Dyner

Varer 1-12 af 30

Side
pr. side
Faldende orden
 1. Ringsted Dun - Eksklusiv Gåsedunsdyne
  Tilbud
  Ringsted Dun - Eksklusiv Gåsedunsdyne
  Fra 1.999,00 kr Normalpris 3.998,00 kr
 2. Ringsted Dun - Vidunderlig Satin Moskusdyne
  Tilbud
  Ringsted Dun - Vidunderlig Satin Moskusdyne
  Fra 1.499,00 kr Normalpris 2.998,00 kr
 3. Ringsted Dun Kiddy Sommerdyne
  Tilbud
  Ringsted Dun Kiddy Sommerdyne
  Fra 422,10 kr Normalpris 469,00 kr
 4. Ringsted Dun Kiddy Lun Dyne
  Tilbud
  Ringsted Dun Kiddy Lun Dyne
  Fra 485,10 kr Normalpris 539,00 kr
 5. Ringsted Dun Kiddy Royal Lun Dyne
  Tilbud
  Ringsted Dun Kiddy Royal Lun Dyne
  Fra 809,10 kr Normalpris 899,00 kr
 6. Ringsted Dun Twister lun/varm dyne
  Tilbud
  Ringsted Dun Twister lun/varm dyne
  Fra 2.249,00 kr Normalpris 3.116,00 kr
 7. Ringsted Dun Klodshans Varm Dyne
  Tilbud
  Ringsted Dun Klodshans Varm Dyne
  Fra 1.934,10 kr Normalpris 2.149,00 kr
 8. Ringsted Dun Klodshans Sval Dyne
  Tilbud
  Ringsted Dun Klodshans Sval Dyne
  Fra 1.079,10 kr Normalpris 1.199,00 kr
 9. Ringsted Dun Svinedrengen Varm Dyne
  Tilbud
  Ringsted Dun Svinedrengen Varm Dyne
  Fra 2.249,10 kr Normalpris 2.499,00 kr

Varer 1-12 af 30

Side
pr. side
Faldende orden

Stort udvalg af dyner

Velkommen til Nordfjeld! Her på denne side finder du vores store udvalg af lækre dyner og dobbeltdyner. Hvis du mangler en ny enkeltdyne eller dobbeltdyne i god kvalitet, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har et stort udvalg af dyner – vi har både enkeltdyner, dobbeltdyner, babydyner, sommerdyner og varme vinterdyner. Du finder altså noget til ethvert behov hos os, og det hele er i den bedste kvalitet og til gode priser.

Hos Nordfjeld har vi vores egen fabrik, hvor vi fremstiller dyner helt fra bunden af de bedste, danske råvarer, som sikrer god kvalitet og bæreevne. De fleste af vores dyner har vår af 100% bomuld, der gør dem ekstra lækre og bløde at røre ved. Vi fremstiller dyner med forskellige slags dun, både gåse-, ande- og moskusdun, så Vi har også modeller fra andre producenter som for eksempel Ringsted og Quilts of Denmark, men uanset, hvilken du vælger, er du garanteret topkvalitet.


Sommerdyner, vinterdyner og helårsdyner

Kan du ikke holde varmen om natten, selvom du ligger med en stor dobbeltdyne? Eller ligger du uroligt, fordi det er for varmt? Så matcher din dyne højst sandsynligt ikke din egen temperatur eller temperaturen i soveværelset. Vi har alle individuelle behov for, hvor varmt eller hvor køligt vi vil sove. For at man får en optimal nattesøvn, er det vigtigt at finde den dyne, der passer bedst til ens behov. Hos os finder du både sommerdyner, vinterdyner og helårsdyner – både i normalstørrelse eller som dobbeltdyne Vi anbefaler sommerdyner, hvis rummets temperatur er mellem 15 og 25 grader. Vinterdynerne er derimod optimale til temperaturer mellem 5 og 15 grader. Hvis man fryser ekstra meget, kan vi anbefale vores ”Frossenpind”-dyne, som holder særligt på varmen. Som du kan høre, har vi altså dyner til ethvert behov, og det hele fås til rigtig gode priser.

Babydyner i god kvalitet

Hvis der er en lille ny på vej, så har vi også et udvalg af babydyner. For at dit barn får en optimal nattesøvn, er det vigtigt at have en babydyne i god kvalitet. Dit barn opnår den mest behagelige søvn ved at ligge med en babydyne, som sikrer den optimale temperatur. Her hos Nordfjeld har vi forskellige modeller af en rigtigt god babydyne, som er i en enestående kvalitet for at sikre den bedste søvn. Vi har gode priser på vores babydyner, så vi kan garantere, dit barn kommer til at sove behageligt. Det er supernemt at bestille din nye babydyne online hos os.


