MENU

1 til 12 af 49

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sorter faldende

1 til 12 af 49

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sorter faldende

Auping Nights – Better Days

Ovenstående er det hollandske sengefirma Aupings vision i alt, hvad de foretager sig. Deres traditioner har eksisteret i mere end 120 år, men det forhindrer dem ikke i konstant at forny sig. Nøgleordene for sengegiganten er trykfordeling, ventilation samt støtte, og det kan du være vis på, at du finder i alle deres kvalitetssenge og madrasser. Det har gjort Auping til en af de førende sengespecialister i Europa, men ikke blot på grund af deres høje kvalitet og gode funktionalitet, men også på baggrund af det flotte design, der leveres af designere som Frans de la Haye, Thomas Althaus samt deres eget design team. Auping er også kendte for deres populære faconlagner, i lækker kvalitet og pasform.


Auping Senge

Historien om Auping går helt tilbage til 1888, hvor en smed ved navn Johannes Auping bliver bedt om at lave mere hygiejniske hospitalssenge. Han får idéen til at opfinde senge med spiralbund, og to år senere kommer den første ordre på 40 af disse specialdesignede senge. I 1898 kommer der tillige en ordre fra selveste kongefamilien om at levere senge til deres palæ. Virksomheden har overlevet to verdenskrige og har siden udviklet en lang række senge, og det fører historien hen til firmaet i dag.

Auping madrasser og sengetøj

I dag er Auping Hollands største, uafhængige sengefirma, og de producerer både senge, sengerammer, madrasser og boxmadrasser til flere lande i verden og har filialer i blandt andet Danmark og Spanien. Virksomheden er i Holland så anerkendt, at den har fået status som markedsleder i sit hjemland, men også som trendsætter og søvnspecialist i flere europæiske lande. Så der er god grund til at vælge en seng fra netop dette firma.

Justerbarhed i Aupings senge

Auping sengebunden med det flettede spiralnet er ideel til justerbarhed på grund af fleksibiliteten. Madrassen fastgøres med specielle velcro clips, så den altid følger Auping sengebunden's bevægelser uden at glide ned eller til siden.

Ekstra muligheder med sengerammen

Auping AVS sengebunde kan monteres på elegante AVS Support ben. Reultatet er en attraktiv stand-alone seng, hvortil der kan vælges forskellige typer hovedgærder. Auping sengebund passer selvfølgelig også i de fleste standard størrelse sengerammer - om det er Auping's egen Auronde sengeramme eller en helt anden model.