Graphic Joop håndklæde
Graphic Joop håndklæde
Produktbeskrivelse

Detaljer

Graphic Joop alm. Håndklæde - 50x100 cm

Graphic Joop Badehåndklæde - 80x150 cm

Specifikationer

Specifikationer

Størrelse 50x100, 80x150,
Garanti

Nordfjeld har prisgaranti. 

Hos Nordfjeld bestræber vi os altid på at have den laveste pris på vores produkter. Nordfjeld tilbyder derfor prisgaranti på alle sortimentsvarer. Med prisgaranti mener vi, at findes der en identisk vare annonceret billigere hos en anden forhandler, så matcher vi prisen.

Har du allerede købt en vare i en af vores butikker og findes denne vare identisk hos en anden forhandler og annonceret til lavere pris, indenfor 14 dage efter købet, så matcher vi selvfølgelig prisen. Prisforskellen overføres til din konto, så husk at sende dine konto nr. og registreringsnummer, så vi kan overføre pengene til dig. 

Det eneste du skal gøre for at gøre brug af Nordfjelds prisgaranti er at medbringe kvittering på din ordre hos Nordfjeld samt dokumentation i form af print af sammenligningsannoncen. Husk at det tydeligt skal fremgå af medbragte dokumentation, hvornår tilbud er gældende til og fra.

Bemærk at prisgarantien ikke gælder ved ekstra specielle salgstilbud og at Nordfjeld derfor ikke matcher nedsatte priser i forbindelse med andre forhandlers køtilbud, åbningstilbud, medlemstilbud m.m. samt specialfremstillede varer eller trykfejl hos en anden fysisk butik.

Prisgaranti gælder dog ikke, hvis købet skal finansieres med et lån.

Levering

Ved køb af lagervarer vil der gå en til tre hverdage, til vi sender dine varer. Hvis det ikke er lagervarer og der går mere end fem hverdage før vi modtager varerne fra vores leverandør, så får du naturligvis besked herom. Har du brug for en hurtig levering, skal du blot kontakte os eller skrive det i bemærkninger.

Såfremt du vælger at få leveret uden kvittering / modtagerflex dvs. At varen må stilles i carporten eller lign., så er det på dit eget ansvar.

Pakker sendes med post danmark eller GLS 
Vil du have leveret til din leveringsadresse, så vælg 'omdeling til din adresse' - det koster kr. 29,- . Vi kan anbefale modtagerflex. 
For kr. 29,- eller gratis, hvis du køber for over kr. 500,- og selv kan hente din pakke. Du kan hente på posthuset tættest på din leveringsadresse, benytte pakkeboksen eller selv vælge afhentning i én af de mere end 1.100 GLS pakkeshop i Danmark.

Du vil modtage en email- og/eller sms-advisering, når din pakke kan hentes. Husk at medbringe billed-id og adviseringen fra PostNord eller GLS.

Der er selvfølgelig også mulighed for at hente bestillingen i vores butik i odense sø. Vi ringer med besked om du kan hente din bestilling og/eller hvis det er i restordre.

Levering af senge/madrasser til ø'er med selvstændig postnr. Og/eller uden fast broforbindelse gælder leveringen kun til afskibningshavnen eller kantstenslevering. Ved levering på adressen til disse øer vil der forekomme ekstra tillæg. Ved køb af komplette senge fra dunlopillo, tempur eller auping, er monteringen/leveringen uden beregning. Udstillingssenge m.m. Leveres ikke fragtfrit/monteret!

Leveringstiden på lagervarer af senge m.m. Er max 14 dage.ved køb af komplette senge til grønland, betaler nordfjeld leveringen til grønlands havnen i aalborg. Kontakt endelig nordfjeld på info@nordfjeld.dk eller +45 6615 2500 ved spørgsmål. Vi leverer senge til bl.a. Grønland og færøerne.

Fragt
fra kun 29,-
Fri fragt
over 750,-
Levering
1-2 hverdage
Vi har
Prisgaranti