Handelsbetingelser hos Nordfjeld A/S

BETALING

På nordfjeld.dk kan der betales med betalingskort. Vi opkræver ikke gebyr ved betaling med dankort eller visa/dankort. Det betales alene af nordfjeld a/s. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne afhentes/afsendes fra nordfjeld a/s. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Det er muligt at betale via bankoverførsel til Nordfyns Bank - 6866-0001062882. Vi sender/bestiller dog ingen varer, før betaling er registreret. Benyt venligst ordrenr. På din ordrebekræftelse, som besked til modtageren ellers kan vi ikke identificere betalingen (obs.! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen).

LEVERING

Ved køb af lagervarer vil der gå en til tre hverdage, til vi sender dine varer. Hvis det ikke er lagervarer og der går mere end fem hverdage før vi modtager varerne fra vores leverandør, så får du naturligvis besked herom. Har du brug for en hurtig levering, skal du blot kontakte os eller skrive det i bemærkninger.

Såfremt du vælger at få leveret uden kvittering / modtagerflex dvs. At varen må stilles i carporten eller lign., så er det på dit eget ansvar.

Pakker sendes med post danmark eller GLS Vil du have leveret til din leveringsadresse, så vælg 'omdeling til din adresse' - det koster kr. 29,- . Vi kan anbefale modtagerflex. For kr. 29,- eller gratis, hvis du køber for over kr. 500,- og selv kan hente din pakke. Du kan hente på posthuset tættest på din leveringsadresse, benytte pakkeboksen eller selv vælge afhentning i én af de mere end 1.100 GLS pakkeshop i Danmark.

Du vil modtage en email- og/eller sms-advisering, når din pakke kan hentes. Husk at medbringe billed-id og adviseringen fra PostNord eller GLS.

Der er selvfølgelig også mulighed for at hente bestillingen i vores butik i odense sø. Vi ringer med besked om du kan hente din bestilling og/eller hvis det er i restordre.

Levering af senge/madrasser til ø'er med selvstændig postnr. Og/eller uden fast broforbindelse gælder leveringen kun til afskibningshavnen eller kantstenslevering. Ved levering på adressen til disse øer vil der forekomme ekstra tillæg. Ved køb af komplette senge fra Dunlopillo eller Auping, er monteringen/leveringen uden beregning. Udstillingssenge m.m. Leveres ikke fragtfrit/monteret!

Leveringstiden på lagervarer af senge m.m. Er max 14 dage ved køb af komplette senge til grønland, betaler nordfjeld leveringen til grønlands havnen i aalborg. Kontakt endelig nordfjeld på info@nordfjeld.dk eller +45 6615 2500 ved spørgsmål. Vi leverer senge til bl.a. Grønland og færøerne.

FORTRYDELSESRET

Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler online hos Nordfjeld.dk. Ved fortrydelse skal du selv betale udgiften for forsendelse til Nordfjeld a/s. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget din vare eller får den sidste vare ud af en større ordre.

Fortrydelsesretten kan benyttes, når du har meddelt Nordfjeld herom skriftligt på mail til info@nordfjeld.dk med følgende oplysninger:

  • Dato for modtagelse af varer
  • Ordrenr.
  • Navn
  • Adresse

Når du har givet Nordfjeld besked om fortrydelsesretten, vil vi bekræfte modtagelsen af mailen. Du kan også vælge at benytte dette link til en fortrydelsesformular (åbner i et nyt vindue) og sende med retur. Den finder du også nederst i dette dokument og vedhæftet din ordrebekræftelse.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Bemærk at du har ansvaret for varen indtil den er i hænde på Nordfjelds personale. Gem derfor postkvittering samt evt. Track and trace nummer. Når vi har modtaget varen, vil du modtage en mail, hvor du får oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse. Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post.

Dette gælder for senge, madrasser og lign. Udgifterne for returnering af disse varer forventes højst at beløbe sig til ca. 2.000,- dkk.

