By Nordfjeld Elevationsbox - 180x200

As low as 54.998,00 kr.
Del din betaling op
Se vores finansiering

Vores egen dansk produceret elevationsbox i en meget lækker kvalitet. Elevationsbund med 19 cm polstret ramme hvor madrassen er monteret til rammen, så den får et mere minimalistisk udtryk, samtidig med at madrassen ikke kan flytte sig, som på en traditionel elevationsseng. Kraftig elevationsmotor fra danske Linak med brugervenlig trådløs fjernbetjening, samt mulighed for Bluetooth tilslutning. Med til elevationsbund følger en praktisk lomme til overbevaring af fjernbetjeningen.

Madrassen har et avanceret pocketfjedre system, som sikrer den bedst mulige komfort. Derfor har madrassen 7 komfortzoner med en dedikeret skuldre- og hoftezone, som sikrer at du får optimal aflastning og støtte på hele liggefladen. Du kan vælge madrassen i 4 forskellige fastheder, blød, medium, fast og x-fast, så der er altid en madras som passer præcis til dine behov. Har du behov for hjælp til at vælge den rigtige fasthed så se vedledning her på siden eller kontakt os.

Giv din nye seng et personligt præg med de eksklusive møbeltekstiler fra By Nordfjeld som, fås i 6 flotte beroligende farver.

Når du vælger en By Nordfjeld elevationsbox, så har du mulighed for at vælge mellem 2 forskellige topmadrasser, både som 2 enkelte topmadrasser eller, som en U-split topmadras, hvor topmadrassen delt i hovenden og derfor særligt velegnet til elevationssenge. Du kan vælge vores Latex Cool Topmadras som har naturlatex kerne, med et lækkert temperaturregulerende betræk. Du kan også vælge vores eksklusive Supreme Topmadras, så er produceret med den højeste kvalitet af naturlatex også kaldet Talalay latex. Den har et betræk med bomulds side og en uld side, som passer til henholdsvis de lune sommernætter og de kølige vintermåneder. Ønsker du at vide mere om de forskellige topmadrasser så læs mere her.

Dette produkt er en bestillingsvare da det bliver specifikt produceret til dig. Leveringstiden er 2-5 uger.

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

(gælder ikke ved køb af seng)

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

VÆLG DEN RIGTIGE FASTHED

Når du vælger ny seng, så er det vigtig at du får den fasthed som passer til dine behov. Der findes ikke nogen facitliste da vi alle er forskellige, men du kan følge guiden her til at finde det som passer bedst til din ønsker. Det er vigtigt at du husker dine personlige præferencer, da denne guide kun er vejledende.

4 fasthed

 

7 KOMFORTZONER

Alle By Nordfjeld senge er med 7 komfortzoner, som sikrer dig den mest optimale aflastning på hele liggefladen. Det er med dedikeret skuldre- og hoftezone, så du opnår den bedst muligt liggeposition. Alle madrasser er vendbare og det er godt at vende sin madras med jævne mellemrum, på den måde forlænger levetiden.

BY NORDFJELD ELEVATIONSBUND

Elevationen er udstyret med en Linak motor med trådløs fjernbetjening, samt mulighed for Bluetooth tilkobling, så du kan kontrollere motoren med din smartphone. Elevationen er designet til at kunne aflaste din liggeposition ud fra et ergonomisk perspektiv.

Der er 5 års garanti på motoren.

NATURMATERIALER

Vi anvender kun kvalitetsmaterialer i vores senge. For at give dig det bedst mulige sengeklima, sørger vi at der bliver anvendt naturmaterialer i både madras og topmadras.

Specifikationer
Sale Nej
Producent BY NORDFJELD