Carpe Diem Skaftö Kontinental - 180x200

As low as 107.090,00 kr.
Del din betaling op
Se vores finansiering

Skaftö er Carpe Diem Beds’ mest eksklusive kontinentalseng samt vores bedste model. Dette er den perfekte seng til dem, der sætter pris på fleksibilitet og ønsker at påvirke deres posturale komfort. Skaftös bevægelige midtersektion kan justeres til dine behov og har indbygget rygstøtte - en af ​​vores fem patenterede innovationer. Tryk blot på en knap på den medfølgende trådløse fjernbetjening, og Skaftö vil øjeblikkeligt give yderligere støtte til din lænd og hofter eller opnå den perfekte justering mellem dine hofter og skuldre.

Giv din nye seng et personligt præg med de eksklusive møbeltekstiler fra Carpe Diem som, fås i 16 luksuriøse farver.

Carpe Diem Skaftö findes i 3 forskellige fastheder. Medium, Fast og X-fast.

Har du behov for hjælp til at vælge den rigtige fasthed så se vedledning her på siden eller kontakt os.

Dette produkt er en bestillingsvare da det bliver specifikt produceret til dig. Leveringstiden er 2-5 uger.

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

(gælder ikke ved køb af seng)

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

VÆLG DEN RIGTIGE FASTHED

Når du vælger ny seng, så er det vigtig at du får den fasthed som passer til dine behov. Der findes ikke nogen facitliste da vi alle er forskellige, men du kan følge guiden her til at finde det som passer bedst til din ønsker. Det er vigtigt at du husker dine personlige præferencer, da denne guide kun er vejledende.

Fasthed

1. Luxury topmadras med fyld af uld/ Talalay latex/ bomuld

2. Contour Pocket System

3. X-pocket 5,5 cm

4. Viskoelastisk bund

5. Varmebehandlede 13 cm pocketfjedre

6. Sengeramme af svensk fyrretræ

7. Midtersektion med justérbar lændestøtte

 

Højde inkl. topmadras: 63 cm

Anbefalet ben højde: 13 cm

Kontinentalseng med tre madraslag

Udover de øverste og nederste lag af fjedre har Skaftö også et ekstra mellemlag: X-pocket. Dette lag forstærker samtidig sengens ophæng og skaber en stabiliserende effekt. Skaftö er det optimale valg for dem, der ønsker at påvirke deres posturale komfort, som sætter pris på en høj grad af komfort, og som leder efter en seng ulig nogen anden. Skaftö har indbygget belysning, der kan tændes om natten for at skabe en blid og fredelig glød.

 

Patenterede løsninger til Carpe Diem senge

Ligesom alle Carpe Diem senge er Skaftö designet til at give dig en ergonomisk, afslappende nattesøvn, der efterlader dig revitaliseret næste morgen. Carpe Diem Beds har udviklet et unikt fjedersystem og et viskoelastisk bundsegment for maksimal trykaflastning og sovekomfort.

 

Carpe Diem Beds' Contour Pocket System

Vores Contour Pocket System er et patenteret fjedersystem placeret lige under overfladen af ​​din seng. I Contour Pocket System er polstringsmaterialerne normalt placeret oven på fjedersystemet integreret i hver enkelt fjeder i stedet. Dette unikke fjedersystem sikrer, at hver fjeder tilpasser sig formen på din krop, hvilket resulterer i en soveoplevelse, der er skræddersyet til dig. Dette giver dine muskler mulighed for at slappe af, så du forsigtigt kan falde i søvn i en yderst afslappet stilling.

 

Visco Elastic Bottom Layer – et viskoelastisk bundsegment

I samarbejde med Spinal Unit på Sahlgrenska Universitetshospital i Göteborg samt med massageterapeuter har Carpe Diem Beds udviklet et patenteret viskoelastisk bundsegment: Visco Elastic Bottom Layer. Dette unikke bundsegment, placeret i de nederste lag af din seng, sikrer, at de mest belastede fjedre slapper af i stedet for at skubbe tilbage mod din krop. Vores Visco Elastic Bottom Layer reducerer trykket på din krop og stimulerer blodcirkulationen. Dette giver dig mulighed for at sove uforstyrret i længere tid i løbet af natten, hvilket giver dig fri til at synke ned i den eftertragtede fase af dyb søvn.

 

Rygstøtte – justerbar rygstøtte

Skaftö har vores indbyggede rygstøtte, som er designet til at give dig mulighed for at foretage små justeringer af den måde, din ryg støttes på med blot et tryk på en knap på den medfølgende håndholdte fjernbetjening. Takket være den bevægelige midterdel i bunden af ​​sengen kan du opnå den perfekte justering af hofter og skuldre, mens du ligger på din seng, så du kan sove og slappe af i en ergonomisk stilling.

 

Håndlavet i Sverige

Sandö er fremstillet i hånden på Carpe Diem Beds’ fabrik i Sverige. Carpe Diem Senge giver 25 års garanti på defekte rammer og/eller pocket-fjedre.

 

Design din egen Skaftö kontinentalseng

Skaftö kommer i flere størrelser: som enkeltseng, dobbeltseng og kingsize seng. Vælg mellem en blød, medium eller fast madras og suppler den med en topmadras. Indram Skaftö med en af ​​Carpe Diem Senges elegante sengegavle og løft din seng ved at tilføje et sæt ben fra vores omfattende sortiment. Anbefalet sengebenshøjde: 13 cm. Du kan vælge et stof og en farve, så Skaftö matcher dine indretningspræferencer. Når du køber en seng, kan du vælge et af de 16 gratis stoffer, der er en del af vores klassiske kollektion. Hvis du ønsker det, kan du også vælge et af de 20 forskellige stoffer i vores eksklusive kollektion mod et ekstra gebyr. Stofferne i Carpe Diem Beds’ Classic Collection er alle svanemærkede.

Ønsker du at vide mere om eksklusiv tekstilerne fra Carpe Diem, så kontakt Nordfjeld for yderligere information. Stofferne i Carpe Diem Beds’ Classic Collection er alle svanemærkede.

Specifikationer
Sale Nej
Producent CARPE DIEM BEDS