Puder

Varer 1-12 af 21

Side
pr. side
Faldende orden
 1. Vaskemiddel til dun- og fjerprodukter - 4 stk.
  Tilbud
  Vaskemiddel til dun- og fjerprodukter - 4 stk.
  Tilbudspris 135,00 kr Normalpris 150,00 kr
 2. Traditional EasyClean™ Pude TEMPUR®
  Tilbud
  Traditional EasyClean™ Pude TEMPUR®
  Fra 1.124,25 kr Normalpris 1.499,00 kr
 3. Traditional Pude TEMPUR®
  Tilbud
  Traditional Pude TEMPUR®
  Fra 1.049,25 kr Normalpris 1.399,00 kr
 4. Ombracio Pude TEMPUR®
  Tilbud
  Ombracio Pude TEMPUR®
  Tilbudspris 1.049,25 kr Normalpris 1.399,00 kr
 5. Millennium Pude TEMPUR®
  Tilbud
  Millennium Pude TEMPUR®
  Fra 749,25 kr Normalpris 999,00 kr
 6. Original Pude TEMPUR®
  Tilbud
  Original Pude TEMPUR®
  Fra 524,25 kr Normalpris 699,00 kr

Varer 1-12 af 21

Side
pr. side
Faldende orden

Hovedpuder du drømmer om

Vidste du, at rigtig mange hovedpiner stammer fra en forkert eller dårlig hovedpude, og at det nemt kan afhjælpes ved at finde en ny, der matcher dit behov? Det er nemlig en meget individuel sag, og i dag kan man få én til snart sagt ethvert behov. Hos Nordfjeld forhandler vi en række, at de allerbedste modeller, som sørger for, at du ligger godt, når du skal sove.

Vi har blandt andet et stort udvalg af ergonomiske puder, som giver den rette støtte og dermed en bedre søvn. 

Ergonomiske hovedpuder

Der er mange ting at tage højde for, når du skal ud og købe en ny hovedpude. I vores udvalg finder du nogle, der kan tilpasse sig dit behov. Vi har modeller, hvor du kan regulere højden, så den skaber den automatiske hvilestilling for dig. Du kan vælge mellem både gåsedun og latex/skum, der begge har sine fordele. Nogle kan temperaturregulere, så du aldrig får det for varmt eller for koldt. Fælles for dem er, at de giver en god støtte og aflaster hoved- og nakkemuskulatur, så du undgår de værste spændingshovedpiner.

Det er vigtigt at finde en hovedpude, som passer til netop dig. Derfor kan det være, at du ikke nødvendigvis har brug for den samme hovedpude, som din partner. Når man skal vælge en hovedpude kan man gøre sig nogen overvejelser på forhånd.

Prøv eksempelvis at tænke på, om din foretrukne soveposition er enten ryggen, maven eller siden. Derudover kan du også overveje, om du foretrækker at sove med hovedet højt eller lavt placeret. Sidst men ikke mindst spiller pudens fyld en vigtig rolle. Hovedpudens fyld afgør, hvor hård eller blød puden er at ligge på.

Vi har både traditionelle puder med naturfyld, men vi fører også hovedpuder af latex. Disse puder har en exceptionel ventilation, og de anatomisk formede puder følger dit hoveds konturer. Derudover er de faste og bevarer formen, men de er samtidig meget fleksible. Men det er som tidligere påpeget en individuel sag, hvor meget støtte man ønsker, at puden skal give.

Hvad passer til dig?

Vores sortiment af hovedpuder spænder bredt både i forhold til materiale og form. Derudover har vi puder i alskens forskellige størrelser, og vi fører også kvalitetshovedpuder til de yngste i hjemmet.

Som en tommelfingerregel vil ergonomiske hovedpuder af skum eller latex passe til dem, som sover på siden eller ryggen. Puder med naturfyld er til gengæld et godt valg for dem, som ikke har en foretrukken soveposition. Men endnu en gang skal det nævnes, at hver persons behov er individuel.

Ved du allerede, hvilken pude du foretrækker, men kan du ikke finde den i vores udvalg? Eller er du i tvivl om, hvad der matcher dine behov, eller overvejer du at give den som en gave? Så kontakt os for at få hjælp eller mere information, så du er sikker på at ende ud med det rigtige køb. Besøger du vores butik, kan du få mulighed for at mærke og afprøve nogle af produkterne, inden du beslutter dig.

