Cool Natures Tencel Sengesæt - Lyseblå

1.048,00 kr.
Del din betaling op
Se vores finansiering

Disse eksklusive sengesæt byder på ekstra luksus til hverdagen. Oplev følelsen af et super lækkert og blødt sengelinned med unikke egenskaber, som du kun finder i dette Tencel sengesæt. 

Oplev en helt ny følelse med et sengesæt, som hjælper din krop til bedre at kunne ventilere i løbet af natten, som samtidig er allergivenligt og krølfrit. 

Cool Natures findes i flere størrelser både i dyne- og pudebetræk, så er du sikker på at der altid er et sæt som passer præcis til dit behov, og selvfølgelig så er der lynlås i både pude- og dynebetræk.

 

Bæredygtigt fremstillet af 100% TENCEL™ Lyocell by LENZING™

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

(gælder ikke ved køb af seng)

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

 

 

 

 

 

 

Åndbart

TENCEL™ Lyocell fibre har en supereffektive evne til at absorbere fugt og er med til at tilpasse sig temperatursvingninger og regulere kropstemperaturen under søvnen til et behageligt og komfortabelt niveau. Det understøtter dermed også kroppens egen naturlige evne til at regulere temperaturen. Man vil få en langt mere tilfredsstillende søvnkvalitet og kan se frem til den bedste nats søvn med en dybere, genoprettende og mere fredfyldt søvn og føle sig mere udhvilet, når man står op.

De mikroskopiske fibriller i TENCEL™ Lyocell fibrene, der er fremstillet af naturlige råstoffer, er udviklet til at være stærkt absorberende og hurtigt tørrende i forbindelse med fugt/sved, hvilket bidrager til stoffets åndbarhed.

TENCEL™ Lyocell fibre har høj fugtabsorption og tests viser, at TENCEL™ Lyocell fibre holder dit sovemiljø behageligt tørt selv under fugtige forhold. Lyocell-cellulosefibrene har, kombineret med deres glatte

fiberoverflade, en 4 gange højere fugtoptagelse end f.eks. bomuld. Dette understøtter kroppens naturlige termiske reguleringsmekanisme, så huden føles tempereret og tør.

 

 

Silkeblødt

TENCEL™ Lyocell er en regenereret cellulosefiber, baseret på træ (overvejende eukalyptustræer) som naturligt råmateriale med rigtig mange gode egenskaber. TENCEL™ Lyocell fibre er naturligt bløde at røre ved og giver langtidsholdbar komfort, selv efter mange vaske. Stoffet er i en superlækker kvalitet og under et mikroskop kan man se at TENCEL™ Lyocell fibre har en meget ensartet, blank, glat overflade og tekstur. Dette giver sengelinnedet en udsøgt og lækker silkeblød fornemmelse mod huden, sikrer komfort for følsom og sart hud og gør det muligt for stoffet at glide let og silkeagtigt hen over huden. Det er super velegnet til bl.a. sart og sensitiv hud.

 

 

 

 

Skånsom mod hud og hår

Har man sensitiv hud og/eller kæmper med en hudlidelse, såsom eksem, psoriasis, acne, vil TENCEL™ Sengelinned fra Cool Natures være det ideelle valg. Med sin kølende, bløde og glatte overflade og ved at forhindre opbygning af overskydende fugt, vil sengelinnedet være skånsomt mod huden, mindske urenheder, hjælpe med at berolige en irriteret hud og reducerer de soverynker, der kan opstå i løbet af natten, hvis man fx ligger meget på den ene side. Stoffets evne til at glide hen over huden, vil ligeledes hjælpe med at udglatte de folder og linjer der kan komme i huden grundet friktion, når man vender og drejer sig.
Derudover er stoffets silkeglatte overflade yderst skånsom mod håret. Ikke mindst hvis man døjer med tyndere hår og hårtab. Med mindre friktion, forhindrer den glatte tekstur sammenfiltringer og kruset hår og dermed spaltede og knækkede hårspidser.

