By Nordfjeld Black Edition Elevation - 180x200

Special Price 17.999,00 kr. Regular Price 44.999,00 kr.
Del din betaling op
Se vores finansiering

LUKSUS ELEVATION MED GAVL & BEN

Eksklusiv dansk produceret elevationsseng i en meget lækker kvalitet. Elevationsbund med 19 cm polstret ramme og 28 lameller med justérbar hoftezone. Kraftig elevationsmotor fra Okin med brugervenlig trådløs fjernbetjening, samt mulighed for Bluetooth tilslutning. Med til elevationsbund følger en praktisk lomme til overbevaring af fjernbetjeningen.

Madrassen har et avanceret pocketfjedre system, som sikrer den bedst mulige komfort. Derfor har madrassen 5 komfortzoner med en dedikeret skuldre- og hoftezone, som sikrer at du får optimal aflastning og støtte på hele liggefladen. Madrassen fås i black edition som Fast hårdhed. Sengen er polsteret i et slidstærkt møbeltekstil i en flot antracit farve.

By Nordfjeld Black Edition leveres med en lækker 60 mm latex topmadras, som har lækkert fyldigt betræk der giver en luksuriøs følelse og blødhed. Betrækket er selvfølgelig aftageligt og vaskbart så det gør det nemt at vedligeholde. 

Til denne elegante elevationsseng, medfølger en minimalistisk plan gavl, som enten kan stå bagved sengen eller hænges på væggen. Gavlen mål 180 cm i bredden, og 105 cm i højden. 

Som prikken over i'et er der runde koniske ben udført i massivt egetræ med til din nye Black Edition elevation.

Dette produkt er en bestillingsvare da det bliver specifikt produceret til dig. Leveringstiden er 2-5 uger.

Spar 60%

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

(gælder ikke ved køb af seng)

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

Specifikationer
Sale Nej
Producent BY NORDFJELD BLACK EDITION