Jensen Diplomat Continental

Fra 27.691,00 kr
Del din betaling op
Se vores finansiering

JENSEN DIPLOMAT CONTINENTAL

Med Continental seng fra Jensen’s Diplomat serie får du en zoneinddelt madras med Sense Pocket Fjedresystem med indbygget lændestøtte. Alle senge fra Jensen leveres i lækkert møbeltekstil og du får valget imellem 4 farver fra vores Diplomat serie.   

I en continental fra Jensen finder du den allerbedste liggekomfort med Jensen Pocket on Pocket Technology. Sengen har dobbelt madrasser med op til 3 individuelle Jensen Pocket fjedersystemer. Sengen har hele liggeflader, uden hårde kanter i midten. Det er dog alligevel muligt at vælge individuel hårdhedsgrad, her kan du vælge imellem medium, fast eller ekstra fast.

Ved at vælge en Seamless tekstilløsning beklædes hele rammen, så i stedet for at have 8 ben så bliver sengen monteret med 4 ben som standard. Dette betyder at du selv kan give sengen dit eget personlige præg.

Ved bestilling af Jensen Diplomat, skriv venligst i kommentarfeltet hvilken hårdhedsgrad og farve der ønskes.

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

JENSEN TOPMADRAS

Før du vælger lige præcis den topmadras som passer til netop dine behov så kan du her få et overblik over de forskellige Jensen topmadrasser.

Jensen SoftLine I - har fyldning i Cellex XS 5 cm. Cellex XS har en glat og en rillet side. Den rillede side opleves som blødere og den glatte side opleves som hårdere. Cellex XS har gode luft- og fugttransporterende egenskaber. SoftLine I indeholder Lyocell med Sensity™, som holder sengen “friskere”, mere tør og mere hygiejnisk.

FYLD: Cellex XS     HØJDE: 8 cm

Jensen SoftLine II - har fyldning i Cellex XO 6,5 cm. Cellex XO har en rillet og en glat side. Den rillede side opleves som blødere og den glatte side opleves som hårdere. Cellex XO har gode luft- og fugttransporterende egenskaber. SoftLine II har fyldning i Lyocell med Sensity™, som holder sengen ”friskere”, mere tør og mere hygiejnisk.

FYLD: Cellex XO    HØJDE: 9 cm

Jensen SoftLine III - har en kerne i Innergetic® Latex 5 cm. Den åbne cellestruktur i Innergetic® sørger for rigtig gode luft- og fugttransporterende egenskaber. Kernen er både perforeret (gennemhullet) og rillet. Perforeringen sikrer en optimal ventilationsevne. Den rillede side opleves som blødere, og den glatte side opleves som hårdere. Bakterier og støvmider trives dårligt i latex, derfor bliver sengeklimaet renere og friskere.

FYLD: Innergetic® Latex   HØJDE: 9 cm

TempSmart™ - har en kerne af Innergetic® Latex, der giver bedst mulig luft- og fugttransport. Den åbne cellestruktur i Innergetic® sørger for rigtig gode luft- og fugttransporterende egenskaber. Kernen er perforeret og rillet. Perforeringen sikrer optimal ventilation, mens rillerne giver en blødere og hårdere side. Bakterier og støvmider trives dårligt i latex, derfor bliver sengeklimaet renere og friskere. Topmadrassen har i tillæg Soft Touch for ekstra følelse af blødhed.

FYLD: Innergetic® Latex    HØJDE: 9 cm

Jensen Optima - har en kerne i Innergetic® latex 5 cm. Den åbne cellestruktur i Innergetic® sørger for rigtig god luft- og fugttransporterende egenskaber. Kernen er både gennemhullet og rillet. Perforeringen giver en optimal ventilationsevne, mens rillerne giver en blød og en hårdere side. Bakterier og støvmider trives dårligt i latex, derfor bliver sengeklimaet renere og friskere. Optima indeholder Quallofil® Allerban®.

FYLD: Innergetic® latex   HØJDE: 10 cm

JENSEN DIPLOMAT TEKSTILSERIE

Jensen Diplomat Tekstil

TEKNISKE SPECIFICATIONER 

Jensen Original Zonesystem

Jensen zonesystem sørger for at give hele din krop den korrekte støtte når du sover. Korsrygstøtte i kombination med blød skulderzone giver en helt anden soveoplevelse. Princippet er lige så logisk, som det er naturligt. De fleste er bredere over hofter og skuldre samtidig med, at taljen er tungere og på mange smallere. Da det er madrassens opgave at bære kroppen, giver den zoneinddelte madras en mere jævn og bekvem støtte, fordi skuldre og hofter synker dybere ned i madrassen, og taljen mødes af fastere støtte ligger du på ryg eller side, er resultatet det samme.

Jensen Pocket on Pocket

Jensen Pocket on Pocket Technology er helt nye og opgraderede fjedersystemer. Jensen Pocket on Pocket i alle sengens lag gør, at kroppen synker dybere ned i madrassen, og får den nødvendige støtte. Pocket-fjedre i underfjerdingen giver en stabil komfort uden forstyrrende sidebevægelse (dobbeltseng).

Jensen Stretch

Stretch i alle liggeflader gør, at kroppen synker ned i sengen og får støtte og aflastning af det zoneinddelte fjedersystem.

Jensen Garanti

Samtlige Jensen-madrasser har 5 års totalgaranti og 25 års garanti mod ramme- eller fjederbrud. I garantibeviset, som følger med madrassen, kan du læse de komplette vilkår.

Jensen Svanemærke

Produkter med Svanemærket opfylder strenge krav om påvirkning af miljøet gennem hele produktets levetid.

Jensen Exact

Jensens produkter er konstrueret til at give kroppen optimal støtte og liggekomfort. At finde den optimale liggekomfort er selve drivkraften bag Jensens innovationer. Jensen Exact Comfort Adjustment bidrager til øget komfort og velvære. Ønsker du en Jensen seng med Exact bund så kontakt os enten via telefon eller email.

Specifikationer
Sale Nej
Producent Jensen Beds