By Nordfjeld 65 Elevationsbox - 180x200

Fra 19.999,00 kr Normalpris 57.199,00 kr
Del din betaling op
Se vores finansiering

DANSK PRODUCERET LUKSUS ELEVATIONSBOX

I anledning af vores 65 års jubilæum har vi fået lavet denne eksklusive elevationsbox, som byder på eksklusiv komfort. Denne elevationsseng har et minimalistisk udseende da madras og ramme er bygget sammen. Den har en kraftigt elevationsmotor med 3-delt løftefunktion. I hovedenden har den nakkeløft og så kan den selvfølgelig løfte hele overkroppen. I ben enden løfter den ved knæhasen så du får et behageligt løft. Elevationen styres med brugevenlig trådløs fjernbetjening. Madrassen har pocketfjedre af høj kvalitet med 5 komfortzoner deriblandt dedikeret skulder og hoftezone, som giver en rolig og behagelig liggekomfort. Topmadrassen er med sit ergo-skum særligt udviklet til at følge kroppens kontur, og har høj åndbarhed. Betrækket er med indbygget temperaturregulering, som hjælper med at holde et behageligt søvnmiljø. Den er samtidig nem at vedligholde da du kan tage betrækket af topmadrassen og vaske det. Sengen er polsteret med slidstærkt møbeltekstil som har et unikt sildebensmønster i vævningen.

Gavl og ben medfølger - du får en flot curve gavl, som har stilrent design som matcher sengen. Der følger også flotte runde højglans sort ben med til sengen. 

Når du vælger ny seng, så har du mulighed soir at vælge den fasthed som passer til dig. Du kan frit vælge at kombinere hvilken fasthed du fortrækker. 

Dette produkt er en bestillingsvare da det bliver specifikt produceret til dig. Leveringstiden er 2-5 uger.

Spar 65%

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

Tekniske informationer.

Mål: 180x200 cm

Total højde på seng: 67 cm

Topmadras: 9 cm tyk

Specifikationer
Sale Nej
Producent by Nordfjeld