By Nordfjeld Black Edition Continental - 180x200

Special Price 14.999,00 kr. Regular Price 37.499,00 kr.
Del din betaling op
Se vores finansiering

LUKSUS CONTINENTAL MED GAVL & BEN

Lækker dansk produceret kontinentalseng i en utrolig lækker kvalitet. Denne dobbeltseng har 2 lag fjedre, som sikrer dig bedste komfort. Basen har en kraftig træramme med en 30 cm pocketfjedre som giver dybden til den primære madras, som er med 5 komfortzoner, så du får en optimal aflastning omkring hofte og skulder.

Madrassen har et avanceret pocketfjedre system, som sikrer den bedst mulige komfort. Derfor har madrassen 5 komfortzoner med en dedikeret skuldre- og hoftezone, som sikrer at du får optimal aflastning og støtte på hele liggefladen. Madrassen leveres i hårdheden fast.

By Nordfjeld Black Edition leveres med en lækker 60 mm latex topmadras, som har lækkert fyldigt betræk der giver en luksuriøs følelse og blødhed. Betrækket er selvfølgelig aftageligt og vaskbart så det gør det nemt at vedligeholde. 

Med til sengen følger en eksklusiv chesterfield gavl som måler 180 cm i bredden, og er 120 cm høj. Der er 2 sæt sort cocktail ben med som komplimenterer den lysegrå farve som sengen er polstret med. 

Dette produkt er en bestillingsvare da det bliver specifikt produceret til dig. Leveringstiden er 2-5 uger.

Spar 60%

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

(gælder ikke ved køb af seng)

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

Specifikationer
Sale Nej
Producent BY NORDFJELD BLACK EDITION