By Nordfjeld 65 Continental - 180x200

Fra 12.999,00 kr Normalpris 37.399,00 kr
Del din betaling op
Se vores finansiering

DANSK PRODUCERET LUKSUS CONTINENTAL

I anledning af vores 65 års jubilæum har vi fået lavet denne eksklusive continentalseng, som byder på eksklusiv komfort. Sengen er bygget i 3 lag som sikre dig en god komfort og støtte natten igennem. Basen har en høj pocketfjedre som giver en ekstra god dybde til de enkelt komfortzoner, hvilket betyder at du får mere plads til skuldre og hofte, som giver en optimal støtte og aflastning. Madrassen har pocketfjedre af høj kvalitet med 5 komfortzoner deriblandt dedikeret skulder og hoftezone, som giver en rolig og behagelig liggekomfort. Topmadrassen er med sit ergo-skum særligt udviklet til at følge kroppens kontur, og har høj åndbarhed. Betrækket er med indbygget temperaturregulering, som hjælper med at holde et behageligt søvnmiljø. Den er samtidig nem at vedligholde da du kan tage betrækket af topmadras og vaske det. Sengen er polsteret med slidstærkt møbeltekstil som har et unikt sildebensmønster i vævningen.

Gavl og ben medfølger - du får en flot curve gavl, som har stilrent design som matcher sengen. Der følger også flotte runde højglans sort ben med til sengen. 

Når du vælger ny seng, så har du mulighed soir at vælge den fasthed som passer til dig. Du kan frit vælge at kombinere hvilken fasthed du fortrækker. 

Dette produkt er en bestillingsvare da det bliver specifikt produceret til dig. Leveringstiden er 2-5 uger.

Spar 65%

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

Tekniske informationer.

Mål: 180x200 cm

Total højde på seng: 67 cm

Topmadras: 9 cm tyk

Specifikationer
Sale Nej
Producent by Nordfjeld