+45 66 15 25 00

Besøg vores butik og showroom

Oplev vores store udvalg af senge og tilbehør i vores flotte forretning. Vi står altid klar med professionel rådgivning til din nattesøvn.

Åbningstider

Mandag – Torsdag 10.00 – 17.30
Fredag 10.00 – 18.00
Lørdag – Søndag 10.00 – 15.00

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Hos Nordfjeld har vi fokus på god kvalitet og komfort, da det er vigtige egenskaber for senge, madrasser og andet tilbehør til sengen. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, så du kan derfor være sikker på at få en særdeles behagelig og holdbar seng hos os.

Fri fragt

Ved køb over 750 Kr. på udvalgte vare

Finansiering

Hos os kan du finansiere din nye seng rentefrit

Showroom

Kom forbi vores butik og showroom i Odense og prøv før du køber

Personlig levering

Vi leverer personligt og hjælper dig med opsætningen

Fyns største udvalg af kvalitetssenge og tilbehør

Vi specialiserer os i et bredt sortiment af soveværelsesmøbler og sengetilbehør. Vores sortiment inkluderer senge, madrasser, topmadrasser, dyner, puder, lagner, sengetøj, og meget mere til at indrette dit soveværelse. Vi har et bredt og forskelligartet udvalg, så der er noget til enhver smag.

På vores webshop kan du se alle vores produkter og læse detaljerede beskrivelser, så du kan finde præcis det, du har brug for. Vi er stolte af at kunne tilbyde mærker som Dunlopillo, Jensen Beds, Umage, Saffron Beds, Carpe Diem Beds, Wonderland Beds, Abate, Nordic Weaving, Tempur og mange flere.

Hos Nordfjeld får du altid professionel rådgivning og gode tilbud på kvalitetsprodukter til dit soveværelse. Besøg os i dag og oplev forskellen!