+45 66 15 25 00

Kvalitet til soveværelset fra EMOQ

EMOQ er din vej til ro og velvære i soveværelset. Fra de mest værdifulde øjeblikke med dine kære til at få mest muligt ud af livet gennem en god nattesøvn, EMOQ er symbolet på kvalitet og luksus. Designet i samarbejde med anerkendte designere som Christian Bjørn og Kirsten Fribert, er hver detalje nøje udvalgt for at skabe en atmosfære af fred og harmoni i dit hjem. Med EMOQ bliver soveværelset din oase af ro, hvor du kan genoplade batterierne og nyde livets simple glæder.

Nordic Weaving Allergivenlig

Nomite certificeret

Fjer- og dunfyldt sengetøj er velegnet til husstøvallergikere
Tempur made in Denmark

Dansk produceret

Alle vores produkter er produceret i Danmark
Umage koncept

Dansk design

Alle vores produkter er dansk designet
Umage inspired by nature

Natur materialer

Alle vores produkter er skabt af naturlige materialer

Livets værdifulde øjeblikke

I soveværelset oplever du nogle af livets mest værdifulde stunder. Med din elskede. Med dine børn. Med dine drømme. Med en god bog. EMOQ skaber ro og harmoni i omgivelserne og er ren forkælelse for sanserne. Med EMOQ bliver soveværelset husets skønneste rum, hvor du kan slappe af, lade op og bare nyde at være til.

EMOQ Dyner, Pude og Sengetøj miljøbilllede

Velvære med lyst til livet

Hvis du vil få mest muligt ud af livet, skal du også få mest muligt ud af din nattesøvn. Med EMOQ’s udsøgte, bløde detaljer, der giver en dyb følelse af ro og velvære for krop og sjæl, er du sikret det ultimative inden for luksus søvn.

More sleep. More life.

Gennemført kvalitet

EMOQ er gennemført kvalitet! Fra inderst til yderst og helt ned i mindste detalje. Vårets vævning, de fine syninger, kanter, lukninger, farvenuancer. Alt er designet i lækker EMOQ-stil. Intet er overladt til tilfældighederne.

EMOQ Dyner, Pude og Sengetøj miljøbilllede

Samarbejde med etablerede designere

EMOQ er en højprofileret serie af sengeelementer udviklet i samarbejde med designer Christian Bjørn og Kirsten Fribert. Det luftige og diskrete design giver fred og harmoni til dine omgivelser for at give ren forkælelse for alle dine sanser. Med EMOQ bliver soveværelset snart dit yndlingsværelse i huset, hvor du kan slappe af, genoplade batterierne og bare nyde at være.

EMOQ udvalgte

Prøv EMOQ i butikken

Hos Nordfjeld finder du altid et stort udvalg af lækre fra EMOQ, uanset om du er på udkig efter dyner puder eller sengetøj.

Åbningstider

Mandag – Torsdag 10.00 – 17.30
Fredag 10.00 – 18.00
Lørdag – Søndag 10.00 – 15.00