Nordfjeld butik
  • Rødegårdsvej 182
    5230 Odense M
  • +45 6615 2500
  • info@nordfjeld.dk
Butikkens åbningstider
  • Mandag - Torsdag kl. 10.00 - 17.30
  • Fredag kl. 10.00 - 18.00
  • Lørdag - Søndag kl. 10.00 - 15.00
Fyns største udvalg af kvalitetssenge og tilbehør
Vi har markedets bedste mærker indenfor
Nordfjeld
- din lokale sengeforhandler
Velkommen til Nordfjeld! Her hos os kan du finde et stort sortiment af senge, madrasser, topmadrasser, dyner, puder, lagner og meget andet. Vi har tilbud på et bredt og forskelligartet udvalg af det hele, så der er noget til enhver smag. Her på vores website kan du se alle vores produkter og læse om dem, så du kan finde lige præcis det, du har brug for. Hos os kan du finde mærker som CPH Living, Södahl, Night & Day, by Karma og mange flere, som ofte er på tilbud.
Udvalget er stort, da vi gerne vil sikre, at der er noget til ethvert behov. Hos Nordfjeld har vi fokus på god kvalitet og komfort, da det er vigtige egenskaber for senge, madresser og andet tilbehør til sengen. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, så du kan være sikker på at få en særdeles behagelig og holdbar seng hos os.
Sengeforhandleren i Odense
Det kan være svært at beslutte, hvilken seng man vil have ved at se dem her på vores side. Der er du selvfølgelig velkommen i vores butik i Odense. Her har vi udstillingsmodeller af vores senge og madrasser, så du kan prøve dem og finde ud af, hvad du bedst kan lide. Hvis du kommer ind i væres butik i Odense, står vi altid klar til at rådgive dig, så du kan købe det helt rigtige produkt.
Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os på telefon eller mail - her er vi også klar til at svare på dine spørgsmål.