DYNER

DYNER

Varer 1-12 af 43

Faldende orden
Side
pr. side

DYNER

Side
pr. side

Stort udvalg af dyner

Velkommen til Nordfjeld! Her på denne side finder du vores store udvalg af lækre dyner og dobbeltdyner. Hvis du mangler en ny enkeltdyne eller dobbeltdyne i god kvalitet, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har et stort udvalg af dyner – vi har både enkeltdyner, dobbeltdyner, babydyner, sommerdyner og varme vinterdyner. Du finder altså noget til ethvert behov hos os, og det hele er i den bedste kvalitet og til gode priser.

Hos Nordfjeld har vi vores egen fabrik, hvor vi fremstiller dyner helt fra bunden af de bedste, danske råvarer, som sikrer god kvalitet og bæreevne. De fleste af vores dyner har vår af 100% bomuld, der gør dem ekstra lækre og bløde at røre ved. Vi fremstiller dyner med forskellige slags dun, både gåse-, ande- og moskusdun, så Vi har også modeller fra andre producenter som for eksempel Ringsted og Quilts of Denmark, men uanset, hvilken du vælger, er du garanteret topkvalitet.


Sommerdyner, vinterdyner og helårsdyner

Kan du ikke holde varmen om natten, selvom du ligger med en stor dobbeltdyne? Eller ligger du uroligt, fordi det er for varmt? Så matcher din dyne højst sandsynligt ikke din egen temperatur eller temperaturen i soveværelset. Vi har alle individuelle behov for, hvor varmt eller hvor køligt vi vil sove. For at man får en optimal nattesøvn, er det vigtigt at finde den dyne, der passer bedst til ens behov. Hos os finder du både sommerdyner, vinterdyner og helårsdyner – både i normalstørrelse eller som dobbeltdyne Vi anbefaler sommerdyner, hvis rummets temperatur er mellem 15 og 25 grader. Vinterdynerne er derimod optimale til temperaturer mellem 5 og 15 grader. Hvis man fryser ekstra meget, kan vi anbefale vores ”Frossenpind”-dyne, som holder særligt på varmen. Som du kan høre, har vi altså dyner til ethvert behov, og det hele fås til rigtig gode priser.

Babydyner i god kvalitet

Hvis der er en lille ny på vej, så har vi også et udvalg af babydyner. For at dit barn får en optimal nattesøvn, er det vigtigt at have en babydyne i god kvalitet. Dit barn opnår den mest behagelige søvn ved at ligge med en babydyne, som sikrer den optimale temperatur. Her hos Nordfjeld har vi forskellige modeller af en rigtigt god babydyne, som er i en enestående kvalitet for at sikre den bedste søvn. Vi har gode priser på vores babydyner, så vi kan garantere, dit barn kommer til at sove behageligt. Det er supernemt at bestille din nye babydyne online hos os.


Dyne eller dobbeltdyne

Som sagt har vi et bredt sortiment af forskellige dyner. Er du ude efter en enkeltdyne, har vi et stort udvalg af det – er du i stedet til en dobbeltdyne, finder du også det hos os. En dobbeltdyne er superhyggelig, hvis man er et par, men den er også dejlig, hvis man er alene, så man har en dejlig stor dyne. Har du svært ved at finde ud af, hvilken model der passer bedst til dit behov,så prøv vores dynevælger, som guider dig til det rette valg.

Vi har det bedste inden for dyner, hvor vores sortiment indeholder dejlige dyner i ringsted-dun og moskusdun. Hvad end du leder efter en enkeltdyne, dobbeltdyne, babydyne eller sommerdyne, så har vi lækre modeller inden for det hele!