Vinterdyner

8 varer

pr. side
Faldende orden
 1. 2 stk - Nordfjeld Moskus Lux Varm Dyne
  Tilbud
  2 stk - Nordfjeld Moskus Lux Varm Dyne
  Fra 2.799,00 kr Normalpris 5.998,00 kr
 2. Nordfjeld Moskus Lux Varm Dyne
  Tilbud
  Nordfjeld Moskus Lux Varm Dyne
  Fra 1.499,00 kr Normalpris 2.999,00 kr
 3. Ringsted Dun Prinsessen På Ærten Varm Dyne
  Tilbud
  Ringsted Dun Prinsessen På Ærten Varm Dyne
  Fra 24.300,00 kr Normalpris 27.000,00 kr
 4. Ringsted Dun Twister lun/varm dyne
  Tilbud
  Ringsted Dun Twister lun/varm dyne
  Fra 2.249,00 kr Normalpris 3.116,00 kr
 5. Ringsted Dun Klodshans Varm Dyne
  Tilbud
  Ringsted Dun Klodshans Varm Dyne
  Fra 1.934,10 kr Normalpris 2.149,00 kr
 6. Ringsted Dun Svinedrengen Varm Dyne
  Tilbud
  Ringsted Dun Svinedrengen Varm Dyne
  Fra 2.249,10 kr Normalpris 2.499,00 kr
 7. Ringsted Dun Den Lille Pige Med Svovlstikkerne Varm Dyne
  Tilbud
  Ringsted Dun Den Lille Pige Med Svovlstikkerne Varm Dyne
  Fra 3.059,10 kr Normalpris 3.399,00 kr
 8. Ringsted Dun Hyrdinden Og Skorstensfejeren Varm Dyne
  Tilbud
  Ringsted Dun Hyrdinden Og Skorstensfejeren Varm Dyne
  Fra 3.644,10 kr Normalpris 4.049,00 kr

8 varer

pr. side
Faldende orden

Vinterdyner – hold varmen om vinteren

En vinterdyne er en ekstra varme dyne for dig, der fryser meget, når du skal sove. Den vil have en bæreevne på over 12 og giver derfor en rigtig god isolering, så du kan holde varmen selv, når temperaturen rammer frostgraderne udenfor. En vinterdyne vil ofte veje mere end en helårsdyne, da den højere bæreevne kræver mere fyld. Det sætter store krav til produktmaterialet, for hvis produktmaterialet er for dårligt til at isolere, vil prisen for en høj bæreevne være en meget stor dynevægt, der kan være ubehagelig at ligge under.


Vinterdyner i høj kvalitet

Vinterdynerne har en god isoleringsevne kombineret med en lav vægt samtidig med, at de er meget behagelige at ligge under. De tillader derfor, at du kan få en høj bæreevne med lav vægt og få en behagelig dyne, der giver en god nattesøvn. Når du vælger en dyne, bør du se efter, hvilken type dun den indeholder samt hvor stor en del af indholdet, der består af dun, da det påvirker kvaliteten af dynen.

Det bedste indhold til dynen er dun – nærmere bestemt gåsedun, moskusdun og edderdun. Disse duntyper er kendetegnet ved at have høj isoleringsevne. Du finder alle duntyperne i vores sortiment. Ved eksempelvis at vælg en dyne med fyld af moskusdun får du en let og blød dyne i topkvalitet. Derudover har vi også dyner med vår i silke. Materialet silke er naturligt svedtransporterende og samtidigt isolerende. Det er altså en fordel at vælge en dyne med silkevår, hvis du vil ligge varmt og tempereret hele natten.

Vinterdynerne har en god isoleringsevne kombineret med en lav vægt samtidig med, at de er meget behagelige at ligge under. De tillader derfor, at du kan få en høj bæreevne med lav vægt og få en behagelig dyne, der giver en god nattesøvn. Når du vælger en dyne, bør du se efter, hvilken type dun den indeholder samt hvor stor en del af indholdet, der består af dun, da det påvirker kvaliteten af dynen.

 

Alle vores dyner er kendetegnet ved, at den dun, der er brugt i dem er af høj kvalitet og indholdet er minimum 90 % dun. Her på siden kan du derfor finde en vinterdyne, der har en bæreevne over 12 samt en lav vægt, så du får den bedste helhedsoplevelse.

Fordelen ved at vælge dyner med naturfyld, såsom dun, er deres enestående egenskaber. Dun er både åndbart go falder nemt og let omkring kroppen.  Derudover giver dun desuden den bedst mulige isoleringsevne fra naturens side.

Vinterdyner er ikke nødvendigvis kun beregnet til de kolde måneder. De kan også være nyttige, hvis man bare har tendens til at fryse, når man sover. Derudover kan det være en ekstra god ide at overveje en vinterdyne, hvis ens soveværelsesklima bliver påvirket af temperaturerne udenfor.

