Carpe Diem Vindö Elevation - 180x210 - UDSTILLING

Special Price 135.660,00 kr. Regular Price 214.870,00 kr.
Del din betaling op
Se vores finansiering

UDSTILLINGSSENG - CARPE DIEM VINDÖ ELEVATION - 180X210 - MED FAST OG X-FAST MADRAS SAMT LUXURY TOPMADRAS I FARVEN ASURI CASHEW. INKL. TÆPPE I DARK NOUGAT.

Vindö er vores næste generations justerbare seng. Denne justerbare seng kombinerer et spektakulært svævende design med luksuriøs komfort. Tilpas Vindö ud fra dine behov og designpræferencer. Denne seng er håndlavet i Sverige.

Vindö er Carpe Diem Beds’ mest spektakulære og innovative justerbare seng til dato. Med sit patenterede design er denne justerbare seng et unikt produkt, der ikke kun vil se fantastisk ud i dit soveværelse, men også revolutionere din søvn. For at skabe indtrykket af en flydende seng er Vindö monteret på en slank søjle forankret til en stabiliserende gulvbund. Hele konstruktionen er smagfuldt gemt under et luksuriøst tæppe, der er skræddersyet til at passe til Vindö og give indtryk af, at sengen svæver over gulvet. Vindö kan også monteres med den mat behandlede gulvbund, der er tydeligt synlig, eller placeres oven på elegante LED-belyste ben i rustfrit stål. Indbygget belysning under sengen giver et blidt lys i mørket.

Nedsat

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

(gælder ikke ved køb af seng)

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

Specifikationer
Sale Nej
Producent CARPE DIEM BEDS