MENU

Dunlopillo

1 til 12 af 48

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Sorter faldende

1 til 12 af 48

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Sorter faldende

Dunlopillo har leveret kvalitet siden 1929

Dunlopillo har en intention om kun at levere det bedste, og det motto kan vi hos Nordfjeld kun nikke genkendende til, og derfor passer netop denne producent så godt ind i vores sortiment. SleepLuxury, så enkelt udtrykker de deres vision om at skabe et sovemiljø, der forkæler både øjne og krop. Det hele startede i 1929, hvor den første madras blev lavet, og siden har de vokset sig større og er med tiden blevet førende på områder som senge, madrasser, dyner og hovedpuder herhjemme.

Madrasser og puder i latex fra Dunlopillo

En af grundene til deres store succes ligger i deres enorme viden, som kendetegner specielt deres unikke latex. Det er nemlig lavet af naturlige råvarer og har en lang række fordele. Blandt andet er den utrolig astma- og allergivenlig, da bakterier og husstøvmider har svært ved at leve i det naturlige materiale. Desuden ventilerer materialet selv, så kropstemperaturen bibeholdes gennem hele natten. Foruden dette er alle madrasserne fremstillet, således at de aflaster kroppen og især ryggen.

Lang levetid og 10 års garanti

Dunlopillo leverer altid god kvalitet og derfor også en god investering. For udover alle de mange fordele har deres produkter også lang levetid, så du kan have dit sengemiljø i lang tid. Der er desuden 10 års garanti på stort set alle deres produkter. Du er altid velkommen til at kontakte os hos Nordfjeld, hvis du skulle have spørgsmål eller brug for hjælp til at finde det Dunlopillo produkt, der matcher dit behov bedst.

Produkterne fra Dunlopillo

Mærket har produceret kvalitetssenge og madrasser siden 1929, og vores holdning har altid været klar: vi leverer kun det bedste. Vores senge, madrasser, puder og dyner, kan sålede mere end at få dig til at sove godt. De er skabt til at forkæle såvel øjne som krop. Sunde, komfortable egenskaber er ledsaget af sublime materialer og et smukt design, og med et bredt udvalg af produkter kan du indrette dit soveværelse præcis efter dine ønsker og behov.

Naturligt

Dunlopillo's unikke latex stammer fra de malaysiske gummitræer og er et rent naturmateriale. Efter saften er udvundet fra træerne, gennemgår den en forfinet fremstillings- og renselsesproces kaldet Talalay, og herved opstår en fleksibel masse med en enestående komfort.

Ergonomisk

Dunlopillo's naturlatex udmærker sig ved at aflaste dine ryg- og lændehvirvler på den sundeste måde. Hospitalerne vr de første til at anerkende Dunlopillo madrasserne tilbage i 1929, og siden har rygeksperter verden over fået øjnene op for de ergonomiske egenskaber.

Allergivenligt

Er du allergiker, kan du glæde dig over, at Dunlopillo's naturlatex er særdeles astma- og allergivenligt. Husstøvmider og bakterier kan ikke leve i det naturlige materiale, og da de fleste betræk kan vaskes, er du garanteret et sund sovemiljø.

Garanti

Du får 10 års garanti mod sætninger i din Dunlopillo madras også selvom den anvendes i en elevationsseng. Der er 5 års garanti på motorer samt 3 år på resten.