By Nordfjeld Supreme Topmadras

As low as 4.499,00 kr. Regular Price 8.998,00 kr.
Del din betaling op
Se vores finansiering

Supreme topmadrassen er udført i det absolut bedste natur materialer du kan ønske dig. Kerne er lavet af den fineste naturlatex kaldet Talalay latex. Betrækket er lavet med lækker bomulds side, som er velegnet til de lune sommernætter, og på den anden side har den behagelige uld side til de kølige nætter. Vil du gerne have lidt ekstra luksus i hverdagen, så er denne topmadras lige noget for dig. 

Tilbud

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

(gælder ikke ved køb af seng)

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

Miljøcertificeret med Øko-Tex

Alle Classic topmadrasser er miljøcertificeret med Øko-tex. Det betyder at de opfylder strenge krav til valg af materialer. Så det er et godt og sikkert valg for både dig og miljøet.

Talalay latex

Latex er en af de mest anvendte materialer i topmadrasser. Med Latex i topmadrassen får du det seneste inden for latexteknologien, som vil give dig en overlegen sovekomfort og et perfekt soveklima. Talalay latex er den højeste kvalitet af naturlatex med unikke egenskaber som ventilerende, fugttransporterende, særdeles god føjelighed, optimal trykaflastning og lang holdbarhed. Latex produceres under miljøvenlige og bæredygtige forhold, hvor bl.a. energiforbruget er reduceret til et minimum.

Quiltet Betræk

 

Supreme topmadrassen har et betræk, som er lavet med bomuld på den ene side og uld på den anden. Dette giver en luksuriøs vendbar topmadras alt efter årstidens temperaturer.

 

Vaskbart Tekstil

En ren seng giver dig bedre søvnkomfort. Støv og mider forekommer naturligt i vores miljø og må fjernes med rengøring og vask. Derfor er betrækket på By Nordfjeld topmadrasser er derfor aftagelige og kan vaskes ved 60°C. Delbar lynlås gør vasken nemmere.

Specifikationer
Sale Nej
Producent BY NORDFJELD