+45 66 15 25 00

Kinesisk silke fra Butterfly Slik of Copenhagen

Butterfly Silk Of Copenhagen. Den legendariske silke fra Kina som er kendt for sin ekstraordinære kvalitet og unikke egenskaber. Især når det kommer fra den eksklusive morbærsilke. Vores produkter, inklusive sengetøj og dyner, er ikke blot af højeste kvalitet, men også bæredygtige. De er fremstillet udelukkende af 100% økologisk silke uden brug af kemikalier. Morbærsilken, med sin enestående slidstyrke og allergivenlighed, er det ultimative valg for enhver der søger luksus og komfort. Helt uden at gå på kompromis med sundhed og kvalitet.

100% Morbærsilke

Vi benytter os af den bedste kvalitet, nemlig 100% morbærsilke.

Stærkt kvalitet

Er 10 gange så stærk som bomuld.

Oeko-Tex certificeret.

Alle vores produkter er Oeko-Tex certificeret.

Kinesisk silke

Største leverandører af Kinesisk silke.

Kinesisk silke

Processen i at fremstille silke blev opfundet af kinesen for 5000 år siden. Hvor det faktisk var forbundet med dødstraf at fortælle fremstillinsprocessen ud af Kinas grænser. I dag er der dog mange andre lande der fremstiller silke, Kina står dog stadigvæk for halvdelen af verdens silkeproduktion. Kineserne er naturligvis mestre i processen med at avle silkeorme, bearbejde kokonerne, frigøre silkefibrene (trådene) fra hver enkelt kokon, spinde de fine fibre sammen til en silketråd, væve det smukkeste silkestof og bearbejde det til bl.a. sengetøj. 

Kinesisk silke er i dag berømt over hele verden for sin høje kvalitet og de mange unikke egenskaber. Vores silkeprodukter er udelukkende lavet af 100% økologisk Mulberry silke, og selve fremstillingsprocessen foregår uden brug af kemikalier. Dette sikrer, at vores silkedyner og silkesengetøj er af absolut højeste kvalitet.

 

Den bedste kvalitet

Morbærsilke er den bedste silkekvalitet. Den kommer fra silkeorm der opdrættes under meget kontrollede forhold i fangeskab.  Larverne stammer fra sommerfuglen (mølen) – Bombyx mori, der ikke kan flyve, er blind og hvis eneste formål er at lægge æg, som kan sikre næste generation af silkesommerfuglelarver. 

Silke er ca. 10 gange så stærk som bomuld og ca. 2-3 gange så stærk som uld. Ydermere er silke brandhæmmende. Silke “støver” ikke som bomuld gør, da bomulden er lavet af mange små fibre, som let frigøres under brug.

Alle vores silkeprodukter kommer fra Suzhou (Xuzhou), som er kendt som silkebyen med den bedste kvalitet af silke. Silkedyner, silkepuder, silkesengetøj, rullemadrasser med silkefyld, silketæpper osv. – vi har det største sortiment og er dermed den førende importør af silkeprodukter fra Kina. 

 

100% Morbærsilke, den bedste kvalitet.

100% Morbærsilke

Morbærsilke kommer fra silkesommerfuglelarver, hvis føde består af friskhakkede morbærblade. Morbærsilke er hvid og blød og noget af der dyreste silke der findes. Morbærsilke er også kendt som “dyrket silke” eller “bombyx silke”, men morbærsilke er det mest brugte udtryk.

I sortimentet finder du alt indenfor sengetøj, dyner og puder. Fælles for alle produkterne er, at de er af høj kvalitet. Mulberry silke er især kendt for at være utroligt slidstærkt, hvilket gør produkterne meget holdbare. Desuden støver silke ikke, hvilket er særligt godt for allergikere.

Silkeprodukterne, som du finder i vores sortiment, er udelukkende lavet af 100% morbærsilke, og selve fremstillingsprocessen foregår uden brug af kemikalier. Dette sikrer, at vores produkter er af absolut højeste kvalitet og ikke indeholder skadelige stoffer. Derfor er silkeprodukter ideelle til både børn eller voksne, der lider af allergi.

Vedligeholdelse af silke

Dyner og puder
Silkedyner tåler ikke maskinvask, men kan i stedet rengøres.

Som med andre dyner er det en god idé at lufte silkedynen jævnligt ud – gerne i frostvejr, og ikke i direkte sollys.

Jo længere du bruger silkedynen, jo mere behagelig bliver den at sove med.

Sengetøj

Silkesengetøj kan maskinvaskes på et skånsomt program ved 30-40˚C.

Brug kun silkevaskemidler, der ikke indeholder enzymer.

Ved vask skal dynebetræk vendes med vrangen ud.

Brug aldrig skyllemiddel afspændingsmiddel.

Strygning bør foretages, før sengetøjet er helt tørt.

Silkesengetøj tåler ikke udtørring.

Butterfly Silk of Copenhagen udvalgte

Prøv Butterfly Silk Of Copenhagen i butik

Besøg os i butikken og oplev de eksklusive silkedyner, puder og sengetøj i rent morbærsilke.

Åbningstider

Mandag – Torsdag 10.00 – 17.30
Fredag 10.00 – 18.00
Lørdag – Søndag 10.00 – 15.00