MENU

by Nordfjeld

1 til 12 af 28

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sorter faldende

1 til 12 af 28

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sorter faldende

By Nordfjeld - Få skandinavisk design i dit hjem

Hos Nordfjeld har vi over 60 års erfaring med alt inden for senge, og på baggrund af disse mange erfaringer har vi skabt vores eget brand by Nordfjeld, som lægger navn til forskellige produkter, såsom sengestel, madrasser, dyner, puder og andet sengetilbehør. .

Med et produkt fra by Nordfjeld, får du både lækkert skandinavisk design i dit hjem og et produkt, som er af høj kvalitet. Et produkt fra by Nordfjeld er din garanti for en god nats søvn.


Vi tilbyder op til 25 års garanti

Når du køber en seng fra By Nordfjeld, kan du være sikker på, at du får et produkt, som er af den bedste kvalitet og som holder i mange år. Derfor tilbyder vi også op til 25 års garanti, hvis der trods alt skulle opstå et problem med et af vores produkter.

Det betyder, at du blandt andet kan få 25 års garanti ved brud på fjeder eller stel, ligesom du også kan få 5 års garanti ved fejl på vores motorer.

Vores garanti er en totalgaranti, og det vil altså sige, at hvis det skulle ske, at du får et produkt med hjem, som ikke holder, så får du et helt nyt produkt – kvit og frit.

Se vores store udvalg i forretningen

.

Hvis du gerne vil se mere af vores af vores eget brand, eller prøve at ligge i en af vores senge, er du velkommen til at kigge ned i vores forretning, som ligger på Rødegårdsvej i Odense. Skulle du have spørgsmål angående vores produkter eller vores garantier, så er du naturligvis også velkommen til at give os et kald på telefon 66 15 25 00, eller du kan sende os en mail på info@nordfjeld.dk, så vil vi vende tilbage på din henvendelse snarest.