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. OBS! Original emballage fra vores leverandør skal gemmes og må ikke bruges som forsendelsesemballage, da vi ikke kan sælge varen uden original emballagen.

Varen sendes retur til:

Nordfjeld A/S
Rødegårdsvej 182
5230 Odense M

Varer der skal fremstilles i specialmål til dig, kan bestilles ved kontakt til Nordfjeld. Disse varer skal forudbetales. Når en vare bliver specielfremstillet efter dine egne personlige specifikationer bortfalder fortrydelsesretten. Dette accepteres ved bestilling af specialfremstillede varer.

Ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – for eksempel kopi af eventuel forudgående korrespondance. Bemærk, vi modtager ikke pakker sendt pr. Efterkrav til os. Returnering kan også ske ved at aflevere varen personligt i vores butik. Ved at nægte modtagelsen eller uafhentet pakker kommer retur til os, forbeholder vi os retten til at opkræve evt. Omkostninger for returneringen.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

OMBYTNINGSRET PÅ HÅRDHED

Du har 30 dages ombytningsret én gang på Dunlopillo, Auping og Jensen standardmadrasser og gælder kun str. 90x200 cm og inden for samme sortiment. Ombytningsretten gælder ikke topmadrasser, boxmadrasser eller elevationsbunde. Det koster fra kr. 600,- for at få ombyttet hårdhed excl. evt. transport.

REKLAMATIONSRET

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb. Når du handler på Nordfjeld.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, afslag i prisen eller tilgodebevis, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Du skal sende en mail med billeder og beskrivelse af problemet, så detaljeret som muligt til info@nordfjeld.dk

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

På udvalgte produkter ydes der sætningsgaranti efter producentens forskrifter. Sætningsgarantien gælder kun hvis sætningen overstiger 2 cm. Garantiperioden variere alt afhængig af fabrikat, dog max 15 år. Garantien er ikke omfattet topmadrasser.  

Efter nærmere aftale skal varen sendes til:

Nordfjeld A/S
Rødegårdsvej 182
5230 Odense M Bemærk!

Vi modtager ikke pakker sendt pr. Efterkrav eller uden omdeling. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os på Nordfjeld.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Nordfjeld a/s og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for Nordfjeld a/s har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på Nordfjeld.dk er mai trang jensen.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Din mail videresendes til trustpilot, som udsender en mail på vores vegne. Trustpilot er en anmeldelsessite, hvor du kan give os din mening om at handle hos Nordfjeld.dk, så fremtidige kunder kan læse om din anbefaling. se vores anmeldelse på trustpilot (åbnes i nyt vindue).

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din mailadresse.
som registreret hos Nordfjeld a/s har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Nordfjeld A/S via mail info@nordfjeld.dk

COOKIES

På Nordfjeld.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser. Vi samarbejder med web2media og vi anvender Google Analytics og Adwords. Hvis du har spørgsmål angående dine cookies kan du henvende dig til: Mai Trang jensen på info@nordfjeld.dk

WEBSTATISTIK

Vi bruger en webstatistik på Nordfjeld.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Webstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Nordfjeld.dk.

PRISER

Alle priser på websitet er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende - og ofte fra dag til dag. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt Nordfjeld a/s accepterer ordren. Alle viste priser er inkl. Moms og andre afgifter. Når du handler med Nordfjeld.dk indgås alle aftaler på dansk. Hvis du ønsker, at modtage en kopi mere af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til info@nordfjeld.dk

VALG AF LOVSÆT

Tvister i overensstemmelse med disse vilkår skal afgøres i henhold til dansk lovgivning, med mindre præceptiv lovgivning tilsiger andet.

PERSONER UNDER 18 ÅR

Du skal være fyldt 18 år for at handle på Nordfjeld.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre. Har du spørgsmål eller kommentarer herom, så kontakt os endelig på info@nordfjeld.dk. Vil du klage til forbrugerklagenævnet, så kontakt:

Konkurrence- og forbrugerstyrelsen
Carl jacobsens vej 35
2500 Valby
Telefon: 4171 5000 www.kfst.dk