Dyne eller dobbeltdyne

Som sagt har vi et bredt sortiment af forskellige dyner. Er du ude efter en enkeltdyne, har vi et stort udvalg af det – er du i stedet til en dobbeltdyne, finder du også det hos os. En dobbeltdyne er superhyggelig, hvis man er et par, men den er også dejlig, hvis man er alene, så man har en dejlig stor dyne. Har du svært ved at finde ud af, hvilken model der passer bedst til dit behov,så prøv vores dynevælger, som guider dig til det rette valg.

Vi har det bedste inden for dyner, hvor vores sortiment indeholder dejlige dyner i ringsted-dun og moskusdun. Hvad end du leder efter en enkeltdyne, dobbeltdyne, babydyne eller sommerdyne, så har vi lækre modeller inden for det hele!

NORDFJELD – DIN SENGEFORHANDLER ONLINE

Velkommen til Nordfjeld! Her hos os kan du finde et stort sortiment af senge, madrasser, topmadrasser, dyner, puder, lagner og meget andet. Vi har tilbud på et bredt og forskelligartet udvalg af det hele, så der er noget til enhver smag. Her på vores website kan du se alle vores produkter og læse om dem, så du kan finde lige præcis det, du har brug for. Hos os kan du finde mærker som CPH Living, Södahl, Night & Day, by Karma og mange flere, som ofte er på tilbud. Udvalget er stort, da vi gerne vil sikre, at der er noget til ethvert behov. Hos Nordfjeld har vi fokus på god kvalitet og komfort, da det er vigtige egenskaber for senge, madrasser og andet tilbehør til sengen. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, så du kan derfor være sikker på at få en særdeles behagelig og holdbar seng hos os.

Senge på tilbud hos Nordfjeld.dk Hvis man skal have en ny seng i en god kvalitet og med en lækker komfort, kan det nemt blive en dyr fornøjelse. Men til din fordel har vi ofte gode tilbud på vores senge, madrasser og sengetøj. Vi forhandler i forvejen senge til billige priser, men du får selvfølgelig stadig den enestående kvalitet, komfort og holdbarhed. Når det kommer til senge, er kvaliteten altafgørende. Den skal være behagelig at ligge i, passe til den enkeltes behov og samtidig være holdbar. Som senge-forhandler prioriterer vi kvalitet og komfort højt. Vi forhandler kun senge med en sådan kvalitet, vi selv kan stå inde for. Du kan altså trygt købe din nye seng hos os, og du er måske heldig at finde den på tilbud. Tag et kig her på vores side og find inspiration til din nye seng.

Senge i alle størrelser Hvis man vil have en god nattesøvn, er det altafgørende at have en optimal seng. Det er meget individuelt, om man bedst kan lide en blød eller fast madras – og hvis man ligger på det forkerte, kan det både gå ud over ryggen og nattesøvnen. Så før du køber en ny seng, anbefaler vi dig at undersøge, hvilken type madras du ligger bedst på.

Her på vores side kan du finde senge i alle størrelser – ofte på tilbud. Hvad end du leder efter en enkeltseng, ¾-seng eller en dobbeltseng, så har vi et udvalg af det hele. Vi har både senge fra 70x190 cm og op til 180x200 cm, så du kan finde det, du helst vil have. Af forskellige modeller har vi for eksempel elevationssenge, continentalsenge, boxsenge og mange andre, som selvfølgelig fås med den type madras og størrelse, du har brug for.

Sengeforhandler i Odense Det kan være svært at beslutte, hvilken seng man vil have ved at se dem her på vores side. Derfor er du selvfølgelig altid velkommen i vore butik i Odense. Her har vi udstillingsmodeller af vores senge og madrasser, så du kan prøve dem og finde ud af, hvad du bedst kan lide. Hvis du kommer ind i vores butik i Odense, står vi altid klar til at rådgive dig, så du kan købe det helt rigtige produkt. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail – her er vi også klar til at svare på dine spørgsmål.

¾-senge og dobbeltsenge på tilbud En god seng er et godt grundlag for at få en god nattesøvn, så hvis du sover dårligt på grund af din seng, er du kommet til det helt rigtige sted. Du kan se vores udvalg af senge her på vores website eller i vores butik i Odense, hvor vi har billige priser og gode tilbud.

Ved at købe en seng, en madras eller et andet produkt hos os, har du selvfølgelig 14-dages fortrydelsesret. Vi leverer din bestilling i løbet af 1-2 hverdage, så du hurtigt kan få din nye, lækre seng hjem. Vi leverer dine produkter for 29 kr., men hvis du køber for mindst 750 kr., er fragten gratis. Hvad end du leder efter en enkeltseng, ¾-seng eller dobbeltseng, så finder du det hele hos os. Og du kan ofte være heldig at finde tilbud på alle vores modeller.