By Nordfjeld Latex Cool Topmadras

As low as 5.398,00 kr.
Del din betaling op
Se vores finansiering

Vores egen lækre dansk produceret topmadras med en 5 cm latex kerne, som sikrer dig et komfortlag en høj ventilationsevne og giver en behagelig liggekomfort. Den leveres med et quiltet betræk med temperaturregulering, som hjælper med at transportere fugt og varme væk fra kroppen hele natten. Betrækket er delbart og vaskbart, og må vaskes ved 60 grader. Sætte prikken over i'et på din nattesøvn. 

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

(gælder ikke ved køb af seng)

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

Miljøcertificeret med Øko-Tex

Alle Classic topmadrasser er miljøcertificeret med Øko-tex. Det betyder at de opfylder strenge krav til valg af materialer. Så det er et godt og sikkert valg for både dig og miljøet.

Latex

Latex er en af de mest anvendte materialer i topmadrasser. Med Latex i topmadrassen får du det seneste inden for latex teknologien, som vil give dig en overlegen sovekomfort og et perfekt soveklima. Latex er en i høj kvalitet med unikke egenskaber som ventilerende, fugttransporterende, særdeles god føjelighed, optimal trykaflastning og lang holdbarhed. Latex produceres under miljøvenlige og bæredygtige forhold, hvor bl.a. energiforbruget er reduceret til et minimum.

Quiltet Betræk

Topmadrassen er med Quiltet tekstil
som har en temperaturregulerende effekt, der hjælper dig med at komme af med fugt og varme, samtidig med at den bevarer en stabil temperatur.

 

Vaskbart Tekstil

En ren seng giver dig bedre søvnkomfort. Støv og mider forekommer naturligt i vores miljø og må fjernes med rengøring og vask. Derfor er betrækket på By Nordfjeld Classic topmadrasser er derfor aftagelige og kan vaskes ved 60°C. Delbar lynlås gør vasken nemmere.

Specifikationer
Sale Nej
Producent BY NORDFJELD