MENU

borås cotton

7 vare(r)

Sorter faldende

7 vare(r)

Sorter faldende

Stort udvalg af sengetøj fra Borås Cotton

Hos Nordfjeld synes vi rigtig godt om Borås Cotton sengetøj, og derfor er vi stolte af at have et stort udvalg af dette lækre sengetøjsbrand både i vores webshop og vores fysiske butik. I vores udvalg finder du mange forskellige farver og mønstre i Borås Cotton sengetøj, og der er lidt for enhver smag. Borås Cotton sengetøj passer til de fleste hjem, og med brandets eksklusive udtryk behøver du ikke at gemme det væk under et sengetæppe, da Borås Cotton sengetøj med sin enkelthed er utrolig moderne. Har du spørgsmål eller har brug for råd og vejledning, kan du altid kontakte os på telefon eller mail eller besøge os i vores butik i Odense.


Borås Cotton sengetøj i høj kvalitet

Søvn er utrolig vigtigt for alle mennesker, og vidste du, at danskerne i gennemsnit tilbringer 7 timer under dynen hver nat? Derfor bør du lave din seng så indbydende og lækker, som overhovedet muligt. Intet er så lækkert, som at krybe ned under en dyne når du skal sove. Det skulle dog lige være at krybe ned under en dyne med det lækreste sengetøj i høj kvalitet. Mangler du sengetøj i en god kvalitet, bør du se nærmere på brandet Borås Cotton. Borås Cotton udvikler sengetøj med stor fokus på god komfort, høj kvalitet og flot og udtryksfyldt design, og kan få dig til at sove som en drøm uden sengetøj, der kradser dig.

Traditionsfyldt sengetøjsbrand

Borås Cotton har eksisteret i over 100 år, og er en af de ældste tekstilmærker i Sverige og hele i Skandinavien. Mange af de mest indflydelsesrige designere i den svenske tekstilhistorie er repræsenteret i brandets designs gennem årene. Borås Cottons design har formået at holde sig tidsløs, og designs fra 1970 – og 1980’erne er stadig gangbare og moderne den dag i dag. Den klassiske tilgang til sengetøjsmønstre og god kvalitet gør, at Borås stadig er meget aktuelle, og derfor er vi i Nordfjeld meget stolte over at have brandet, som en del af vores sengetøjssortiment. Se videre her på shoppen, og lad dig inspirere af vores mange forskellige sengetøjsdesigns – og brands.


Fantastisk kvalitet til en god pris

Hvis du køber sengetøj fra Borås Cotton, kan du være sikker på, at du kommer hjem med et rigtig godt produkt i høj kvalitet. Alle materialer til sengetøj er enten 100% bomuld eller bomuldssatin. Desuden kan alt sengetøjet vaskes i maskine på 60 grader, hvilket sikrer et hygiejnisk sovemiljø uden husstøvmider eller bakterier, hvis du vasker det hver 14. dage. Har du en forespørgsel, eller er der noget, du er i tvivl om, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail eller besøge os i vores fysiske butik i Odense.