Carpe Diem Vallerö Gavl

29.990,00 kr.
Del din betaling op
Se vores finansiering

En slank og moderne sengegavl lavet med valnøddelameller og lydabsorberende bagside. De integrerede natborde og læselamper giver en strømlinet enhed. Vallerö er håndlavet i Sverige i samarbejde med designfirmaet Wood on Wall.

Bredde: 283 cm - Passer til en seng på 180 cm

Højde: 150 cm

Dybde: 7 cm

Dette produkt er en bestillingsvare da det bliver specifikt produceret til dig. Leveringstiden er 2-5 uger.

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

(gælder ikke ved køb af seng)

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

Den stilfulde Vallerö sengegavl er et unikt tilbud i Carpe Diem Beds' sengegavle. Vallerö er en sengegavl i valnød, der udstråler moderne skønhed, mens den stadig er et yderst funktionelt tilbud. Den væghængte Vallerö sengegavl fås i én størrelse og passer til enhver af vores 180 cm senge.

Vallerö – en svenskfremstillet sengegavl

Vallerö sengegavlen er afgjort moderne i sit visuelle udseende. Valnøddens varme skønhed tilføjer en intim og indbydende dimension til dit soveværelse. De høje, lodrette trælameller bidrager til Vallerös majestætiske og luksuriøse tilstedeværelse, som sammen med integrerede natborde, justerbare matchende læselamper og lydabsorberende egenskaber giver ro og komfort på højeste niveau. Vallerö er lavet i samarbejde med Wood on Wall, et innovativt og moderne designfirma, der har specialiseret sig i lydabsorberende vægmaterialer med et højt designniveau.

Vallerö sengegavlen er lavet af træ fra bæredygtigt dyrkede skove, og dens lydabsorberende filtbagside er udelukkende lavet af genbrugsplast.

Vallerö sengegavlen er håndlavet i Sverige.

Specifikationer
Sale Nej
Producent CARPE DIEM BEDS