MENU

by karma

1 til 12 af 14

Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende

1 til 12 af 14

Side:
  1. 1
  2. 2

Sorter faldende

Luksus og velvære med CPH Living

CPH Living er forhandler af bløde håndklæder, smukke badeforhæng, dunede dyner og svalt sengelinned. De er en boligtekstil butik, med kvalitetsvarer på hylderne, der giver mere velvære gennem en god nats søvn. Hos CPH Living laver de håndklæder i sæsonens farver og smukt designede pude og dyne betræk.


CPH Living produkter er kendt for deres høje kvalitet. Alt sengetøj bliver produceret i Portugal, som er det største boligtekstil producerende land i Europa, og dette sikrer at alle produkterne lever op til de høje EU krav der findes på området.

CPH Living Àla Carte-serien

CPH Living gør det nemmere og mere overskueligt at vælge det rette lagen. Alle lagner er produceret i percale kvalitet, da dette er en slidstærk lærredsvævning i 100 % bomuld. Vævningen på disse lagner er ekstra tæt, med 200 tråde pr. kvadrattomme (200 TC). Almindelige lagner er normalt kun på 120 TC, og her kan forskellen virkelig mærkes. Igennem de sidste 4 år er produkterne blevet videreudviklet, og dette har medfødt ekstra stærke syninger og et lagen der holder bedre over længere tid. De fleste lagner fås i 16 flotte farver, så der er rig mulighed for at finde et lagen der matcher sengetøjet.