Dunlopillo Supreme Cool Split-Top

As low as 9.231,60 kr. Regular Price 15.386,00 kr.
Del din betaling op
Se vores finansiering

Dunlopillos Supreme top har en 7 cm naturlatex kerne som tilpasser sig din krop og giver dig eksklusiv komfort, kombineret med sine åndbare egenskaber så er du sikret en topmadras som altid passer til dine behov. Den har et 80 cm split i hovedenden som gør den perfekt til din elevationsseng. Den er produceret af naturlige materialer hvilket giver dig en topmadras som er astma- og allergivenlig. Betrækket er lavet af lamelquiltet, hvidt strik med hollowfiber og kan deles i 2 ved vask. Cool toppen har temperaturregulerende effekt som giver en mere behagelige temperatur natten igennem.

Når du køber lagen til denne top, så skal du sørge for at du køber et U80 Split kuvertlagen. 

Dette produkt er en bestillingsvare da det bliver specifikt produceret til dig. Leveringstiden er 2-5 uger. 

Spar 40%

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

(gælder ikke ved køb af seng)

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

Vendbar Topmadras

Vendbar

Dunlopillos topmadrasser har to sider som giver dig en mulighed for at tilpasse komforten. Den ene side har en bølgede side som tilbyder mere dybde, modsat den plane side som giver en mere fast følelse. Bestem selv hvilken komfort du ønsker. 

   

Naturlig

Dunlopillo er kendt for deres brug af rene naturmaterialer som, er med til at give dig den bedste kvalitet og komfort i et lækkert design. Topmadrasserne er produceret i naturlatex efter de højeste kvalitetsprincipper.

Dunlopillos topmadrasser er øko-certificerede.

Naturlig Materialer
   
Dunlopillo Top Betræk

Betræk

Betrækket på topmadrasserne indeholder Hollowfiber med unikke egenskaber der gør at topmadrassen holder sin form over længere tid og forøger luftcirkulationen og optimere fugtbalancen.

   

Vedligeholdelse

Madrassens betræk er aftageligt i to dele og vaskbart ved 40 grader. HUSK at strække betrækket når du tager det ud af vaskemaskinen, så er du sikker på at betrækket bevarer sin pasform når du skal lægge betrækket på igen.

40 Grader

 

Specifikationer
Sale Nej
Producent DUNLOPILLO