Helårsdyner

Varer 1-12 af 24

Faldende orden
Side
pr. side

Helårsdyner

Side
pr. side

Vælg den rigtige dyne

Tænk på hvor mange timer, du bruger i løbet af et liv på at sove. Dynen spiller en vigtig rolle i helhedsoplevelsen, og du skylder din nattesøvn at finde en dyne efter din smag. Der er mange ting at tage højde for, når du skal vælge din dyne. Dine præferencer i form af bæreevne, vægt og længde spiller en afgørende rolle for, hvilken dyne der er den rette til dig. Bæreevnen dækker over, hvor godt dynen isolerer og måles fra 1-16, hvor 1 er lidt isolerende og 16 meget. Dynens vægt må ikke være for stor, da du i så fald vil mærke et ubehageligt tryk, når du bruger den. Hvis dynen er for kort, har folk tendens til at krybe sig sammen og ligge sig i en stilling, der langt fra er optimal. En tommelfingerregel mht. dynes længde er, at hvis du er under 180 cm er standardlængden på 2 m den rette for dig. Er du over, kan du med rette overveje en dyne med længden 220 for. Den overordnede regel er altså, at du gerne skal vælge en dyne som er 15-20cm længere end din højde, hvis du vil være sikker på en passende størrelse dyne.


Helårsdyner

Helårsdyner er som navnet antyder dyner, der kan bruges året rundt. Typisk vil de have en bæresevne omkring 11. En bæreevne på 11 vil være stor nok til at holde langt de fleste varme om vinteren og lav nok til ikke at være for varm om sommeren. Helårsdynerne kan dog justeres efter dit individuelle behov, så du kan vælge den vægt, bæreevne og længde der passer dig. På den måde kan du få en dyne, der passer til dine præferencer.

For at du hverken har det for varmt eller for koldt, så er helårsdynen et godt bud på en alsidig dyne. Den kan betegnes som havende en medium varme eller værende lun, hvilket passer godt til hele året. Nogle af de mest populære fyldtyper er moskus-, ande- og gåsedun. Hos Nordfjeld finder du blandt andet disse tre typer.

Hos Nordfjeld forhandler vi helårsdyner fra Ringsted Dun. De har over 70 års erfaring med at producere dyner og puder. Den konsekvent høje kvalitet sikres ved, at produktionen foretages i Danmark. Vores helårsdyner indeholder dun fra europæiske dyr, hvor du kan være forsikret om, at dunene ikke er blevet plukket fra levende fugle. Respekt for dyrene og dyrevelfærd er mærkesager, som Ringsted Dun gør meget for at værne om, og vi er ligeledes enige på området.


Mærk blødheden

På Rødegårdsvej i Odense finder du vores fysiske butik. Vi byder alle indenfor, og du har muligheden for at mærke og bedømme vores helårsdyner med egne øjne og hænder. Har du brug for vejledning eller har spørgsmål, så skal du blot henvende dig til personalet. De er kompetente og vil yde dig den bedst mulige rådgivning. Har du ikke mulighed eller tid for at komme forbi vores forretning, så kan du også ringe til os på 66 15 25 00, hvis du vil have en uforpligtende snak eller råd til at forbedre dit sovemiljø.