Auping Noa Sengeramme

As low as 15.000,00 kr.
Del din betaling op
Se vores finansiering

Noa er med sin enkle form, sine gennemtænkte detaljer og de naturlige materialer indbegrebet af skandinavisk design. Tegnet af den danske designer Eva Harlou. Auping Noa er lavet med kærlighed, og det kan ses. Det er en seng med elegante detaljer. Sengens sider er lavere i hoved- og fodenden end i midten, hvorved der opstår en "bølge" i designet, som giver sengen et unikt udtryk. Sengerammen hviler på tilspidsede ben, der skråner let indad, så sengen ser ud til at svæve over gulvet. Hovedgærdet har udskårne lameller og buede sider, så det indrammer sengen og skaber en følelse af tryghed. 

 

Når du vælger en Noa sengeramme, så har mulighed for at sætte dit personlige præg på den. Du kan derfor vælger farve, og om der skal være med eller uden hovedgærde. Du kan selvfølgelig selvbestemme hvilken størrelse ramme du ønsker, og hvilken højde du ønsker, da den findes i en lav model med en højde på 51 cm* og en høj model som er 56 cm* 

Husk at bestille madrasser og bunde til din nye Noa sengeramme. Dette produkt er en bestillingsvare da det bliver specifikt produceret til dig. Leveringstiden er 2-5 uger.

*målt med en Auping Cresto madras på 20 cm.

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

(gælder ikke ved køb af seng)

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

 

Noa seng med hjul

En særlig detalje

En ganske særlig detalje ved Auping Noa er hjulene af træ. Hjulene er ikke kun til pynt – selv om det ved første øjekast kan se sådan ud, fordi drejemekanismen er skjult indvendigt i hjulene. Udover at være en smuk og overraskende detalje, kan Noa nemt flyttes rundt i soveværelset, hvis du vil ændre i indretningen eller gøre rent bag sengen.

Eva Harlou

Noa er designet af den danske arkitekt og designer Eva Harlou. Eva Harlou er dansk og uddannet arkitekt fra Arkitektskolen Aarhus i 2003. Hendes skandinaviske sans for form, funktion og æstetik går igen i alle hendes design.

"Jeg havde til formål at designe en seng, der både repræsenterer Auping og viser min signatur som dansk arkitekt. De enkle og funktionelle detaljer på rammen, hovedgærdet og benene giver sengen dens karakteristiske look. Jeg har arbejdet hen mod at designe en klassisk seng, som let vil passe ind i mange forskellige interiører og vil holde i mange år. Designet omfavner hverdagen og alle dens magiske øjeblikke. Indrammet i smukt, funktionelt og ansvarligt design."

Eva Harlou. Designer. 

designer Eva Harlou
Noa sengeramme med hovedgærde

Et svævende hovedgærde

Noa hovedgærdet Milled har udskårne lameller, som giver et let og luftigt design og buede sider, der indrammer sengen og skaber en følelse af tryghed. Ønsker du et hovedgærde uden lameller i 100 pct. træ, har vi også det.

Noa hovedgærdet er fastgjort på sengen ved hjælp af et skjult monteringssystem, så det synes at svæve bag ved sengen. Det buede hovedgærde nærmest omfavner sengen og er behageligt at sidde op ad.

Solidt og bæredygtigt bøgetræ

Valget af træ som materiale er helt bevidst. Dette naturmateriale passer godt til sengens udformning og er desuden meget holdbart. Bøgetræ er nemlig superstærkt og har en meget lang levetid. Når materialet er så holdbart, undgår vi, at du kasserer din seng allerede efter kort tid – og derved mindsker vi affaldsmængden. Det er vigtigt for os hos Auping, da vi stræber efter at lade færrest mulige materialer gå til spilde.

Noa seng i solidt og bæredygtigt bøgetræ
Noa sengeramme

Smarte Noa

Vil du gøre din Auping Noa endnu smartere? Så kan du kombinere den med en Auping Smart base. Denne elevationssengebund giver dig ikke kun ekstra støtte i ryggen, men har også et væld af smarte funktioner, som giver dig en endnu bedre søvn. Til eksempel kan nævnes en Smart alarm, som vækker dig af den lette søvnfase, og en antisnorkefunktion, som betyder, at du aldrig mere bliver holdt vågen af din snorkende partner.

Fremstillet med kærlighed i Deventer

Alle vores senge bliver fremstillet på vores grønne fabrik i Deventer. Det kan du se på den sublime finish – eller det er faktisk lige netop, hvad du ikke kan. Vores kærlighed og omhyggelige tilgang er nemlig skjult i detaljerne. Alle Noas samlinger er usynlige, og ved overgangene mellem de forskellige dele har vi fræset en smuk kant, så du ser en elegant detalje i stedet for bolte eller skruer. Dermed skaber Auping Noa også visuel ro.

noa sengeramme
   
   
   
   
Specifikationer
Sale Nej
Producent AUPING