Auping Maestro Madras

Fra 12.495,00 kr
Del din betaling op
Se vores finansiering

Maestro Madras

Lækker madras med bæredygtig komfort. Pocketfjedre med 5 komfort zoner og integreret talalay latex topmadras, er med til at give Maestro sine unikke egenskaber. Du får en madras som er allergivenlig og med dobbelt støtte i skulderzonen. Topbetrækket er aftageligt og vaskbart ved 60 grader, som gør vedligeholdelse nemt for dig. 

 

Madrassen findes i 4 forskellige fastheder. Blød, Medium, Fast og X-fast.

  • Madrasser i bredden 70-140 cm består af en enkelt kerne og fås derfor med en fasthed.
  • Madrasser i bredden 160-200 cm fås med 2 kerner og derfor kan du vælge mellem 2 forskellige fastheder.

Har du behov for hjælp til at vælge den rigtige fasthed så se vedledning her på siden eller kontakt os.

 

Dette produkt er en bestillingsvare da det bliver specifikt produceret til dig. Leveringstiden er 2-5 uger.

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

VÆLG DEN RIGTIGE FASTHED

Når du vælger ny seng, så er det vigtig at du får den fasthed som passer til dine behov. Der findes ikke nogen facitliste da vi alle er forskellige, men du kan følge guiden her til at finde det som passer bedst til din ønsker. Det er vigtigt at du huske dine personlige præferencer, da denne guide kun er vejlendende.  

4 fasthed

 

Dobbelt støtte

Maestro madrassen har 5 zoner, som hver især støtter en specifik del af kroppen – hoved, skuldre, lænd, hofter og ben. Uden at bemærke det vender du dig ca. 30 gange om natten. DPPS®-pocketfjedrene gør det nemt at vende dig og giver god støtte, uanset hvordan du ligger. Maestro madrassen har en skulderzone med dobbelt støtte. Denne skulderzone består af et Visco-materiale, som får skuldrene til at synke bedre ned, i stedet for at de bliver trykket sammen. Materialerne i en Auping madras er i så høj kvalitet, at madrassen ikke skal drejes eller vendes. En Auping madras er også inddelt i zoner, som sikrer støtte de rigtige steder Skuldre og hoved har f.eks. brug for en helt anden støtte end benene.

 

Avanceret skulderzone

Maestro madrassen har en skulderzone med dobbelt støtte. Det bløde Visco-materiale og de ekstra bløde fjedre nedenunder sikrer, at dine skuldre synker godt ned i stedet for at blive trykket sammen. En trykfordeler sikrer en jævn overgang mellem de forskellige zoner.

Trykfordeleren øger liggekomforten og giver god ventilation i madrassen. Den giver en jævn overgang mellem de forskellige zoner, og dine skuldre synker bedre ned i stedet for at blive trykket sammen. Så kan du sove endnu mere behageligt.

 

Komfort med bæredygtighed for øje

Et komfortlag er et lag i madrassen, som sikrer, at du ligger komfortabelt. Vivo madrassen har et komfortlag af Vita Talalay Origins latex.

Vita Talalay Origins® er et naturligt komfortlag uden kunstige tilsætningsstoffer. Det er fremstillet af en unik naturlatex, som er fremstillet på en bæredygtig måde uden kunstige tilsætningsstoffer. Et enestående materiale, når det gælder elasticitet og komfort. Så kan du sove ekstra godt.

 

Tekniske specifikationer for Maestro madras

Højde: 22 cm
Garanti: 5 års produktgaranti
Antal komfortzoner: 5
Maksimal belastning: 140 kg
Passer til elevationssengebunde: Ja
Ventilation: Meget god. Den bedste ventilation opnås ved at kombinere en Auping madras med en Auping sengebund
Aftageligt lag (betræk): Ja.

Betræk: Betrækket på Maestro madrassen er aftageligt som standard og består af 40% Tencel og 60% polyester. Quiltet med 6,5 mm 3D-strik, 1 cm polyether og Climawatt (200 g/m2). Kan vaskes ved 60 °C.

Vaskbarhed:
Betrækket kan vaskes ved op til 60 °C.

Støtte: 5 zoner med 14 cm høje DPPS-pocketfjedre plus Visco-skulderzone. Trykfordeler af 1 cm 3D-strik med fleksibel skulderzone.
Komfort: Vita Talalay Origins (100% natur)

Underlag: Ventilerende, perforeret underplade af polyether.
Underside: Antracitgrå filtbund, som passer perfekt på den ventilerende Aupingsengebund

Specifikationer
Sale Nej
Producent Auping