Carpe Diem Tornö Gavl

13.490,00 kr.
Del din betaling op
Se vores finansiering

Moderne polstret sengegavl med udragende sidepaneler og knapper. Fås i to størrelser. Tornö sengegavlen er håndlavet i Sverige.

Giv din nye gavl et personligt præg med de eksklusive møbeltekstiler fra Carpe Diem som, fås i 16 luksuriøse farver.

Højde: 185 cm

Dybde: 10/35 cm

Dette produkt er en bestillingsvare da det bliver specifikt produceret til dig. Leveringstiden er 2-5 uger.

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

(gælder ikke ved køb af seng)

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

Tornö er en høj, majestætisk sengegavl fra Carpe Diem Beds med fremspringende sidepaneler, der elegant indrammer sengen og giver en følelse af privatliv. Med sin imponerende højde på 185 cm kombinerer Tornö elegant svensk design med en kongelig appel.

Tornö – en svensk fremstillet sengegavl

Dette sengegavl er håndlavet i Sverige med en robust træramme, polyesterpolstring og diskrete knapper. Som et resultat er Tornö sengegavlen et blødt sted at hvile hovedet, mens du læser eller spiser morgenmad på sengen. Tornö sengegavlen passer til Carpe Diem Senges Skaftö, Sandö og Härmanö kontinentalsenge. Den fås i to størrelser: 180 cm til en dobbeltseng og 210 cm til en kingsize seng.

Vælg mellem 36 forskellige stoffer i flere klassiske farver. Alle stoffer er certificeret til Øko-Tex® Standard 100. Stofferne i Carpe Diem Beds Classic Collection er også svanemærket.

Håndlavet i Sverige

Stofferne i Carpe Diem Beds Classic Collection er også svanemærket. Håndlavet i Sverige Ønsker du at vide mere om eksklusiv tekstilerne fra Carpe Diem, så kontakt Nordfjeld for yderligere information. Stofferne i Carpe Diem Beds’ Classic Collection er alle svanemærkede.

Specifikationer
Sale Nej
Producent CARPE DIEM BEDS