Dunlopillo Passion Elevationsbox - 180x200

As low as 33.055,20 kr. Regular Price 55.092,00 kr.
Del din betaling op
Se vores finansiering

Boxelevationen samler madras og bund i én stilren enhed. Du er derfor sikker på at madrassen ikke rykker sig når du anvender elevationen. Sengen har et ekstra komfortlag med en 7 cm pocketfjedre og en vendbar naturlatex kerne på 16 cm med 7 komfortzoner. Den integreret trådløse elevationsbund har en 12 cm polstret træramme hvor alle de bevægelige dele er fremstillet i metal så er du sikret en lang levetid. Dunlopillo Pure boxelevation leveres med brugervenlig trådløs fjernbetjening som giver dig de bedste indstillingsmuligheder. Elevationen er specielt udviklet til at give dig den absolut bedste støtte og komfort uanset hvilken position du vælger. Som prikken og i'et medfølger der en praktisk lomme i møbeltekstil som matcher sengen, så er der plads til både fjernbetjening og magasiner.  

Når du vælger en Dunlopillo seng så, har du mulighed for at vælge mellem 5 forskellige topmadrasser med unikke egenskaber som komplimenterer din seng. Ønsker du at vide mere om de forskellige topmadrasser så læs mere her

  • Når du vælger topmadras til denne seng, fås den enten som enkelt top til hver side eller som Split-top. 

Giv din nye seng et personligt præg med de eksklusive møbeltekstiler fra Dunlopillo som, fås i 4 flotte beroligende farver. 

Madrassen findes i 3 forskellige fastheder. Medium, Fast og X-fast.

  • Sengen består af 2 separate madrasser og derfor kan du vælge individuel fasthed i hver side.

Har du behov for hjælp til at vælge den rigtige fasthed så se vejledningen her på siden eller kontakt os

 

Dette produkt er en bestillingsvare da det bliver specifikt produceret til dig. Leveringstiden er 2-5 uger.

Spar 40%

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

(gælder ikke ved køb af seng)

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

VÆLG DEN RIGTIGE FASTHED

Når du vælger ny seng, så er det vigtig at du får den fasthed som passer til dine behov. Der findes ikke nogen facitliste da vi alle er forskellige, men du kan følge guiden her til at finde det som passer bedst til din ønsker. Det er vigtigt at du husker dine personlige præferencer, da denne guide kun er vejledende.

Fasthed

 

Dunlopillo Passion Serien

Dunlopillo Passion kombinerer alle de gode egenskaber fra naturlatex med et særligt komfortabelt lag af pocketfjedrer til dig, som ønsker en dybere komfort. Passion er astma- og allergivenlig, og med syv komfortzoner er du sikker på, at madrassen altid tilpasser sig din krop, uanset hvordan du ligger eller vender madrassen. Betrækket er vaskbart, og en lynlås gør det muligt at vende naturlatex-kernen.
Vælg mellem fire kraftige kvalitetstekstiler, der er nemme at vedligeholde. Alle Passion senge er inklusiv en eksklusiv topmadras i naturlatex. Du har mulighed for at opgradere denne for yderligere komfort og støtte. Passion er skræddersyet til dig, der ønsker gennemtænkt komfort et stykke ud over det sædvanlige.
I Dunlopillo Passion er der gjort ekstra meget ud af komforten. Dette kommer til udtryk ved, at flere af modellerne har et ekstra komfortlag af pocketfjedre udover Dunlopillos originale madras i naturlatex.

 

Dunlopillo - Det Naturlige Valg

7 Komfort Zoner

7 komfortzoner

Dunlopillos madrasser kommer med syv unikke komfortzoner. Disse er med differentieret fasthed, alt efter hvor din krop har brug for støtte og aflastning. Madrassen former sig naturligt efter din krop, så du altid sover i en ergonomisk korrekt liggestilling med støtte til lænd og dybde til skuldre.

 

Fleksibel

Intet materiale til sengen er så fleksibelt som naturlatex. Det tager form efter kroppens konturer og sikrer individuel komfort, uanset hvordan du ligger. Naturmaterialet egner sig især til elevationssenge, da det svøber sig til sengen og giver en unik støtte, uanset om sengen er eleveret eller ej.

Fleksibel

 

 
Åndbar

Åndbar

Naturlatex er åndbart. Det sikrer dig et sundt sengeklima året rundt uden temperatursvingninger. Den åbne cellestruktur sørger også for, at du kan slippe af med fugt og sved. Dunlopillos naturlatex sikrer dig dermed en roligere søvn i et rent og behageligt sovemiljø.

 

 

Naturligt materiale

Gør noget godt for dig selv og vælg en madras i materialer, som naturen selv producerer. Dunlopillos naturlatex-kerne er blandt de mest naturlige på markedet, hvilket sikrer dig en forbedret søvnkvalitet uden temperatursvingninger.

Naturligt Materiale

 

 
Allergivenlig

Allergivenlig

Alle Dunlopillos madrasser er skabt i naturlige materialer, hvilket gør dem helt igennem allergivenlige. Naturlatex er afvisende overfor husstøvmider og bakterier, hvilket sikrer dig et rent og sundt sovemiljø, samt en roligere søvn.

 

 

15 års garanti

Kvalitet forpligter. Naturligvis. Derfor kan du være sikker på, at din Dunlopillo seng kan holde i årevis. Dette skyldes, at naturlatex er form- og kantstabilt. Madrassen ændrer sig ganske lidt gennem årene. Derfor får du altid 15 års garanti på hele madrassen, selv inde på midten af sengen.

 

15 års garanti

 

Specifikationer
Sale Nej
Producent DUNLOPILLO