Dansk producerede dyner

Hos Nordfjeld forhandler vi blandt andet vinterdyner fra Ringsted Dun. Virksomheden har over 70 års erfaring med at producere højkvalitetsprodukter. Desuden fremstilles alle produkter i Danmark, hvilket sikrer en høj kvalitet og kontrol. Derudover anvendes der kun dun og fjer fra dyr, som er blevet opdrættet og slagtet korrekt og forsvarligt i EU.


Få mere information

Hvis du vil vide mere om vinterdyner eller andet i forbindelse med dit sovemiljø, så kan vi kontaktes på telefon 66 15 25 00. Derudover kan du også besøge os i Odense, hvor vi står klar til at hjælpe dig i vores forretning.

NORDFJELD – DIN SENGEFORHANDLER ONLINE

Velkommen til Nordfjeld! Her hos os kan du finde et stort sortiment af senge, madrasser, topmadrasser, dyner, puder, lagner og meget andet. Vi har tilbud på et bredt og forskelligartet udvalg af det hele, så der er noget til enhver smag. Her på vores website kan du se alle vores produkter og læse om dem, så du kan finde lige præcis det, du har brug for. Hos os kan du finde mærker som CPH Living, Södahl, Night & Day, by Karma og mange flere, som ofte er på tilbud. Udvalget er stort, da vi gerne vil sikre, at der er noget til ethvert behov. Hos Nordfjeld har vi fokus på god kvalitet og komfort, da det er vigtige egenskaber for senge, madrasser og andet tilbehør til sengen. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, så du kan derfor være sikker på at få en særdeles behagelig og holdbar seng hos os.

Senge på tilbud hos Nordfjeld.dk Hvis man skal have en ny seng i en god kvalitet og med en lækker komfort, kan det nemt blive en dyr fornøjelse. Men til din fordel har vi ofte gode tilbud på vores senge, madrasser og sengetøj. Vi forhandler i forvejen senge til billige priser, men du får selvfølgelig stadig den enestående kvalitet, komfort og holdbarhed. Når det kommer til senge, er kvaliteten altafgørende. Den skal være behagelig at ligge i, passe til den enkeltes behov og samtidig være holdbar. Som senge-forhandler prioriterer vi kvalitet og komfort højt. Vi forhandler kun senge med en sådan kvalitet, vi selv kan stå inde for. Du kan altså trygt købe din nye seng hos os, og du er måske heldig at finde den på tilbud. Tag et kig her på vores side og find inspiration til din nye seng.

Senge i alle størrelser Hvis man vil have en god nattesøvn, er det altafgørende at have en optimal seng. Det er meget individuelt, om man bedst kan lide en blød eller fast madras – og hvis man ligger på det forkerte, kan det både gå ud over ryggen og nattesøvnen. Så før du køber en ny seng, anbefaler vi dig at undersøge, hvilken type madras du ligger bedst på.

Her på vores side kan du finde senge i alle størrelser – ofte på tilbud. Hvad end du leder efter en enkeltseng, ¾-seng eller en dobbeltseng, så har vi et udvalg af det hele. Vi har både senge fra 70x190 cm og op til 180x200 cm, så du kan finde det, du helst vil have. Af forskellige modeller har vi for eksempel elevationssenge, continentalsenge, boxsenge og mange andre, som selvfølgelig fås med den type madras og størrelse, du har brug for.

Sengeforhandler i Odense Det kan være svært at beslutte, hvilken seng man vil have ved at se dem her på vores side. Derfor er du selvfølgelig altid velkommen i vore butik i Odense. Her har vi udstillingsmodeller af vores senge og madrasser, så du kan prøve dem og finde ud af, hvad du bedst kan lide. Hvis du kommer ind i vores butik i Odense, står vi altid klar til at rådgive dig, så du kan købe det helt rigtige produkt. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail – her er vi også klar til at svare på dine spørgsmål.

¾-senge og dobbeltsenge på tilbud En god seng er et godt grundlag for at få en god nattesøvn, så hvis du sover dårligt på grund af din seng, er du kommet til det helt rigtige sted. Du kan se vores udvalg af senge her på vores website eller i vores butik i Odense, hvor vi har billige priser og gode tilbud.

Ved at købe en seng, en madras eller et andet produkt hos os, har du selvfølgelig 14-dages fortrydelsesret. Vi leverer din bestilling i løbet af 1-2 hverdage, så du hurtigt kan få din nye, lækre seng hjem. Vi leverer dine produkter for 29 kr., men hvis du køber for mindst 750 kr., er fragten gratis. Hvad end du leder efter en enkeltseng, ¾-seng eller dobbeltseng, så finder du det hele hos os. Og du kan ofte være heldig at finde tilbud på alle vores modeller.