Carpe Diem Rörö Sengeramme - 180x200

24.990,00 kr.
Del din betaling op
Se vores finansiering

En ultralav og moderne sengeramme til en minimalistisk og strømlinet stil. Fås i to størrelser og fuldt kompatibel med Lilla Harpö og Stora Harpö boxmadrasser. Rörö sengerammen er håndlavet i Sverige.

Med Rörö sengerammen får du en lav og moderne sengeramme med integreret sengegavl for et minimalistisk og moderne udtryk i dit soveværelse. Sengerammen er håndlavet i Sverige og har en robust træramme og en lamelbund af nordisk træ, men alligevel giver de usynlige 5 cm sengeben sengerammen en elegant svævende effekt.

For at få det bedste ud af Rörö sengerammen, anbefaler vi at du tilkøber en af de 2 madrasser fra Carpe Diem, som passer til rammen. Du kan vælge mellem lille Harpö eller Store Harpö, med en af de eksklusive topmadrasser. 

Giv din nye seng et personligt præg med de eksklusive møbeltekstiler fra Carpe Diem som, fås i 16 luksuriøse farver.

Carpe Diem Saltö findes i 3 forskellige fastheder. Blød, Medium og Fast.

Har du behov for hjælp til at vælge den rigtige fasthed så se vedledning her på siden eller kontakt os.

Dette produkt er en bestillingsvare da det bliver specifikt produceret til dig. Leveringstiden er 2-5 uger.

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

(gælder ikke ved køb af seng)

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

VÆLG DEN RIGTIGE FASTHED

Når du vælger ny seng, så er det vigtig at du får den fasthed som passer til dine behov. Der findes ikke nogen facitliste da vi alle er forskellige, men du kan følge guiden her til at finde det som passer bedst til din ønsker. Det er vigtigt at du husker dine personlige præferencer, da denne guide kun er vejledende.

 

Håndlavet i Sverige

Rörö er fremstillet i hånden på Carpe Diem Beds’ fabrik i Sverige. Carpe Diem Senge giver 25 års garanti på defekte rammer.

 

Design din egen Rörö sengeramme

Du kan vælge et stof og en farve, så Rörö matcher dine indretningspræferencer. Når du køber en seng, kan du vælge et af de 16 gratis stoffer, der er en del af vores klassiske kollektion. Hvis du ønsker det, kan du også vælge et af de 18 forskellige stoffer i vores eksklusive kollektion mod et tillægsgebyr. Stofferne i Carpe Diem Beds’ Classic Collection er alle svanemærkede. En ekstra bonus ved at vælge en Rörö seng er muligheden for at placere sengen som du ønsker i dit soveværelse, da sengen kan placeres enten op ad væggen eller fritstående i rummet.

Ønsker du at vide mere om eksklusiv tekstilerne fra Carpe Diem, så kontakt Nordfjeld for yderligere information. Stofferne i Carpe Diem Beds’ Classic Collection er alle svanemærkede.

 

Lille Harpö Madras

Nyd en god nats søvn med Carpe Diem Senges Lille Harpö boxmadras i førsteklasses kvalitet. Lille Harpö giver optimal komfort i den sengeramme du vælger. 

Lilla Harpö madrassen har vores patenterede Visco Elastic Bottom Layer. I stedet for at dine bevægelser hopper tilbage og lægger pres på din krop, absorberes trykket af fjedrene - så du kan opnå total afslapning.

Lille Harpö er håndlavet i Sverige og Svanemærket. Stofferne er certificeret til Øko-Tex® Standard 100.

 

Store Harpö Madras

Nyd en god nats søvn med Carpe Diem Beds' Store Harpö boxmadras af høj kvalitet. Store Harpö er vores eksklusive boxmadras, der kombinerer to fjedersystemer, designet til brug i den sengeramme du ønsker.

Denne madras kombinerer to unikke fjedersystemer, hvoraf det ene er vores patenterede Contour Pocket System. Parringen resulterer i en luksuriøs, næsten vægtløs fornemmelse for optimal komfort. Vores patenterede Contour Pocket System virker på overfladen af ​​sengen og tilpasser sig enhver kropskontur for den absolut bedste støtte – og fuldstændig afslapning. Dybere nede i madrassen er vores patenterede Visco Elastic Bottom Layer. I stedet for at dine bevægelser hopper tilbage og lægger pres på din krop, absorberes trykket af de mest belastede fjedre. Denne base fremmer blodcirkulationen, så du kan sove hele natten uforstyrret. Designet og konstruktionen af ​​boxmadrassen vil maksimere din chance for at opnå den sødeste dybe søvn.

Store Harpö er håndlavet i Sverige og Svanemærket. Stofferne er certificeret til Øko-Tex® Standard 100.

Specifikationer
Sale Nej
Producent CARPE DIEM BEDS