Jensen Diplomat Vendbar Madras

As low as 5.114,20 kr. Regular Price 7.868,00 kr.
Del din betaling op
Se vores finansiering

Vendbar springmadras med zoneinddelt Sense 2.0 Pocket fjedresystem med indbygget lændstøtte som giver en god støtte og aflastning. Når du køber en Jensen madras så er der Stretch i liggefladerne som giver kroppen plads til at komme ned i komfortzonerne. 

Du kan vælge mellem 4 flotte farver og 3 fastheder til din nye Jensen madras så er du altid sikker på at der også er noget som passer til lige præcis dig.

 

 

 

Dette produkt er en bestillingsvare da det bliver specifikt produceret til dig. Leveringstiden er 2-5 uger.

 

Spar 35%

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

(gælder ikke ved køb af seng)

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

VÆLG DEN RIGTIGE FASTHED

Når du vælger ny seng, så er det vigtig at du får den fasthed som passer til dine behov. Der findes ikke nogen facitliste da vi alle er forskellige, men du kan følge guiden her til at finde det som passer bedst til din ønsker. Det er vigtigt at du husker dine personlige præferencer, da denne guide kun er vejledende.

Fasthed

 

spring-sense_2

JENSEN SENSE 2.0 FJEDRESYSTEM

Et følsomt affjedringssystem, hvor hver fjeder er indkapslet i en stofpose (pocket). Resultatet er, at hver fjeder fungerer individuelt, og derved bliver trykaflastningen bedre og mere jævn. En stålkant i top og bund på affjedringsbenet giver en meget stabil kant. 5-delt zonesystem med blød skulderzone og indbygget lændestøtte giver en mere jævn og trykaflastende liggekomfort, uanset kropsform og sovestilling.

JENSEN ORIGNAL ZONESYSTEM

Jensens zonesystem giver rigtig støtte til hele kroppen når du hviler og sover. Korsrygstøtte i kombination med blød skulderzone giver en helt anden soveoplevelse. Princippet er lige så logisk, som det er naturligt. De fleste er bredere over hofter og skuldre samtidig med, at taljen er tungere og på mange smallere. Da det er madrassens opgave at bære kroppen, giver den zoneinddelte madras en mere jævn og bekvem støtte, fordi skuldre og hofter synker dybere ned i madrassen, og taljen mødes af fastere støtte. Ligger du på ryg eller side, er resultatet det samme.

JENSEN STRETCH

Stretch i alle liggeflader gør, at kroppen synker ned i sengen, og får støtte og aflastning af det zoneinddelte fjedersystem.

SVANEMÆRKET

Af hensyn til dig og naturen, er alle vores senge og topmadrasser Svanemærket. Produkter med Svanemærket opfylder strenge krav om påvirkning af miljøet gennem hele produktets levetid – fra råvare til genbrugt materiale.

GARANTI

Samtlige Jensen-madrasser har 5 års totalgaranti og 25 års garanti mod ramme- eller fjederbrud. I garantibeviset, som følger med madrassen, kan du læse de komplette vilkår.

TESTET & GODKENDT

Jensen produkter er testet og godkendt af AEH, et neutralt testinstitut i Zurich, Schweiz. Hvert produkt bliver certificeret, og gennemgår grundige tester i forhold til ergonomi, hygiejne, sengeklima og holdbarhed.

MADE IN NORWAY

All Jensen beds and mattresses are designed and manufactured in Norway. 

Specifikationer
Sale Nej
Producent JENSEN