By Nordfjeld Vendbar MultiPocket Madras

Fra 8.798,00 kr
Del din betaling op
Se vores finansiering

Dansk produceret vendbar MultipPocket madras, med 5 komfortzoner som sikrer dig en fast liggekomfort og god støtte. Madrassen har en højde på 18 cm som giver dig en god aflastning i de individuelle komfortzoner, og har en CoolTex polstring som sikrer en høj åndbarhed hele natten. Når du vælger en By Nordfjeld vendbar madras, så har du mulighed for at vælge mellem medium eller fast hårdhed i madrassen, og du kan få den 5 flotte farver, alt sammen udført i slidstærkt møbeltekstil med antiskrid på både over- og underside. Den er velegnet til sengeramme med lamelbunde eller til elevationssenge.  

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

VÆLG DEN RIGTIGE FASTHED

Når du vælger ny seng, så er det vigtig at du får den fasthed som passer til dine behov. Der findes ikke nogen facitliste da vi alle er forskellige, men du kan følge guiden her til at finde det som passer bedst til din ønsker. Det er vigtigt at du husker dine personlige præferencer, da denne guide kun er vejledende.

 

MED INDIVIDUEL AFLASTNING OG STØTTE

By Nordfjeld er dansk kvalitet, og vores madrasser bidrager til en god nattesøvn. 5 zoner med 504 fjedre. pr. m2, med særligt tilpasset
støtte sikrer dig den optimale aflastning af hoved, skuldre, lænd og hofte – hele natten igennem. Vores madrasser har 10 års sætningsgaranti, som sikrer den bedste komfort i hele sengens levetid.

Specifikationer
Sale Nej
Producent by Nordfjeld