 

 

 

 

Antibakteriel

Ved hjælp af sine fugtregulerende egenskaber og sin åndbarhed, absorberer Sengelinned fra Cool Natures fugt effektivt og skaber en antibakteriel virkning. Sammenlignet med polyester og syntetiske stoffer, og endda med bomuld, dannes der mindre fugt på overfladen, hvilket forhindrer bakterier og husstøvmider i at vokse og sætte sig i stoffet. Sengelinnedet er derfor også et rigtig godt allergivenligt valg. Dels er TENCEL™ Lyocell produceret med naturlige og bæredygtige materialer, der er fri for skadelige kemikalier og dels er stoffet antibakterielt og dermed mere hygiejnisk. Det reducerer væksten af bakterier, støvmider og skimmel og dermed nedsættes risikoen for allergiske reaktioner. Desuden mindsker Sengelinnedet dårlig lugt, føles friskere, skal ikke vaskes så ofte og du sparer vand, tid og energi.

TENCEL™ Lyocell-fibre indeholder ingen tilsætningsstoffer for at kunne reducere bakterievækst.

Styrke

TENCEL™ Lyocell tekstilfibre udmærker sig ved deres store modstandsdygtighed og styrke og har dermed en høj styrkeprofil blandt fremstillede cellulosefibre. Fibrene er træk- og slidstærke og har en langtidsholdbar kvalitet, der sikrer at stoffet bevarer udseende og kvalitet over tid og efter mange vaske.

 

 

Luksuriøs glans

TENCEL™ Lyocell fibres effektive farveoptagelse, gør det muligt for farvestoffer at trænge dybt ind i fiberstrukturen, hvilket giver stoffet en imponerende farveglans.
Når de ses under et elektronisk mikroskop, har TENCEL™ Lyocell fibre desuden en glat overflade, hvilket giver sengetøjstekstilerne en luksuriøs glans, en utrolig blød fornemmelse mod huden og sikrer komfort for følsom og sart hud.
Kombinationen af den dybe farveoptagelse og glatte fiberoverflade får TENCEL™ Lyocell fibrenes farve til at fremstå lysere, mere glansfuldt og mærkbart mere intens end farven på fx bomuldsstoffer.

Minimal statisk elektricitet

Evnen til at absorbere fugt gør TENCEL™ Lyocell spændingsfri uden elektrostatisk opladning. Sammenlignet med syntetiske stoffer sker der, under normale atmosfæriske forhold, ikke en elektrostatisk ladning, hvilket forhindrer de ubehagelige virkninger af statisk elektricitet, som at klæbe til kroppen eller andre materialer.

 

Sikrer god søvnkomfort

Rigtig mange kæmper, af forskellige årsager, med varme og nattesved, der forstyrrer deres nattesøvn. For dem er der rigtig god hjælp at hente i vores svedabsorberende og temperaturregulerende Sengelinned fra Cool Natures. Sengelinnedet er designet og produceret i materialer der føles let, silkeblødt og køligt mod huden, samtidig med at det har en fremragende evne til at absorbere fugt væk fra kroppen. Stoffet besidder en naturlig åndbarhed og tørrer lynhurtigt igen – selv under varme og fugtige forhold. Kroppen holdes tør, kølig og veltempereret og man vil i mindre grad vågne op med nattesved.

 

 

Bæredygtig

Her er TENCEL™ Lyocell by LENZING™ fremtidens materiale og Sengelinned fra Cool Natures er det mest bæredygtige der findes. Det er et etisk ansvarligt, bæredygtigt alternativ til fx sengelinned i fx, bomuld, da det i stedet for at belaste miljøet, bidrager til at beskytte miljøet og dermed opretholde den miljømæssige balance og vil give god samvittighed og samtidig en følelse af stor komfort.

Ønsker du at foretage et mere bevidst miljøvenligt valg, ved køb af nyt sengelinned, uden at gå på kompromis med kvalitet, komfort og udseende, er Sengelinned fra Cool Natures det mest bæredygtige der findes.

Vask og Pleje

Vask dit sengelinned rigtigt – forlæng levetiden

  • Vask ikke sengelinnedet for tit. Cool Natures sengelinned er antibakterielt og nedsætter husstøvmider med 60%, hvilket gør, at det ikke behøver vaskes så ofte.
  • Vask sengelinnedet separat første gang, og derefter med andet i samme farve.
  • Vask på 40 grader er nok pga. stoffets egenskaber, og vaskemidler er effektive.
  • Brug vaskemiddel uden blegemiddel til farvet tekstil og ikke skyllemiddel.
  • Vi anbefaler at produktet foldes helt ud inden vask og undgå at overfylde vaskemaskinen.
  • Vi anbefaler hængetørring, da det giver et glattere resultat og er bedst for miljøet.

Det kan tørretumbles ved lav varme og stryges ved svag varme

Specifikationer
Sale Nej
Producent COOL NATURES