Nordfjeld butik
  • Tagtækkervej 11
    5230 Odense M
  • +45 6615 2500
  • info@nordfjeld.dk
Butikkens åbningstider
  • Mandag - Torsdag kl. 10.00 - 17.30
  • Fredag kl. 10.00 - 18.00
  • Lørdag - Søndag kl. 10.00 - 15.00

Fyns største udvalg af kvalitetssenge og tilbehør


Har du brug for råd og vejledning, eller et godt tilbud?
Skriv eller ring til os, vi sidder klar til at hjælpe dig.
Nordfjeld
- din lokale sengeforhandler
Velkommen til Nordfjeld! Her hos os kan du finde et stort sortiment af senge, madrasser, topmadrasser, dyner, puder, lagner og meget andet. Vi har tilbud på et bredt og forskelligartet udvalg af det hele, så der er noget til enhver smag. Her på vores website kan du se alle vores produkter og læse om dem, så du kan finde lige præcis det, du har brug for. Hos os kan du finde mærker som Borås Cotton, Turiform, Umage, Quilts Of Denmark og mange flere, som ofte er på tilbud.
Udvalget er stort, da vi gerne vil sikre, at der er noget til ethvert behov. Hos Nordfjeld har vi fokus på god kvalitet og komfort, da det er vigtige egenskaber for senge, madrasser og andet tilbehør til sengen. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, så du kan være sikker på at få en særdeles behagelig og holdbar seng hos os.
Sengeforhandleren i Odense
I vores butik I Odense finder du et stort sortiment af kvalitetssenge fra Dunlopillo, Jensen, Auping, Tempur, NF Premium, Wonderland, Saffron og Carpe Diem Beds, så der er altid noget til enhver smag. Vi forhandler alt til soveværelset i både senge og tilbehør, uanset om du ønsker dig en boxmadras, kontinentalseng, elevationsseng eller Elevationsbox så står vi klar til at hjælpe dig. Vi specialiserer os også i skræddersyede løsninger, der passer til netop dit hjem.
Vores medarbejdere er eksperter indenfor søvnkomfort og står altid klar til at hjælpe dig med at vælge den rette seng som passer til dine individuelle behov. Hos Nordfjeld lægger vi stor vægt på personlig service, både før, under og efter du har købt din seng. Vi sørger for at guide dig igennem hele processen, lige fra valg af seng, til denne rette komfort og så leverer og montere vi selvfølgelig din seng..
Vi står klar med råd og vejledning
Det kan være svært at beslutte, hvilken seng man vil have ved at se dem her på vores side. Der er du selvfølgelig velkommen i vores butik i Odense. Her har vi udstillingsmodeller af vores senge og madrasser, så du kan prøve dem og finde ud af, hvad du bedst kan lide. Hvis du kommer ind i vores butik i Odense, står vi altid klar til at rådgive dig, så du kan købe det helt rigtige produkt.
Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail - her er vi også klar til at svare på dine spørgsmål.