Vinterdyner

https://nordfjeld.dk/media/catalog/category/Untitled-1_10.jpg

8 vare(r)

Sorter faldende

8 vare(r)

Sorter faldende

Vinterdyner – hold varmen om vinteren

En vinterdyne er en ekstra varme dyne for dig, der fryser meget, når du skal sove. Den vil have en bæreevne på over 12 og giver derfor en rigtig god isolering, så du kan holde varmen selv, når temperaturen rammer frostgraderne udenfor. En vinterdyne vil ofte veje mere end en helårsdyne, da den højere bæreevne kræver mere fyld. Det sætter store krav til produktmaterialet, for hvis produktmaterialet er for dårligt til at isolere, vil prisen for en høj bæreevne være en meget stor dynevægt, der kan være ubehagelig at ligge under.


Vinterdyner i høj kvalitet

Det bedste indhold til dynen er dun – nærmere bestemt gåsedun, moskusdun og edderdun. Disse duntyper er kendetegnet ved at have høj isoleringsevne.

isoleringsevne kombineret med en lav vægt samtidig med, at de er meget behagelige. De tillader derfor, at du kan få en høj bæreevne med lav vægt og få en behagelig dyne, der giver en god nattesøvn. Når du vælger en dyne, bør du se efter, hvilken type dun den indeholder samt hvor stor en del af indholdet, der består af dun, da det påvirker kvaliteten af dynen.


Alle vores dyner er kendetegnet ved, at den dun, der er brugt i dem er af høj kvalitet og indholdet er minimum 90 % dun. Her på siden kan du derfor finde en vinterdyne, der har en bæreevne over 12 samt en lav vægt, så du får den bedste helhedsoplevelse.