Sommerdyner

9 varer

Faldende orden
pr. side

Sommerdyner

pr. side

Sommerdyner til børn og voksne

Er du en af de danskere der sover med den samme dyne hele året? Er det ved at blive sommer, eller har du det bare meget varmt når du sover? Så skulle du måske overveje at investere i en god sommerdyne. En god nattesøvn er meget vigtigt for vores helbred, og du vil ikke sove ordentligt hvis du ligger for varmt og sveder natten igenem. En sommerdyne anbefales til personer der sveder meget og hvor rumtemperaturen i soveværelset ligger på 15-25 grader.

Hvis du altid har det varmt når du sover, også om vinteren, kan en god sommerdyne godt bruges hele året. En sommerdyne er også med til at forlænge sengens levetid og vil forbedre hygiejnen i dit sengemiljø, da sved og varme vil blive ventileret væk og ikke trænge ind i madrassen. Mange vælger også at købe sommerdyner til sommerhuset eller campingvognen, da man så slipper for at slæbe dyner med i sommermånederne. Vi sælger også baby og børne sommerdyner, til børn i alderen 0-6 år.


Mange størrelser og kvaliteter

I vores sortiment er der både ande- gåse- og moskusdun sommerdyner, med forskellige bæreevner og en lækker kvalitet.

Begrebet bæreevne henviser til dynens isoleringsevne, det vil sige hvor varm dynen er. Du kan f.eks. prøve en af de tre Sommerdrøm eller Eventyrs sommerdyner. Sommerdynerne fås i flere størrelser, bl.a. 140x200 / 140x220 og dobbeltstørrelserne 200x220 / 240x220.


Danske sommerdyner

Flere af sommerdynerne i vores sortiment er danskproducerede. Produkterne er af en meget høj kvalitet, og er desuden både Downafresh, NOMITE og Øko-tex certificerede. Dynerne er fremstillet med nye friske dun, betræk mod hustøvmider og uden brug af skadelige kemikalier. Dynerne er allergivenlige og vaskbare ved 60 grader. Husk at ryste dynen jævnligt og hænge den op til udluftning – dog ikke i direkte sollys, da dette kan forringe dynens kvalitet. Vi bruger i gennemsnit 1/3 af vores liv under dynen, og derfor er det meget vigtigt at du vælger den rigtige. Når du vælger en dyne fra Ringsted Dun, er du sikker på at få en lækker dansk dyne i en god kvalitet, der vil holde i flere år. Hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge, er vores søvneksperter klar til at hjælpe. Ring til os eller besøg butikken på Blangstedgårdsvej – Så er du sikker på at du får den rigtige dyne til dine behov.