælg en matchende eller kontrastfarve til aluminiums detaljerne.

Auronde 1500 sengerammen og har en højde på 41,5 cm og findes i flere størrelser og kombinationer. Husk at bestille madrasser og bunde til din nye Noa sengeramme. Dette produkt er en bestillingsvare da det bliver specifikt produceret til dig. Leveringstiden er 2-5 uger.

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

(gælder ikke ved køb af seng)

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

Frans de la haye auronde seng

Hollandsk design

Den hollandske designer Frans de la Haye designede Auronde-sengen i 1973.

"Jeg ville designe en seng, som kunne holde i lang tid (mange senge blev dengang lavet af spånplader, der hurtigt gik i stykker), og som var let at montere og afmontere."

Derfor faldt Fans de la Hayes valg på stærkt bøgetræ og holdbare aluminiums detaljer, som nu er blevet en vigtig del af sengens design og look.

45 års jubilæum

Auronde ansås i 1973 som revolutionerende på grund af sine afrundede former og lyse farver. 45 år senere er sengemodellen stadig revolutionerende.

Auping Auronde 45 års jubilæum

17 farver

Auronde er lavet af usædvanligt stærkt bøgetræ. Bøgetræet kan du enten vælge at få fuldlakeret (i 10 forskellige Auping farver) eller få i valnød- eller egetræsfinér. Egetræsfinéren kan du tilmed få i 7 forskellige farver. Vælg en matchende eller kontrastfarve til aluminiums detaljerne.

Aupings lakfarver: Pure white, Deep black, Cool grey, Warm grey, Sand beige, Pine green, Blush, Royal blue, Dusty red og Night blue.

Aupings bejdet ege-/ og valnøddefinér: Natural oak, Natural walnut, Midnight black oak, Soft white oak, Chocolate brown oak, Dark blue oak og Chalk grey oak.

Aluminiumsdetaljer: Pure white, Deep black, Cool grey, Warm grey, Sand beige, Pine Green, Blush, Royal blue, Dusty red, Night blue of Aluminium.

Hver Auronde er lavet af ekstremt stærkt bøgetræ

Hos Auping vælger vi altid bæredygtige materialer af høj kvalitet, fordi vi tror, at du sover bedre i en seng, der er lavet med omhu og med verden omkring dig for øje. Bøgetræet består af 16 lag og er derfor ekstremt solidt. Dette er grunden til at Auronden er én af de absolut mest holdbare på markedet.

Auping Auronde lavet af stærkt bøgetræ
Hollandsk håndværk Auping

Hollandsk håndværk

Alle Auping senge, herunder også Auronde, bliver produceret i Auping egen bæredygtige fabrik i Deventer.

Her kombinerer vi hver dag klassisk håndværk og langvarig erfaring med de nyeste udviklinger inden for teknologi, ergonomi og design.

Således sikrer vi, at Aupings senge og dermed den nye Auronde er den bedste kvalitet.

Siden 1888

I mere end 130 år har vi arbejdet for at kunne levere produkter, der sikrer, at alle - uanset behov- kan få en god nattesøvn. Hver seng er skræddersyet og produceret præcis til dig på vores Co2 neutrale fabrik i Deventer i Holland. Vores viden og erfaring kan i den grad ses i Auronde-designet. Når du vælger Auronde, vælger du kvalitet og komfort på højeste niveau.

Specifikationer
Sale Nej
Producent AUPING