Carpe Diem Kornö Kontinental - 180x200

As low as 37.990,00 kr.
Del din betaling op
Se vores finansiering

Kornö er en smart konstrueret og elegant designet kontinentalseng, der er særlig populær blandt dem, der foretrækker en lidt blødere seng. Kornö er udstyret med vores J-Pocket fjedersystem, som består af to lag stålpocketfjedre oven på et viskoelastisk bundlag, og Carpe Diem Beds patenterede Visco Elastic Bottom Layer. Resultatet er en særlig lydhør og behagelig seng.

Giv din nye seng et personligt præg med de eksklusive møbeltekstiler fra Carpe Diem som, fås i 16 luksuriøse farver.

Carpe Diem Koster findes i 3 forskellige fastheder. Medium, Fast og X-fast.

  • Sengen kan bestilles med 2 baser, eller stor en base. hvilket kan være en fordel hvis man har begrænset adgangsforhold.

Har du behov for hjælp til at vælge den rigtige fasthed så se vedledning her på siden eller kontakt os.

Dette produkt er en bestillingsvare da det bliver specifikt produceret til dig. Leveringstiden er 2-5 uger.

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

(gælder ikke ved køb af seng)

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

VÆLG DEN RIGTIGE FASTHED

Når du vælger ny seng, så er det vigtig at du får den fasthed som passer til dine behov. Der findes ikke nogen facitliste da vi alle er forskellige, men du kan følge guiden her til at finde det som passer bedst til din ønsker. Det er vigtigt at du husker dine personlige præferencer, da denne guide kun er vejledende.

Fasthed

1. Prestige topmadras i strækbomuld med fyld af Talalay latex

2. Naturlatex

3. Tværgående pocketfjedresystem 13 cm

4. Viskoelastisk bund

5. Varmebehandlede 13 cm pocketfjedre

6. Sengeramme af svensk fyrretræ

 

Højde inkl. topmadras: 49 cm

Anbefalet ben højde: 13 cm

Visco Elastic Bottom Layer – et viskoelastisk bundsegment

I samarbejde med Spinal Unit på Sahlgrenska Universitetshospital i Göteborg samt med massageterapeuter har Carpe Diem Beds udviklet et patenteret viskoelastisk bundsegment: Visco Elastic Bottom Layer. Dette unikke bundsegment, placeret i de nederste lag af din seng, sikrer, at de mest belastede fjedre slapper af i stedet for at skubbe tilbage mod din krop. Vores Visco Elastic Bottom Layer reducerer trykket på din krop og stimulerer blodcirkulationen. Dette giver dig mulighed for at sove uforstyrret i længere tid i løbet af natten, hvilket giver dig fri til at synke ned i den eftertragtede fase af dyb søvn.

 

Design din egen Kornö kontinentalseng

Kornö kommer i flere størrelser: enkeltseng, dobbeltseng og kingsize seng. Vælg mellem en medium, fast og X-fast madras og suppler den med en topmadras. Indram Kornö med en af ​​Carpe Diem Senges elegante sengegavle og løft din seng ved at tilføje et sæt ben fra vores omfattende sortiment. Anbefalet sengebens højde: 13 cm. Du kan vælge et stof og en farve, så Kornö matcher din smag og indretningspræferencer. Når du køber en seng, kan du vælge et af de 16 gratis stoffer, der er en del af vores klassiske kollektion. Hvis du ønsker det, kan du også vælge et af de 20 forskellige stoffer i vores eksklusive kollektion mod et ekstra gebyr. Ønsker du at vide mere om eksklusiv tekstilerne fra Carpe Diem, så kontakt Nordfjeld for yderligere information. Stofferne i Carpe Diem Beds’ Classic Collection er alle svanemærkede.

Specifikationer
Sale Nej
Producent CARPE DIEM BEDS