Carpe Diem Marstrand Elevation - 180x210

As low as 111.400,00 kr.
Del din betaling op
Se vores finansiering

Marstrand er en premium justerbar seng med et tidløst design. Denne eksklusive seng har justerbare hoved- og fodstøtter og ekstra lændestøtte. Tilpas Marstrand ud fra dine behov og præferencer. Denne seng er håndlavet i Sverige.

Du kan sænke eller hæve hoved- og fodstøtterne for at opfylde dine behov. Marstrands indbyggede lændestøtte giver ekstra komfort på tidspunkter, hvor du gerne vil sidde op og læse eller nyde din morgenkaffe i sengen. Sengens mange funktioner kan alle styres med den medfølgende håndholdte fjernbetjening. Fjernbetjeningen giver dig endda mulighed for at gemme dine yndlingspositioner, så du nemt kan genskabe dine foretrukne indstillinger med blot et tryk på en knap, nat efter nat. Marstrand har antiklemmenbeskyttelse. Tænd for den indbyggede LED-belysning under sengen giver et blidt ledelys i mørket.

Giv din nye seng et personligt præg med de eksklusive møbeltekstiler fra Carpe Diem som, fås i 16 luksuriøse farver.

Carpe Diem Marstrand findes i 3 forskellige fastheder. Medium, Fast og X-fast.

  • Sengen består af 2 separate madrasser og derfor kan du vælge indviduelle fasthed i hver side.
  • Når du vælger topmadras fås den enten som enkelt top til hver side eller som Split-top.

Har du behov for hjælp til at vælge den rigtige fasthed så se vedledning her på siden eller kontakt os.

Dette produkt er en bestillingsvare da det bliver specifikt produceret til dig. Leveringstiden er 2-5 uger.

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

(gælder ikke ved køb af seng)

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

VÆLG DEN RIGTIGE FASTHED

Når du vælger ny seng, så er det vigtig at du får den fasthed som passer til dine behov. Der findes ikke nogen facitliste da vi alle er forskellige, men du kan følge guiden her til at finde det som passer bedst til din ønsker. Det er vigtigt at du husker dine personlige præferencer, da denne guide kun er vejledende.

Fasthed

1. Luxury topmadras med fyld af uld/ talalay latex/ bomuld

2. Contour Pocket System 15 cm

3. Viskoelastisk bundsegment

4. Pocket fjedersystem 9 cm

5. Justérbar lændestøtte

6. Anti-klemme beskyttelse

7. Sengeramme af svensk fyrretræ

 

Højde inkl. topmadras: 52 cm

Anbefalet ben højde: 13 cm

Patenterede løsninger til Carpe Diem senge

Ligesom alle andre Carpe Diem senge er Marstrand designet til at give dig en ergonomisk, afslappende nattesøvn, der efterlader dig revitaliseret næste morgen. Carpe Diem Beds har udviklet et unikt fjedersystem og et viskoelastisk bundsegment for maksimal trykaflastning og sovekomfort.

 

Carpe Diem Beds' Contour Pocket System

Vores Contour Pocket System er et patenteret fjedersystem placeret lige under overfladen af ​​din seng. I Contour Pocket System er polstringsmaterialerne normalt placeret oven på fjedersystemet integreret i hver enkelt fjeder i stedet. Dette unikke fjedersystem sikrer, at hver fjeder tilpasser sig formen på din krop, hvilket resulterer i en soveoplevelse, der er skræddersyet til dig. Dette giver dine muskler mulighed for at slappe af, så du forsigtigt kan falde i søvn i en yderst afslappet stilling.

 

Visco Elastic Bottom Layer – et viskoelastisk bundsegment

I samarbejde med Spinal Unit på Sahlgrenska Universitetshospital i Göteborg samt med massageterapeuter har Carpe Diem Beds udviklet et patenteret viskoelastisk bundsegment: Visco Elastic Bottom Layer. Dette unikke bundsegment, placeret i de nederste lag af din seng, sikrer, at de mest belastede fjedre slapper af i stedet for at skubbe tilbage mod din krop. Vores Visco Elastic Bottom Layer reducerer trykket på din krop og stimulerer blodcirkulationen. Dette giver dig mulighed for at sove uforstyrret i længere tid i løbet af natten, hvilket giver dig fri til at synke ned i den eftertragtede fase af dyb søvn.

 

Håndlavet i Sverige

Marstrand er fremstillet i hånden på Carpe Diem Beds’ fabrik i Sverige. Carpe Diem Senge giver 25 års garanti på defekte rammer og/eller pocket-fjedre.

 

Design din egen Marstrand elevationsseng

Marstrand kommer i flere størrelser: enkeltseng, dobbeltseng og kingsize seng. Vælg mellem en blød, medium eller fast madras og suppler den med en topmadras. Indram Marstrand med en af ​​Carpe Diem Senges elegante sengegavle og løft din seng ved at tilføje et sæt ben fra vores omfattende sortiment. Anbefalet sengebenshøjde: 13 cm. Du kan vælge et stof og en farve, så Marstrand matcher dine indretningspræferencer. Når du køber en seng, kan du vælge et af de 16 gratis stoffer, der er en del af vores klassiske kollektion. Hvis du ønsker det, kan du også vælge et af de 20 forskellige stoffer i vores eksklusive kollektion mod et ekstra gebyr. Stofferne i Carpe Diem Beds’ Classic Collection er alle svanemærkede.

Ønsker du at vide mere om eksklusiv tekstilerne fra Carpe Diem, så kontakt Nordfjeld for yderligere information. Stofferne i Carpe Diem Beds’ Classic Collection er alle svanemærkede.

Specifikationer
Sale Nej
Producent CARPE DIEM BEDS