Carpe Diem Vindö Elevation - 180x210

As low as 209.480,00 kr.
Del din betaling op
Se vores finansiering

Vindö er vores næste generations justerbare seng. Denne justerbare seng kombinerer et spektakulært svævende design med luksuriøs komfort. Tilpas Vindö ud fra dine behov og designpræferencer. Denne seng er håndlavet i Sverige.

Vindö er Carpe Diem Beds’ mest spektakulære og innovative justerbare seng til dato. Med sit patenterede design er denne justerbare seng et unikt produkt, der ikke kun vil se fantastisk ud i dit soveværelse, men også revolutionere din søvn. For at skabe indtrykket af en flydende seng er Vindö monteret på en slank søjle forankret til en stabiliserende gulvbund. Hele konstruktionen er smagfuldt gemt under et luksuriøst tæppe, der er skræddersyet til at passe til Vindö og give indtryk af, at sengen svæver over gulvet. Vindö kan også monteres med den mat behandlede gulvbund, der er tydeligt synlig, eller placeres oven på elegante LED-belyste ben i rustfrit stål. Indbygget belysning under sengen giver et blidt lys i mørket.

Giv din nye seng et personligt præg med de eksklusive møbeltekstiler fra Carpe Diem som, fås i 16 luksuriøse farver.

Carpe Diem Vindö findes i 3 forskellige fastheder. Medium, Fast og X-fast.

  • Sengen består af 2 separate madrasser og derfor kan du vælge indviduelle fasthed i hver side.
  • Når du vælger topmadras, fås den enten som enkelt top til hver side eller som Split-top.

Har du behov for hjælp til at vælge den rigtige fasthed så se vedledning her på siden eller kontakt os.

Dette produkt er en bestillingsvare da det bliver specifikt produceret til dig. Leveringstiden er 2-5 uger.

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

(gælder ikke ved køb af seng)

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

VÆLG DEN RIGTIGE FASTHED

Når du vælger ny seng, så er det vigtig at du får den fasthed som passer til dine behov. Der findes ikke nogen facitliste da vi alle er forskellige, men du kan følge guiden her til at finde det som passer bedst til din ønsker. Det er vigtigt at du husker dine personlige præferencer, da denne guide kun er vejledende.

Fasthed

Farve på Vindö tæppe

 

1. Premium topmadras i stretchbomuld med Talalay latexfyld

2. Contour Pocket System 15 cm

3. Viskoelastisk bundsegment

4. Pocket fjedersystem 13 cm

5. Anti-klemme beskyttelse

6. Sengeramme af svensk fyrretræ

 

Højde inkl. topmadras: 55 cm

Seng med indbygget massagefunktion

Vindö er en alsidig justerbar seng, der tilbyder automatisk lænde- og nakkestøtte og hoved- og fodstøtter, der kan sænkes eller hæves, så det passer til dine behov. Vindö tilbyder flere afslappende vibrationsmassageprogrammer (bølge, puls eller konstant flow) for at hjælpe hele din krop med at slappe af og restituere. Alle sengens funktioner kan styres ved hjælp af den gratis trådløse fjernbetjening eller Vindö-appen med understøttelse af stemmekommandoer. Appen kan downloades fra Google Play (Android) eller App Store (iOS). Når du har justeret sengen til den perfekte position for dig, kan du bruge fjernbetjeningen eller appen til at gemme disse indstillinger til fremtidig brug.

 

Trådløs brug af Vindö

Vindö kan sættes i en stikkontakt, men sengens kraftige genopladelige batteri fjerner behovet for, at den skal tilsluttes. Dette giver mulighed for en minimalistisk placering af Vindö i midten af ​​dit soveværelse. Når det er opladet (hvilket tager ca. fem timer), holder batteriet i op til 135 cyklusser.

 

Patenterede løsninger til Carpe Diem senge

Ligesom alle andre Carpe Diem senge er Vindö designet til at give dig en ergonomisk, afslappende nattesøvn, der efterlader dig revitaliseret næste morgen. Carpe Diem Beds har udviklet et unikt fjedersystem og et viskoelastisk bundsegment for maksimal trykaflastning og sovekomfort.

 

Carpe Diem Beds' Contour Pocket System

Vores Contour Pocket System er et patenteret fjedersystem placeret lige under overfladen af ​​din seng. I Contour Pocket System er polstringsmaterialerne normalt placeret oven på fjedersystemet integreret i hver enkelt fjeder i stedet. Dette unikke fjedersystem sikrer, at hver fjeder tilpasser sig formen på din krop, hvilket resulterer i en soveoplevelse, der er skræddersyet til dig. Dette giver dine muskler mulighed for at slappe af, så du forsigtigt kan falde i søvn i en yderst afslappet stilling.

 

Visco Elastic Bottom Layer – et viskoelastisk bundsegment

I samarbejde med Spinal Unit på Sahlgrenska Universitetshospital i Göteborg samt med massageterapeuter har Carpe Diem Beds udviklet et patenteret viskoelastisk bundsegment: Visco Elastic Bottom Layer. Dette unikke bundsegment, placeret i de nederste lag af din seng, sikrer, at de mest belastede fjedre slapper af i stedet for at skubbe tilbage mod din krop. Vores Visco Elastic Bottom Layer reducerer trykket på din krop og stimulerer blodcirkulationen. Dette giver dig mulighed for at sove uforstyrret i længere tid i løbet af natten, hvilket giver dig fri til at synke ned i den eftertragtede fase af dyb søvn.

 

Håndlavet i Sverige

Vindö er fremstillet i hånden på Carpe Diem Beds’ fabrik i Sverige. Carpe Diem Senge giver 25 års garanti på defekte rammer og/eller pocket-fjedre. Samt 10 års garanti på motorenheden.

 

Tilpas Vindö ud fra dine behov og præferencer

Vindö fås i flere designs. Du kan skræddersy Vindö til dine behov ved at vælge et stof og en farve, så din seng matcher dine indretningspræferencer. Vindö fås som enkeltseng, dobbeltseng og kingsize seng. Visse designs giver mulighed for at kombinere Vindö med en sengegavl. Vælg mellem en blød, medium eller fast madras og suppler den med en topmadras. Dobbeltsenge og kingsize-senge består af to enkeltsenge placeret side om side. Vælg to enkelt topmadras til disse senge, eller skab illusionen af ​​en enkelt stor seng ved at vælge en topmadras med en såkaldt 'split'. Dette er en søm, der deler topmadrassen i to øverst på sengen, så de to senge kan justeres separat. Når du køber en seng, kan du vælge et af de 16 gratis stoffer, der er en del af vores klassiske kollektion. Hvis du ønsker det, kan du også vælge et af de 20 forskellige stoffer i vores eksklusive kollektion mod et ekstra gebyr. Stofferne i Carpe Diem Beds’ Classic Collection er alle svanemærkede.

Ønsker du at vide mere om eksklusiv tekstilerne fra Carpe Diem, så kontakt Nordfjeld for yderligere information. Stofferne i Carpe Diem Beds’ Classic Collection er alle svanemærkede.

Specifikationer
Sale Nej
Producent CARPE DIEM BEDS