Auping Elite Madras

As low as 16.495,00 kr.
Del din betaling op
Se vores finansiering

Auping Elite er det perfekte valg til dig, der stiller de allerhøjeste krav til støtte og liggekomfort. Vita Talalay komfortlagets uovertrufne kvalitet kombineret med madrassens ekstra bløde overside gør Elite til den behageligste madras, du nogensinde kommer til at ligge på. Madrassen består hovedsagelig af polyester. Det er ikke kun et materiale, der egner sig fortrinligt til at blive genanvendt fuldt ud, men giver også optimal ventilation. Og det er godt, for det betyder, at madrassen ikke føles for varm. 

Auping Elite er ikke kun skabt med kærlighed og omtanke for jordkloden, men også med omtanke for dig. Og for din krop. Derfor fås Auping Elite i 4 forskellige varianter med hver sin zoneinddeling - en til hver af de 4 kropstyper. Kropstyperne har fokus på dine skuldres og hofters bredde i forhold til din talje. Vi skelner mellem kropstyperne X, Y, A og I. Din højde og vægt spiller ikke nogen rolle her. De er først vigtige, når du skal bestemme fastheden på din madras. 

Madrassen findes i 3 forskellige fastheder. Blød, Medium & Fast.

  • Madrasser i bredden 70-140 cm består af en enkelt kerne og fås derfor med en fasthed.
  • Madrasser i bredden 160-200 cm fås med 2 kerner og derfor kan du vælge mellem 2 forskellige fastheder.

Har du behov for hjælp til at vælge den rigtige fasthed og madrastype så se vedledning her på siden eller kontakt os.

 

Dette produkt er en bestillingsvare da det bliver specifikt produceret til dig. Leveringstiden er 2-5 uger.

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

(gælder ikke ved køb af seng)

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

VÆLG DEN RIGTIGE FASTHED

Når du vælger ny seng, så er det vigtig at du får den fasthed som passer til dine behov. Der findes ikke nogen facitliste da vi alle er forskellige, men du kan følge guiden her til at finde det som passer bedst til din ønsker. Det er vigtigt at du husker dine personlige præferencer, da denne guide kun er vejledende.

 

HVILKEN KROPSTYPE HAR DU?

Alle kroppe er forskellige. Derfor er vores madrassortiment udviklet på baggrund af fire forskellige typer støtte - de fire kropstyper. De handler alle sammen om din krops proportioner set i forhold til taljen. Højde og vægt spiller ikke en rolle her.

X: Hofter og skuldre er klart bredere end taljen. I: Skuldrene er lidt bredere end taljen og hoften. A: Hofterne er klart bredere end taljen. Y: Skuldrene er klart bredere end taljen og hofterne.

 

EN BLØD OG TRYG FORNEMMELSE

Liggekomforten på en Auping Elite er uovertruffen. Det er den behageligste madras, du nogensinde kommer til at ligge på. Eller egentlig: ligge i. Du synker nemlig behageligt ned i den. Det føles, som om du bliver omfavnet af din madras. Det skyldes, at Auping Elite indeholder et komfortlag af Vita Talalay Origins®, en bæredygtig naturlatex uden kunstige tilsætningsstoffer. Derudover har Elite madrassens overside et ekstra komfortlag, som vi kalder Welcompad. Dette lag gør madrassen ekstra blød der, hvor den er tættest på kroppen. De små puder i betrækket føles behagelige mod huden - nærmest som om din madras byder dig velkommen. 

 

MADRASSER FRA AUPING

Ved at se på din kropstype og lytte til personlige præferencer fremstiller Auping madrasser, er giver den bedst mulige nattesøvn. Auping madrasser er solide, holdbare og skræddersyede, fordi ikke to personer er ens.

Alle Aupings madrasser fås i de mest gængse størrelser og passer til alle Aupings senge.

At købe den ideelle madras er ikke så nemt, som det lyder. En madras har en gennemsnitlig levetid på 8-10 år, så det er vigtigt, at din madras passer til dine personlige ønsker og dine præferencer for et varmt eller køligt sovemiljø, og at der tages hensyn til eventuelle allergier eller fysiske gener.

Du skal også tænke over, om din partner har samme personlige præferencer som dig. Uanset hvor hyggeligt det er at dele madras, er alle kroppe unikke. Kropsvægten er ofte ulige fordelt på madrassens to halvdele, og derfor har i behov forskellig støtte.

I kan f.eks. vælge at købe 2 separate madrasser i stedet for 1 dobbeltmadras, men hvis i ikke ønsker det, fremstiller Auping dobbeltmadrasser med 2 individuelt tilpassede kerner. På den måde får i begge den rigtige støtte i 1 madras.

 

EKSKLUSIVE MADRASSER TIL EN GOD NATTESØVN

Dine personlige søvnpræferencer afgør, hvilken madras der er bedst til dig. Har du det ofte for varmt eller koldt om natten? Kan du bedst lide at sove på en blød eller fast madras? Og hvilket materiale foretrækker du?

Når du tænker på, at du bruger en tredjedel af dit liv på at sove, ved du, hvor vigtigt det er at stille dig selv disse spørgsmål. Alle Aupings madrasser er springmadrasser, der indeholder pocketfjedre. Madrasser med pocketfjedre nyder stor popularitet på grund af den gode sovekomfort, hvor fjedrenes tykkelse og højde afgør graden af støtte.

Toplaget af højelastisk 3D-strikket polyester gør det ikke kun nemt for dig at vende dig om natten, men giver også optimal ventilation. Auping Evolve er faktisk den bedst ventilerende madras i vores sortiment.

 

PRODUKTSPECIFIKATIONER

 

Højde: 24 cm
 
Længder: 190, 200, 210, og 220 cm
 
Bredder: 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180, og 200 cm
 
Støtte: 3 komfortzoner med 16 cm høje pocketfjedre, fremstillet af stål og 100% polyester
 
Madrasvarianter: 4 (X, Y, A, I)
 
Maksimal belastning: 140 kg pr. liggeflade
 
Fastheder: Blød, medium og fast
 
Komfort: 4,5 cm Vita Talalay Origins
 
Betræk (madrassens overside): 100% polyester, aftageligt og vaskbart ved 60 °C
 
Bund og sider: 100% polyester
 
Sammenhæftning: Niaga® click-unclick adhesive
 
Allergi: Auping Elite indeholder ikke uld.
 
Passer til elevationssengebund: Ja
 
Håndtag: Ja
 
Produktion: Fremstillet i Deventer, Holland
 
Garanti: 5 års produktgaranti, 90 dages ombytningsgaranti på madrassens kropstype og fasthed
Specifikationer
Sale Nej
Producent AUPING