MENU

carpe diem beds

1 til 12 af 32

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sorter faldende

1 til 12 af 32

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sorter faldende

Carpe Diem Beds

Carpe Diem er en af Sveriges førende sengeproducenter og blev grundlagt tilbage i 1995. Sengeproducenten Carpe Diem har et slogan som lyder; Good Days Start At Night, hvilket afspejler sig i deres yderste gennemførte kvalitets senge.

Carpe Diem senge er det optimale valg for dig, der ønsker at optimere din søvn komfort og få den bedste start på dagen. Vi forhandler både kontinentalsenge og elevationssenge fra Carpe Diem. En elevationsseng kan være et godt valg, hvis du ønsker en bedre komfort i siddeposition. Derudover fremstiller Carpe Diem også sengegavle, topmadrasser og sengeben. Sengeben og sengegavle kan på passende vis matches med din seng, hvilket giver et helstøbt udtryk. Der er uendelige kombinationsmuligheder af elementerne, og du kan tilpasse udtrykket til netop dine ønsker. Du kan altså udvikle soveværelset til ikke blot et rum for hvile men også et rum, som du vil nyde at betragte i løbet af dagen.

Alle sengene fra Carpe Diem oser af stil og komfort til den kræsne kunde, som ikke vil gå på krompomis med kvaliteten. Med en seng fra Carpe Diem Beds er du sikret både luksus og komfort i et udsøgt design.

Alle sengemodeller fra Carpe Diem er svanemærket, hvilket betyder at produktionen af sengene opfylder miljømæssige krav. De miljøvenlige senge fra Carpe Diem, består af kvalitetsmaterialer: Rammer af svensk fyrretræ, bolster i bomuld/uld og topmadrasser med polstring af talalaylatex, uld og bomuld. Senge fra Carpe Diem er med andre ord gennemførte ned til den mindste detalje.

TRYKAFLASTENDE SENGE FRA CARPE DIEM

Den største kernekompetence hos Carpe Diem ligger i sengenes affjedring, som er en helt unik og patenteret løsning hos Carpe Diem. Den specielle affjedring i sengene gør dem yderst trykaflastende, så du kan slippe for problemer med blodcirkulationen. Med andre ord former en seng fra Carpe Diem sig til din krops behov og yder maksimal støtte og komfort, så du opnår en fantastisk søvn.

Når du vælger en seng fra Carpe Diem Beds får du også muligheden for at tilpasse den, så den passer perfekt til dine ønsker og behov. Med valg af topmadras og hårdhed kan du opnå de bedste forudsætninger for en god nattesøvn. Fra et æstetisk synspunkt har du også friheden til at vælge netop den farve, som passer til din personlige stil og temperament. Materialerne til alle sengene fra Carpe Diem er nøje udvalgt efter kvaltiet, komfort og miljøvenlighed. Derudover kan sengene fås i forskellige størrelser, alt efter din højde eller præferencer.

I forbindelse med køb af Carpe Diems produkter er det samtidig muligt at få lavet en gratis sengetest, som via et højteknisk apparat finder frem til, hvilken hårdhed der passer bedst til den enkeltes ryg. Gennem en sådan sengetest og samtidig vores medarbejderes kyndige rådgivning, kan du altså finde den seng, som passer bedst til netop din ryg.

CARPE DIEM SENGEGAVL

En sengegavl er ikke bare en investering i en flottere seng – det er samtidig en investering i ekstra støtte, og med en Carpe Diem sengegavle, er der taget højde for både design og komfort. Sidder du ofte og f.eks. læser i din seng, kan en sengegavl fra Carpe Diem være den optimale løsning mod ryg- og nakkesmerter som følger af, at du ikke har den ideelle støtte. Det er muligt at få polstret sengegavlen med det samme stof, som du vælger til sengen, hvilket giver det perfekte look. Samtidig passer Carpe Diems forskellige sengegavle til alle deres senge og størrelser, og det er derfor kun op til dig, hvilken gavl du ønsker.

