Auping Vivo Madras

Fra 14.995,00 kr
Del din betaling op
Se vores finansiering

Vivo Madras

Aupings topmodel af madrasser. Til dig som stiller store krav til din komfort oplevelse. Vivo madrassen byder på en af markedes bedste ventilerende egenskaber, kombineret med 5 komfortzoner og pocketfjedre med fleksibel hofte- og skulderzone. Den integreret Talalay latex topmadras er det bedste indenfor naturmateriale som giver dig en eksklusiv følelse og ekstra åndbarhed. Betrækket er temperatur regulerende og kan vaske ved op til 60 grader. 

 

Madrassen findes i 4 forskellige fastheder. Blød, Medium, Fast og X-fast.

  • Madrasser i bredden 70-140 cm består af en enkelt kerne og fås derfor med en fasthed.
  • Madrasser i bredden 160-200 cm fås med 2 kerner og derfor kan du vælge mellem 2 forskellige fastheder.

Har du behov for hjælp til at vælge den rigtige fasthed så se vedledning her på siden eller kontakt os.

 

Dette produkt er en bestillingsvare da det bliver specifikt produceret til dig. Leveringstiden er 2-5 uger.

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

VÆLG DEN RIGTIGE FASTHED

Når du vælger ny seng, så er det vigtig at du får den fasthed som passer til dine behov. Der findes ikke nogen facitliste da vi alle er forskellige, men du kan følge guiden her til at finde det som passer bedst til din ønsker. Det er vigtigt at du huske dine personlige præferencer, da denne guide kun er vejlendende.  

4 fasthed

 

Den bedste støtte

Vivo har 5 zoner, som hver især støtter en specifik del af kroppen – hoved, skuldre, lænd, hofter og ben. Uden at bemærke det vender du dig ca. 30 gange om natten. DPPS®-pocketfjedrene gør det nemt at vende dig og giver god støtte, uanset hvordan du ligger. Materialerne i en Auping madras er i så høj kvalitet, at madrassen ikke skal drejes eller vendes. En Auping madras er også inddelt i zoner, som sikrer støtte de rigtige steder. Skuldre og hoved har f.eks. brug for en helt anden støtte end benene.

 

Avanceret hofte- og skulderzone

Vivo madras har en avanceret hofte- og skulderzone, så skuldre og hofter kan synke godt ned og får optimal støtte. En trykfordeler sikrer en jævn overgang mellem de forskellige zoner.

Trykfordeleren øger liggekomforten og giver god ventilation i madrassen. Den giver en jævn overgang mellem de forskellige zoner, og dine skuldre synker bedre ned i stedet for at blive trykket sammen. Så kan du sove endnu mere behageligt.

 

Komfort med bæredygtighed for øje 

Et komfortlag er et lag i madrassen, som sikrer, at du ligger komfortabelt. Vivo madrassen har et komfortlag af Vita Talalay Origins latex.

Vita Talalay Origins er et naturligt komfortlag uden kunstige tilsætningsstoffer. Det er fremstillet af en unik naturlatex, som er fremstillet på en bæredygtig måde uden kunstige tilsætningsstoffer. Et enestående materiale, når det gælder elasticitet og komfort. Så kan du sove ekstra godt.

 

Tekniske specifikationer for Vivo madras

Højde: 24 cm
Garanti: 5 års produktgaranti
Antal komfortzoner: 5
Maksimal belastning: 140 kg
Passer til elevationssengebunde: Ja
Ventilation: Meget god. Den bedste ventilation opnås ved at kombinere en Auping madras med en Auping sengebund

Betræk: Betrækket på Vivo af 40% Tencel og 60% polyester. Quiltet med 6,5 mm 3D-strik, 1 cm polyether og Climawatt (200 g/m2). Med finish af PCM (faseskiftende materiale). Kan vaskes ved 60 °C.

Vaskbarhed:
Betrækket kan vaskes ved op til 60 °C.

Støtte: 5 zoner med 14 cm høje DPPS-pocketfjedre plus Visco-skulderzone. Trykfordeler på 2 cm af 3D-strik med fleksibel skulder- og hoftezone.
Komfort: komfortlag af Vita Talalay Origins

Underlag: Ventilerende, perforeret underplade af polyether.
Underside: Antracitgrå filtbund, som passer perfekt på den ventilerende Auping sengebund

Specifikationer
Sale Nej
Producent Auping