By Nordfjeld Classic Celsius H-Split Topmadras

As low as 3.999,00 kr. Regular Price 7.998,00 kr.
Del din betaling op
Se vores finansiering

Vores egen lækre dansk produceret H-split topmadras med en 4 cm celsius kerne, som fungerer trykaflastende og kan give følelsen af en fastere liggekomfort. Den leveres med et quiltet betræk, som hjælper med at transportere fugt og varme væk fra kroppen hele natten. Betrækket er delbart og vaskbart, og må vaskes ved 60 grader. 

Denne topmadras er designet til elevationsseng da den har en praktisk opdeling i både hoved- og fodenden, så topmadrassen nemt kan følge med elevationen.

 

Denne topmadrassen findes i flere størrelser, og er derfor en bestillingsvare. Leveringstiden er ca. 2-4 Uger

Tilbud

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

(gælder ikke ved køb af seng)

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

Miljøcertificeret med Øko-Tex

Alle Classic topmadrasser er miljøcertificeret med Øko-tex. Det betyder at de opfylder strenge krav til valg af materialer. Så det er et godt og sikkert valg for både dig og miljøet.

Celsius

Celsius skum er et blødt miljøskum (polyurethan) med høj elasticitet og god ventilation. Celsius skum giver unikke egenskaber som fugttransporterende, særdeles god føjelighed, optimal trykaflastning og lang holdbarhed

 

Quiltet Betræk

 

Classic topmadrassen er med Quiltet tekstil
giver ekstra god fugttransport og holder dig
tør under søvnen.

 

Vaskbart Tekstil

En ren seng giver dig bedre søvnkomfort. Støv og mider forekommer naturligt i vores miljø og må fjernes med rengøring og vask. Derfor er betrækket på By Nordfjeld Classic topmadrasser er derfor aftagelige og kan vaskes ved 60°C. Delbar lynlås gør vasken nemmere.

Specifikationer
Sale Nej
Producent BY NORDFJELD CLASSIC