Dynevælger - vælg den rigtige dyne!

Udvalget af dynetyper er stort - derfor kan det være rigtig svært at finde ud af netop hvilken type, som du vil sove bedst under. Hos Nordfjeld.dk vil vi selvfølgelig hjælpe dig med at finde den perfekte dyne.

Men der er et par ting, som du på forhånd godt kan overveje. Der er tale om din kropstemperatur samt temperaturen i soveværelset. Disse to faktorer kan give et praj om, hvilken type dyne du kan gå efter. For at gøre dynevælgeren så enkel som muligt, så skal du ikke tage stilling til specifikke grader i celsius. I stedet skal du blot bedømme temperaturen som værende enten kold, medium eller varm.

Yderpunkterne på dynetype-skalaen er fra sval til varm. Man kunne nemt forledes til tro, at valget af dyne er afhængigt af årstiderne. Sådan kan det også være for nogle, mens andre sover bedst med en sval dyne året rundt.

Er man en et par, som ønsker en tilfredsstillende søvn for begge parter, så kan det i nogle tilfælde være tilrådeligt at få undersøgt, om man har brug for forskellige dynetyper.

Derfor kan du med den nedenstående guide få en idé om, hvilken dynetype du skal vælge. Dynevælgeren er udarbejdet af vores leverandør Ringsted Dun, men guiden har en universel anvendelse. Brug den endelig som inspiration.