CARPE DIEM CONTINENTAL

Carpe Diem er specialister i kontinentalsenge af højeste kvalitet med den bedst mulige komfort. Sengene er luksuriøse, og både undermadrasserne og den øverste madras, som er i ét stykke, kan opdeles, så hårdhedsgraderne kan tilpasses den, som skal sove der. På den måde er Carpe Diem Continental helt optimal for alle, som ikke bare ønsker en yderst komfortabel kontinentalseng, men som også vil have en smuk seng med mulighed for ekstravagant tilbehør. Hos Nordfjeld forhandler vi bl.a. Carpe Diem Continental modellerne Carpe Diem Sandö og Carpe Diem Härmanö.

CARPE DIEM SANDö

Sandö modellen er den mest populære Carpe Diem kontinentalseng – og dette af god grund. Sengen er udstyret med et specielt fjedersystem, som består af 3 eksterne systemer, der tilsammen skaber et unikt samarbejde, som giver den perfekte komfort. Affjedringssystemet ’Carpe Diem Contour Pocket’ er patenteret, og du får derfor ikke en så lækker og luksuriøs seng nogen andre steder. Sandö modellen håndlaves – som Carpe Diems andre produkter – i Sverige, og komforten er fantastisk med en af Carpe Diems topmadrasser ovenpå.

CARPE DIEM SALTö

Carpe Diem Saltö er en ekseptionel elevationsseng, som indeholder en øvre madras, der også gør brug af det patenterede fjedersystem ’Carpe Diem Contour Pocket’. Elevationssengen har trådløse fjernbetjeninger, der har memory funktion, og desuden er det masse af små funktioner og detaljer, som gør Saltö til et af markedets mest luksuriøse valg. Der er f.eks. klemsikring, så du ikke kan få fingrene i klemme og LED-belysning som behageligt ledelys. Fordelen ved en elevationsseng er netop, at du kan tilpasses den dine ønsker, og med den brugervenlige Carpe Diem Saltö er du sikker på at sove godt.

CARPE DIEM HäRMANö

Med denne Carpe Diem model, får du ikke bare fantastisk komfort. Du får samtidig en smuk seng, som giver en eksklusiv udstråling til ethvert soveværelse. Sengen er en håndlavet kontinentalseng, som på baggrund af Carpe Diems patenterede fjedersystem er yderst behagelig. Det, som gør modellen helt speciel, er dens stilsikkerhed, som især viser sig i de allergitestede materialer, som er brugt til at beklæde sengen samt Carpe Diems signatur, kobberfarvede ben.

EN INTERNATIONAL SUCCES

Produkterne fra Carpe Diem Beds er populære, og mange har glæde af at se på og benytte deres produkter dagligt. Faktisk eksporteres deres senge og andre varer til femten lande, hvilket vidner om, at mange er begejstrerede for produkterne. De forskellige produkter har hver deres succesfaktor, og der er ingen tvivl om, at Carpe Diems store erfaring i sengebranchen betyder, at produkterne alle er af høj kvalitet og kan give en bedre nattesøvn.

Hos Nordfjeld A/S har vi det bedste udvalg af Carpe Diems fantastiske senge og tilbehør på tilbud, og vi kan rådgive og vejlede dig til at finde netop den seng, som er perfekt for dig. Med produkter af højeste kvalitet, mulighed for sengetest og kyndig hjælp i sammenhæng med de gode priser, er vi hos Nordfjeld din ideelle partner for køb af en Carpe Diem seng.

LAD OS HJÆLPE DIG

Du kan kigge forbi vores butik i Odense, hvis du ønsker at mærke, se og prøve vores udvalg af senge og tilbehør fra Carpe Diem. Her står vores dygtige personale hver dag klar til at hjælpe dig. Desuden kan du ringe på 6615 2500 eller skrive på info@nordfjeld.dk, hvis du har yderligere spørgsmål.