carpe diem beds

1 til 12 af 32

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sorter faldende

1 til 12 af 32

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sorter faldende

Carpe Diem Beds

Carpe Diem er en af Sveriges førende sengeproducenter og blev grundlagt tilbage i 1995. Sengeproducenten Carpe Diem har et slogan som lyder; Good Days Start At Night, hvilket afspejler sig i deres yderste gennemførte kvalitets senge.

Carpe Diem senge er det optimale valg for dig, der ønsker at optimere din søvn komfort og få den bedste start på dagen. Vi forhandler både kontinentalsenge og elevationssenge fra Carpe Diem. En elevationsseng kan være et godt valg, hvis du ønsker en bedre komfort i siddeposition. Derudover fremstiller Carpe Diem også sengegavle, topmadrasser og sengeben. Sengeben og sengegavle kan på passende vis matches med din seng, hvilket giver et helstøbt udtryk. Der er uendelige kombinationsmuligheder af elementerne, og du kan tilpasse udtrykket til netop dine ønsker. Du kan altså udvikle soveværelset til ikke blot et rum for hvile men også et rum, som du vil nyde at betragte i løbet af dagen.

Alle sengene fra Carpe Diem oser af stil og komfort til den kræsne kunde, som ikke vil gå på krompomis med kvaliteten. Med en seng fra Carpe Diem Beds er du sikret både luksus og komfort i et udsøgt design. .

Alle sengemodeller fra Carpe Diem er svanemærket, hvilket betyder at produktionen af sengene opfylder miljømæssige krav. De miljøvenlige senge fra Carpe Diem, består af kvalitetsmaterialer: Rammer af svensk fyrretræ, bolster i bomuld/uld og topmadrasser med polstring af talalaylatex, uld og bomuld. Senge fra Carpe Diem er med andre ord gennemførte ned til den mindste detalje.


Trykaflastende senge fra Carpe Diem

Den største kernekompetence hos Carpe Diem ligger i sengenes affjedring, som er en helt unik og patenteret løsning hos Carpe Diem. Den specielle affjedring i sengene gør dem yderst trykaflastende, så du kan slippe for problemer med blodcirkulationen. Med andre ord former en seng fra Carpe Diem sig til din krops behov og yder maksimal støtte og komfort, så du opnår en fantastisk søvn.

Når du vælger en seng fra Carpe Diem Beds får du også muligheden for at tilpasse den, så den passer perfekt til dine ønsker og behov. Med valg af topmadras og hårdhed kan du opnå de bedste forudsætninger for en god nattesøvn. Fra et æstetisk synspunkt har du også friheden til at vælge netop den farve, som passer til din personlige stil og temperament. Materialerne til alle sengene fra Carpe Diem er nøje udvalgt efter kvaltiet, komfort og miljøvenlighed. Derudover kan sengene fås i forskellige størrelser, alt efter din højde eller præferencer.

En international succes

Produkterne fra Carpe Diem Beds er populære, og mange har glæde af at se på og benytte deres produkter dagligt. Faktisk eksporteres deres senge og andre varer til femten lande, hvilket vidner om, at mange er begejstrerede for produkterne.