Sommerdyner

6 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Ringsted Dun Kiddy Sommerdyne
  Tilbud
  Ringsted Dun Kiddy Sommerdyne
  Fra 422,10 kr Normalpris 469,00 kr
 2. Ringsted Dun Sommerdrøm Prestige Sommerdyne
  Tilbud
  Ringsted Dun Sommerdrøm Prestige Sommerdyne
  Fra 1.299,00 kr Normalpris 2.598,00 kr
 3. Ringsted Dun Sommerdrøm Lux Sommerdyne
  Tilbud
  Ringsted Dun Sommerdrøm Lux Sommerdyne
  Fra 949,00 kr Normalpris 1.898,00 kr
 4. Ringsted Dun Sommerdrøm Classic Sommerdyne
  Tilbud
  Ringsted Dun Sommerdrøm Classic Sommerdyne
  Fra 699,00 kr Normalpris 1.299,00 kr
 5. Ringsted Dun Svinedrengen Sval Dyne
  Tilbud
  Ringsted Dun Svinedrengen Sval Dyne
  Fra 1.574,10 kr Normalpris 1.749,00 kr

6 varer

pr. side
Faldende orden

Sommerdyner til børn og voksne

Er du en af de danskere der sover med den samme dyne hele året? Er det ved at blive sommer, eller har du det bare meget varmt når du sover? Så skulle du måske overveje at investere i en god sommerdyne. En god nattesøvn er meget vigtigt for vores helbred, og du vil ikke sove ordentligt hvis du ligger for varmt og sveder natten igenem. En sommerdyne anbefales til personer der sveder meget og hvor rumtemperaturen i soveværelset ligger på 15-25 grader.

Hvis du altid har det varmt når du sover, også om vinteren, kan en god sommerdyne godt bruges hele året. En sommerdyne er også med til at forlænge sengens levetid og vil forbedre hygiejnen i dit sengemiljø, da sved og varme vil blive ventileret væk og ikke trænge ind i madrassen. Mange vælger også at købe sommerdyner til sommerhuset eller campingvognen, da man så slipper for at slæbe dyner med i sommermånederne. Vi sælger også baby og børne sommerdyner, til børn i alderen 0-6 år.


Mange størrelser og kvaliteter

I vores sortiment er der både ande- gåse- og moskusdun sommerdyner, med forskellige bæreevner og en lækker kvalitet.

Begrebet bæreevne henviser til dynens isoleringsevne, det vil sige hvor varm dynen er. Du kan f.eks. prøve en af de tre Sommerdrøm eller Eventyrs sommerdyner. Sommerdynerne fås i flere størrelser, bl.a. 140x200 / 140x220 og dobbeltstørrelserne 200x220 / 240x220.


Danske sommerdyner

Flere af sommerdynerne i vores sortiment er danskproducerede. Produkterne er af en meget høj kvalitet, og er desuden både Downafresh, NOMITE og Øko-tex certificerede. Dynerne er fremstillet med nye friske dun, betræk mod hustøvmider og uden brug af skadelige kemikalier. Dynerne er allergivenlige og vaskbare ved 60 grader. Husk at ryste dynen jævnligt og hænge den op til udluftning – dog ikke i direkte sollys, da dette kan forringe dynens kvalitet. Vi bruger i gennemsnit 1/3 af vores liv under dynen, og derfor er det meget vigtigt at du vælger den rigtige. Når du vælger en dyne fra Ringsted Dun, er du sikker på at få en lækker dansk dyne i en god kvalitet, der vil holde i flere år. Hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge, er vores søvneksperter klar til at hjælpe. Ring til os eller besøg butikken på Blangstedgårdsvej – Så er du sikker på at du får den rigtige dyne til dine behov.

NORDFJELD – DIN SENGEFORHANDLER ONLINE

Velkommen til Nordfjeld! Her hos os kan du finde et stort sortiment af senge, madrasser, topmadrasser, dyner, puder, lagner og meget andet. Vi har tilbud på et bredt og forskelligartet udvalg af det hele, så der er noget til enhver smag. Her på vores website kan du se alle vores produkter og læse om dem, så du kan finde lige præcis det, du har brug for. Hos os kan du finde mærker som CPH Living, Södahl, Night & Day, by Karma og mange flere, som ofte er på tilbud. Udvalget er stort, da vi gerne vil sikre, at der er noget til ethvert behov. Hos Nordfjeld har vi fokus på god kvalitet og komfort, da det er vigtige egenskaber for senge, madrasser og andet tilbehør til sengen. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, så du kan derfor være sikker på at få en særdeles behagelig og holdbar seng hos os.

Senge på tilbud hos Nordfjeld.dk Hvis man skal have en ny seng i en god kvalitet og med en lækker komfort, kan det nemt blive en dyr fornøjelse. Men til din fordel har vi ofte gode tilbud på vores senge, madrasser og sengetøj. Vi forhandler i forvejen senge til billige priser, men du får selvfølgelig stadig den enestående kvalitet, komfort og holdbarhed. Når det kommer til senge, er kvaliteten altafgørende. Den skal være behagelig at ligge i, passe til den enkeltes behov og samtidig være holdbar. Som senge-forhandler prioriterer vi kvalitet og komfort højt. Vi forhandler kun senge med en sådan kvalitet, vi selv kan stå inde for. Du kan altså trygt købe din nye seng hos os, og du er måske heldig at finde den på tilbud. Tag et kig her på vores side og find inspiration til din nye seng.

Senge i alle størrelser Hvis man vil have en god nattesøvn, er det altafgørende at have en optimal seng. Det er meget individuelt, om man bedst kan lide en blød eller fast madras – og hvis man ligger på det forkerte, kan det både gå ud over ryggen og nattesøvnen. Så før du køber en ny seng, anbefaler vi dig at undersøge, hvilken type madras du ligger bedst på.

Her på vores side kan du finde senge i alle størrelser – ofte på tilbud. Hvad end du leder efter en enkeltseng, ¾-seng eller en dobbeltseng, så har vi et udvalg af det hele. Vi har både senge fra 70x190 cm og op til 180x200 cm, så du kan finde det, du helst vil have. Af forskellige modeller har vi for eksempel elevationssenge, continentalsenge, boxsenge og mange andre, som selvfølgelig fås med den type madras og størrelse, du har brug for.

Sengeforhandler i Odense Det kan være svært at beslutte, hvilken seng man vil have ved at se dem her på vores side. Derfor er du selvfølgelig altid velkommen i vore butik i Odense. Her har vi udstillingsmodeller af vores senge og madrasser, så du kan prøve dem og finde ud af, hvad du bedst kan lide. Hvis du kommer ind i vores butik i Odense, står vi altid klar til at rådgive dig, så du kan købe det helt rigtige produkt. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail – her er vi også klar til at svare på dine spørgsmål.

¾-senge og dobbeltsenge på tilbud En god seng er et godt grundlag for at få en god nattesøvn, så hvis du sover dårligt på grund af din seng, er du kommet til det helt rigtige sted. Du kan se vores udvalg af senge her på vores website eller i vores butik i Odense, hvor vi har billige priser og gode tilbud.

Ved at købe en seng, en madras eller et andet produkt hos os, har du selvfølgelig 14-dages fortrydelsesret. Vi leverer din bestilling i løbet af 1-2 hverdage, så du hurtigt kan få din nye, lækre seng hjem. Vi leverer dine produkter for 29 kr., men hvis du køber for mindst 750 kr., er fragten gratis. Hvad end du leder efter en enkeltseng, ¾-seng eller dobbeltseng, så finder du det hele hos os. Og du kan ofte være heldig at finde tilbud på alle vores modeller.