By Nordfjeld Elevationsseng - 180x210

Fra 19.999,00 kr Normalpris 39.999,00 kr
Del din betaling op
Se vores finansiering

Vores egen dansk produceret elevationsseng. Lækker kvalitets seng med fantastisk komfort, som giver dig en god aflastning. Sengen har en kraftig elevationsbund med 42 lameller og justérbar hoftezone, kombineret med en trådløs elevationsmotor fra det danske Linak. De vendbare madrasser har pocketfjedre og 5 komfortzoner, som giver dig plads til både hofte og skuldre. Kombineret med elevationens funktioner, så får du alsidig seng som kan hjælpe dig til en bedre nattesøvn. Den er skabt til at kunne hjælpe dig med at finde den bedst mulige liggeposition. Sengen er skabt med fokus på detaljen, derfor følger der polsteret ende- og sidebremse med, som sikre at madrassen ikke flytter sig når du anvender elevationen. Madrasserne har anti-skrid på både over- og underside som holder topmadrassen på plads. Prikken og i'et er den medfølgende tekstillomme til opbevaring, som har plads til fjernbetjening og evt. en tablet eller telefon.

Når du vælger en By Nordfjeld Elevation så kan du frit vælge mellem en latex topmadras som giver dig et lækkert åndbart komfortlag, eller en visco topmadras som følger kroppen konturer. Begge topmadrasser er med quiltet bambusfibre betræk, som er delbart og vaskbart ved 60 grader. Fås både som 2 enkelte topmadrasser, eller som H-splittop.

Madrassen findes i 2 forskellige fastheder. Medium og Fast.

  • Sengen består af 2 separate madrasser og derfor kan du vælge individuelle fasthed i hver side.

Har du behov for hjælp til at vælge den rigtige fasthed så se vejledningen her på siden eller kontakt os

 

Dette produkt er en bestillingsvare da det bliver specifikt produceret til dig. Leveringstiden er 2-5 uger.

 

Spar 50%

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

VÆLG DEN RIGTIGE FASTHED

Når du vælger ny seng, så er det vigtig at du får den fasthed som passer til dine behov. Der findes ikke nogen facitliste da vi alle er forskellige, men du kan følge guiden her til at finde det som passer bedst til din ønsker. Det er vigtigt at du huske dine personlige præferencer, da denne guide kun er

Specifikationer
Sale Nej
Producent by Nordfjeld