NORDFJELD – DIN SENGEFORHANDLER ONLINE

Velkommen til Nordfjeld! Her hos os kan du finde et stort sortiment af senge, madrasser, topmadrasser, dyner, puder, lagner og meget andet. Vi har tilbud på et bredt og forskelligartet udvalg af det hele, så der er noget til enhver smag. Her på vores website kan du se alle vores produkter og læse om dem, så du kan finde lige præcis det, du har brug for. Hos os kan du finde mærker som CPH Living, Södahl, Night & Day, by Karma og mange flere, som ofte er på tilbud. Udvalget er stort, da vi gerne vil sikre, at der er noget til ethvert behov. Hos Nordfjeld har vi fokus på god kvalitet og komfort, da det er vigtige egenskaber for senge, madrasser og andet tilbehør til sengen. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, så du kan derfor være sikker på at få en særdeles behagelig og holdbar seng hos os.

Senge på tilbud hos Nordfjeld.dk Hvis man skal have en ny seng i en god kvalitet og med en lækker komfort, kan det nemt blive en dyr fornøjelse. Men til din fordel har vi ofte gode tilbud på vores senge, madrasser og sengetøj. Vi forhandler i forvejen senge til billige priser, men du får selvfølgelig stadig den enestående kvalitet, komfort og holdbarhed. Når det kommer til senge, er kvaliteten altafgørende. Den skal være behagelig at ligge i, passe til den enkeltes behov og samtidig være holdbar. Som senge-forhandler prioriterer vi kvalitet og komfort højt. Vi forhandler kun senge med en sådan kvalitet, vi selv kan stå inde for. Du kan altså trygt købe din nye seng hos os, og du er måske heldig at finde den på tilbud. Tag et kig her på vores side og find inspiration til din nye seng.

Senge i alle størrelser Hvis man vil have en god nattesøvn, er det altafgørende at have en optimal seng. Det er meget individuelt, om man bedst kan lide en blød eller fast madras – og hvis man ligger på det forkerte, kan det både gå ud over ryggen og nattesøvnen. Så før du køber en ny seng, anbefaler vi dig at undersøge, hvilken type madras du ligger bedst på.

Her på vores side kan du finde senge i alle størrelser – ofte på tilbud. Hvad end du leder efter en enkeltseng, ¾-seng eller en dobbeltseng, så har vi et udvalg af det hele. Vi har både senge fra 70x190 cm og op til 180x200 cm, så du kan finde det, du helst vil have. Af forskellige modeller har vi for eksempel elevationssenge, continentalsenge, boxsenge og mange andre, som selvfølgelig fås med den type madras og størrelse, du har brug for.

Sengeforhandler i Odense Det kan være svært at beslutte, hvilken seng man vil have ved at se dem her på vores side. Derfor er du selvfølgelig altid velkommen i vore butik i Odense. Her har vi udstillingsmodeller af vores senge og madrasser, så du kan prøve dem og finde ud af, hvad du bedst kan lide. Hvis du kommer ind i vores butik i Odense, står vi altid klar til at rådgive dig, så du kan købe det helt rigtige produkt. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail – her er vi også klar til at svare på dine spørgsmål.

¾-senge og dobbeltsenge på tilbud En god seng er et godt grundlag for at få en god nattesøvn, så hvis du sover dårligt på grund af din seng, er du kommet til det helt rigtige sted. Du kan se vores udvalg af senge her på vores website eller i vores butik i Odense, hvor vi har billige priser og gode tilbud.

Ved at købe en seng, en madras eller et andet produkt hos os, har du selvfølgelig 14-dages fortrydelsesret. Vi leverer din bestilling i løbet af 1-2 hverdage, så du hurtigt kan få din nye, lækre seng hjem. Vi leverer dine produkter for 29 kr., men hvis du køber for mindst 750 kr., er fragten gratis. Hvad end du leder efter en enkeltseng, ¾-seng eller dobbeltseng, så finder du det hele hos os. Og du kan ofte være heldig at finde tilbud på alle vores modeller.