Puder

Puder

1 til 12 af 30

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sorter faldende

1 til 12 af 30

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sorter faldende

Hovedpuder du drømmer om

Vidste du, at rigtig mange hovedpiner stammer fra en forkert eller dårlig hovedpude, og at det nemt kan afhjælpes ved at finde en ny, der matcher dit behov? Det er nemlig en meget individuel sag, og i dag kan man få én til snart sagt ethvert behov. Hos Nordfjeld forhandler vi en række, at de allerbedste modeller, som sørger for, at du ligger godt, når du skal sove.

Vi har blandt andet et stort udvalg af ergonomiske puder, som giver den rette støtte og dermed en bedre søvn. 

Ergonomiske hovedpuder

Der er mange ting at tage højde for, når du skal ud og købe en ny hovedpude. I vores udvalg finder du nogle, der kan tilpasse sig dit behov. Vi har modeller, hvor du kan regulere højden, så den skaber den automatiske hvilestilling for dig.

Der er mange ting at tage højde for, når du skal ud og købe en ny hovedpude. I vores udvalg finder du nogle, der kan tilpasse sig dit behov. Vi har modeller, hvor du kan regulere højden, så den skaber den automatiske hvilestilling for dig. Du kan vælge mellem både gåsedun og latex/skum, der begge har sine fordele. Nogle kan temperaturregulere, så du aldrig får det for varmt eller for koldt. Fælles for dem er, at de giver en god støtte og aflaster hoved- og nakkemuskulatur, så du undgår de værste spændingshovedpiner.

Hvad passer til dig?

Ved du allerede, hvilken pude du foretrækker, men kan du ikke finde den i vores udvalg? Eller er du i tvivl om, hvad der matcher dine behov, eller overvejer du at give den som en gave? Så kontakt os for at få hjælp eller mere information, så du er sikker på at ende ud med det rigtige køb. Besøger du vores butik, kan du få mulighed for at mærke og afprøve nogle af produkterne, inden du beslutter dig.