Helårsdyner

10 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Ringsted Dun - Vidunderlig Satin Moskusdyne
  Tilbud
  Ringsted Dun - Vidunderlig Satin Moskusdyne
  Fra 1.499,00 kr Normalpris 2.998,00 kr
 2. Ringsted Dun - Eksklusiv Gåsedunsdyne
  Tilbud
  Ringsted Dun - Eksklusiv Gåsedunsdyne
  Fra 1.999,00 kr Normalpris 3.998,00 kr
 3. Ringsted Dun Klodshans Lun Dyne
  Tilbud
  Ringsted Dun Klodshans Lun Dyne
  Fra 1.394,10 kr Normalpris 1.549,00 kr
 4. Ringsted Dun Twister lun/varm dyne
  Tilbud
  Ringsted Dun Twister lun/varm dyne
  Fra 2.249,00 kr Normalpris 3.116,00 kr
 5. Ringsted Dun Svinedrengen Lun Dyne
  Tilbud
  Ringsted Dun Svinedrengen Lun Dyne
  Fra 1.889,10 kr Normalpris 2.099,00 kr
 6. Ringsted Dun Den Lille Pige Med Svovlstikkerne Lun Dyne
  Tilbud
  Ringsted Dun Den Lille Pige Med Svovlstikkerne Lun Dyne
  Fra 2.564,10 kr Normalpris 2.849,00 kr
 7. Ringsted Dun Snedronningen Lun Dyne
  Tilbud
  Ringsted Dun Snedronningen Lun Dyne
  Fra 3.509,10 kr Normalpris 3.899,00 kr
 8. Ringsted Dun Hyrdinden Og Skorstensfejeren Lun Dyne
  Tilbud
  Ringsted Dun Hyrdinden Og Skorstensfejeren Lun Dyne
  Fra 2.564,10 kr Normalpris 2.849,00 kr

10 varer

pr. side
Faldende orden

Vælg den rigtige dyne

Tænk på hvor mange timer, du bruger i løbet af et liv på at sove. Dynen spiller en vigtig rolle i helhedsoplevelsen, og du skylder din nattesøvn at finde en dyne efter din smag. Der er mange ting at tage højde for, når du skal vælge din dyne. Dine præferencer i form af bæreevne, vægt og længde spiller en afgørende rolle for, hvilken dyne der er den rette til dig. Bæreevnen dækker over, hvor godt dynen isolerer og måles fra 1-16, hvor 1 er lidt isolerende og 16 meget. Dynens vægt må ikke være for stor, da du i så fald vil mærke et ubehageligt tryk, når du bruger den. Hvis dynen er for kort, har folk tendens til at krybe sig sammen og ligge sig i en stilling, der langt fra er optimal. En tommelfingerregel mht. dynes længde er, at hvis du er under 180 cm er standardlængden på 2 m den rette for dig. Er du over, kan du med rette overveje en dyne med længden 220 for. Den overordnede regel er altså, at du gerne skal vælge en dyne som er 15-20cm længere end din højde, hvis du vil være sikker på en passende størrelse dyne.


Helårsdyner

Helårsdyner er som navnet antyder dyner, der kan bruges året rundt. Typisk vil de have en bæresevne omkring 11. En bæreevne på 11 vil være stor nok til at holde langt de fleste varme om vinteren og lav nok til ikke at være for varm om sommeren. Helårsdynerne kan dog justeres efter dit individuelle behov, så du kan vælge den vægt, bæreevne og længde der passer dig. På den måde kan du få en dyne, der passer til dine præferencer.

For at du hverken har det for varmt eller for koldt, så er helårsdynen et godt bud på en alsidig dyne. Den kan betegnes som havende en medium varme eller værende lun, hvilket passer godt til hele året. Nogle af de mest populære fyldtyper er moskus-, ande- og gåsedun. Hos Nordfjeld finder du blandt andet disse tre typer.

Hos Nordfjeld forhandler vi helårsdyner fra Ringsted Dun. De har over 70 års erfaring med at producere dyner og puder. Den konsekvent høje kvalitet sikres ved, at produktionen foretages i Danmark. Vores helårsdyner indeholder dun fra europæiske dyr, hvor du kan være forsikret om, at dunene ikke er blevet plukket fra levende fugle. Respekt for dyrene og dyrevelfærd er mærkesager, som Ringsted Dun gør meget for at værne om, og vi er ligeledes enige på området.


