Dunlopillo Passion Kontinental - 140x200

As low as 15.636,00 kr. Regular Price 26.060,00 kr.
Del din betaling op
Se vores finansiering

Dansk produceret luksus kontinental med lækre komfortegenskaber. Passion Kontinentalsengen har en unik opbygning som er designet til at give dig de bedste egenskaber. Den har 15 cm pocketfjedre i basen kombineret med en 16 cm naturlatex kerne med 7 komfort zoner, som giver dig det bedste fra begge verdner og samtidig så er sengen astma- og allergi venlig. Det åndbare materiale og den gode komfort giver dig en perfekt søvnkomfort.

Når du vælger en Dunlopillo seng så, har du mulighed for at vælge mellem 5 forskellige topmadrasser med unikke egenskaber som komplimenterer din seng. Ønsker du at vide mere om de forskellige topmadrasser så læs mere her

Giv din nye seng et personligt præg med de eksklusive møbeltekstiler fra Dunlopillo som, fås i 7 flotte beroligende farver.

Madrassen findes i 3 forskellige fastheder. Medium, Fast og X-fast. Har du behov for hjælp til at vælge den rigtige fasthed så se vejledningen her på siden eller kontakt os.  

Dette produkt er en bestillingsvare da det bliver specifikt produceret til dig. Leveringstiden er 2-5 uger.

 

Spar 40%

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

(gælder ikke ved køb af seng)

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

VÆLG DEN RIGTIGE FASTHED

Når du vælger ny seng, så er det vigtig at du får den fasthed som passer til dine behov. Der findes ikke nogen facitliste da vi alle er forskellige, men du kan følge guiden her til at finde det som passer bedst til din ønsker. Det er vigtigt at du husker dine personlige præferencer, da denne guide kun er vejledende.

Fasthed

 

Dunlopillo Passion Serien

Dunlopillo Passion kombinerer alle de gode egenskaber fra naturlatex med et særligt komfortabelt lag af pocketfjedrer til dig, som ønsker en dybere komfort. Passion er astma- og allergivenlig, og med syv komfortzoner er du sikker på, at madrassen altid tilpasser sig din krop, uanset hvordan du ligger eller vender madrassen. Betrækket er vaskbart, og en lynlås gør det muligt at vende naturlatex-kernen.
Vælg mellem fire kraftige kvalitetstekstiler, der er nemme at vedligeholde. Alle Passion senge er inklusiv en eksklusiv topmadras i naturlatex. Du har mulighed for at opgradere denne for yderligere komfort og støtte. Passion er skræddersyet til dig, der ønsker gennemtænkt komfort et stykke ud over det sædvanlige.
I Dunlopillo Passion er der gjort ekstra meget ud af komforten. Dette kommer til udtryk ved, at flere af modellerne har et ekstra komfortlag af pocketfjedre udover Dunlopillos originale madras i naturlatex.

 

Dunlopillo - Det Naturlige Valg

7 Komfort Zoner

7 komfortzoner

Dunlopillos madrasser kommer med syv unikke komfortzoner. Disse er med differentieret fasthed, alt efter hvor din krop har brug for støtte og aflastning. Madrassen former sig naturligt efter din krop, så du altid sover i en ergonomisk korrekt ligge stilling med støtte til lænd og dybde til skuldre.

 

Fleksibel

Intet materiale til sengen er så fleksibelt som naturlatex. Det tager form efter kroppens konturer og sikrer individuel komfort, uanset hvordan du ligger. Naturmaterialet egner sig især til elevationssenge, da det svøber sig til sengen og giver en unik støtte, uanset om sengen er eleveret eller ej.

Fleksibel

 

 
Åndbar

Åndbar

Naturlatex er åndbart. Det sikrer dig et sundt sengeklima året rundt uden temperatursvingninger. Den åbne cellestruktur sørger også for, at du kan slippe af med fugt og sved. Dunlopillos naturlatex sikrer dig dermed en roligere søvn i et rent og behageligt sovemiljø.

 

 

Naturligt materiale

Gør noget godt for dig selv og vælg en madras i materialer, som naturen selv producerer. Dunlopillos naturlatex-kerne er blandt de mest naturlige på markedet, hvilket sikrer dig en forbedret søvnkvalitet uden temperatursvingninger.

Naturligt Materiale

 

 
Allergivenlig

Allergivenlig

Alle Dunlopillos madrasser er skabt i naturlige materialer, hvilket gør dem helt igennem allergivenlige. Naturlatex er afvisende overfor husstøvmider og bakterier, hvilket sikrer dig et rent og sundt sovemiljø, samt en roligere søvn.

 

 

15 års garanti

Kvalitet forpligter. Naturligvis. Derfor kan du være sikker på, at din Dunlopillo seng kan holde i årevis. Dette skyldes, at naturlatex er form- og kantstabilt. Madrassen ændrer sig ganske lidt gennem årene. Derfor får du altid 15 års garanti på hele madrassen, selv inde på midten af sengen.

 

15 års garanti

 

Specifikationer
Sale Nej
Producent DUNLOPILLO