Dun puder

https://nordfjeld.dk/media/catalog/category/Untitled-1_8_1.jpg

9 vare(r)

Sorter faldende

9 vare(r)

Sorter faldende

Prioritér din søvn – find hovedpuden her

Den rigtige pude er lige så vigtig for din nattesøvn som madrassen og dynen. Generelt er det værd at overveje, hvilken stilling du sover i, inden du køber en pude. Sover du på ryggen? Siden? Eller maven? Den position, du sover i, har betydning for hvilken hovedpude, der er den rigtige for dig. Hovedpudens vigtigste funktion er at sørge for, at din rygsøjle er i en neutral position, så hvis du sover på maven anbefaler vi, at du vælger en lav hovedpude, mens du bør overveje at anskaffe dig en høj hovedpude, hvis du har tendens til at sove på ryggen.

Valget af hovedpude har betydning for både kvaliteten af din søvn og forhindring af nakkesmerte ved at sove i en forkert stilling.

Dunpuden - det klassiske valg

Dunpuden er den mest almene pude, der bliver brugt i danske hjem, og det er ikke for ingenting, at den har fundet vej til så mange senge rundt omkring i Danmark. Dun giver en rigtig god støtte og har en fantastisk evne til at transportere fugt væk fra kroppen. Desuden er dun meget fleksibelt, hvilket giver mulighed for at flytte rundt på indholdet.

Sidst men ikke mindst giver dunens lette og bløde former en behagelig oplevelse, der sikrer at du får bedst mulig nattesøvn. Her på siden har vi et stort udvalg af dunpuder til enhver smag. Se dig omkring og find den dunpude, der passer til dig og dit behov.