Mærk blødheden

På Rødegårdsvej i Odense finder du vores fysiske butik. Vi byder alle indenfor, og du har muligheden for at mærke og bedømme vores helårsdyner med egne øjne og hænder. Har du brug for vejledning eller har spørgsmål, så skal du blot henvende dig til personalet. De er kompetente og vil yde dig den bedst mulige rådgivning. Har du ikke mulighed eller tid for at komme forbi vores forretning, så kan du også ringe til os på 66 15 25 00, hvis du vil have en uforpligtende snak eller råd til at forbedre dit sovemiljø.

NORDFJELD – DIN SENGEFORHANDLER ONLINE

Velkommen til Nordfjeld! Her hos os kan du finde et stort sortiment af senge, madrasser, topmadrasser, dyner, puder, lagner og meget andet. Vi har tilbud på et bredt og forskelligartet udvalg af det hele, så der er noget til enhver smag. Her på vores website kan du se alle vores produkter og læse om dem, så du kan finde lige præcis det, du har brug for. Hos os kan du finde mærker som CPH Living, Södahl, Night & Day, by Karma og mange flere, som ofte er på tilbud. Udvalget er stort, da vi gerne vil sikre, at der er noget til ethvert behov. Hos Nordfjeld har vi fokus på god kvalitet og komfort, da det er vigtige egenskaber for senge, madrasser og andet tilbehør til sengen. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, så du kan derfor være sikker på at få en særdeles behagelig og holdbar seng hos os.

Senge på tilbud hos Nordfjeld.dk Hvis man skal have en ny seng i en god kvalitet og med en lækker komfort, kan det nemt blive en dyr fornøjelse. Men til din fordel har vi ofte gode tilbud på vores senge, madrasser og sengetøj. Vi forhandler i forvejen senge til billige priser, men du får selvfølgelig stadig den enestående kvalitet, komfort og holdbarhed. Når det kommer til senge, er kvaliteten altafgørende. Den skal være behagelig at ligge i, passe til den enkeltes behov og samtidig være holdbar. Som senge-forhandler prioriterer vi kvalitet og komfort højt. Vi forhandler kun senge med en sådan kvalitet, vi selv kan stå inde for. Du kan altså trygt købe din nye seng hos os, og du er måske heldig at finde den på tilbud. Tag et kig her på vores side og find inspiration til din nye seng.

Senge i alle størrelser Hvis man vil have en god nattesøvn, er det altafgørende at have en optimal seng. Det er meget individuelt, om man bedst kan lide en blød eller fast madras – og hvis man ligger på det forkerte, kan det både gå ud over ryggen og nattesøvnen. Så før du køber en ny seng, anbefaler vi dig at undersøge, hvilken type madras du ligger bedst på.

Her på vores side kan du finde senge i alle størrelser – ofte på tilbud. Hvad end du leder efter en enkeltseng, ¾-seng eller en dobbeltseng, så har vi et udvalg af det hele. Vi har både senge fra 70x190 cm og op til 180x200 cm, så du kan finde det, du helst vil have. Af forskellige modeller har vi for eksempel elevationssenge, continentalsenge, boxsenge og mange andre, som selvfølgelig fås med den type madras og størrelse, du har brug for.

Sengeforhandler i Odense Det kan være svært at beslutte, hvilken seng man vil have ved at se dem her på vores side. Derfor er du selvfølgelig altid velkommen i vore butik i Odense. Her har vi udstillingsmodeller af vores senge og madrasser, så du kan prøve dem og finde ud af, hvad du bedst kan lide. Hvis du kommer ind i vores butik i Odense, står vi altid klar til at rådgive dig, så du kan købe det helt rigtige produkt. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail – her er vi også klar til at svare på dine spørgsmål.

¾-senge og dobbeltsenge på tilbud En god seng er et godt grundlag for at få en god nattesøvn, så hvis du sover dårligt på grund af din seng, er du kommet til det helt rigtige sted. Du kan se vores udvalg af senge her på vores website eller i vores butik i Odense, hvor vi har billige priser og gode tilbud.

Ved at købe en seng, en madras eller et andet produkt hos os, har du selvfølgelig 14-dages fortrydelsesret. Vi leverer din bestilling i løbet af 1-2 hverdage, så du hurtigt kan få din nye, lækre seng hjem. Vi leverer dine produkter for 29 kr., men hvis du køber for mindst 750 kr., er fragten gratis. Hvad end du leder efter en enkeltseng, ¾-seng eller dobbeltseng, så finder du det hele hos os. Og du kan ofte være heldig at finde tilbud på alle vores modeller.