Dun puder

7 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Ringsted Dun Svinedrengen Pude
  Tilbud
  Ringsted Dun Svinedrengen Pude
  Fra 539,10 kr Normalpris 599,00 kr
 2. Ringsted Dun Lille Claus og Store Claus Pude
  Tilbud
  Ringsted Dun Lille Claus og Store Claus Pude
  Fra 251,10 kr Normalpris 279,00 kr
 3. Ringsted Dun Klodshans 1-kammer
  Tilbud
  Ringsted Dun Klodshans 1-kammer
  Fra 395,10 kr Normalpris 439,00 kr
 4. Ringsted Dun Klodshans Pude 3-kammer
  Tilbud
  Ringsted Dun Klodshans Pude 3-kammer
  Fra 422,10 kr Normalpris 469,00 kr
 5. Ringsted Dun Snedronningen Pude
  Tilbud
  Ringsted Dun Snedronningen Pude
  Fra 809,10 kr Normalpris 899,00 kr

7 varer

pr. side
Faldende orden

Prioritér din søvn – find dunpuden her

Den rigtige pude er lige så vigtig for din nattesøvn som madrassen og dynen. Generelt er det værd at overveje, hvilken stilling du sover i, inden du køber en pude. Sover du på ryggen? Siden? Eller maven? Den position, du sover i, har betydning for hvilken hovedpude, der er den rigtige for dig. Hovedpudens vigtigste funktion er at sørge for, at din rygsøjle er i en neutral position, så hvis du sover på maven anbefaler vi, at du vælger en lav hovedpude, mens du bør overveje at anskaffe dig en høj hovedpude, hvis du har tendens til at sove på ryggen.

Valget af hovedpude har betydning for både kvaliteten af din søvn og forhindring af nakkesmerte ved at sove i en forkert stilling.

Hos Nordfjeld har finder du dunpuder fra Auping og danske Ringsted Dun, som begge er kendt for at levere højkvalitetsprodukter.


Dunpuden - det klassiske valg

Dunpuden er den mest almene pude, der bliver brugt i danske hjem, og det er ikke for ingenting, at den har fundet vej til så mange senge rundt omkring i Danmark. Dun giver en rigtig god støtte og har en fantastisk evne til at transportere fugt væk fra kroppen. Desuden er dun meget fleksibelt, hvilket giver mulighed for at flytte rundt på indholdet.

Sidst men ikke mindst giver dunens lette og bløde former en behagelig oplevelse, der sikrer at du får bedst mulig nattesøvn.

Har man tendens til at sove på ryggen eller maven, så foretrækker man ofte en blød hovedpude. Her kan man vælge at gå efter en hovedpude med en høj procentdel af dun, især hvis man sover på ryggen. Foretrækker du derimod at sove på siden, så er det vigtigt, at hovedet er hævet lidt mere op fra madrassen. Hvis hovedet er for lavt, når du ligger på siden, så kan du vågne op med spændinger i nakken.

Bløde puder af kvalitetsdun

I vores sortiment kan du finde den duntype, som passer dig bedst. Vi har hovedpuder med dun fra både and, gås og moskus. Moskusdun holder eksempelvis bedre på varmen end andedun. Dette betyder, at dunpuder med moskusdun har en lidt højere bæreevne end hovedpuder med andedun. Dunpuder har desuden gode fugtregulerende egenskaber. Derudover indeholder mange af dunpuderne andefjer, som medvirker til at gøre puden fast. Du kan også finde 3-lags dunhovedpuder i vores sortiment. Når der er flere lag, så opnår du en optimal støtte. En 3-lags dunhovedpude udgøres af en kerne af fjer. I de ydre kamre er der dun, som giver puden en skøn følelse.


TIl kamp mod allergi

Har man støvmideallergi, så har vi også dunpuder, som tilgodeser dette. Et tætvævet inderbetræk gør, at husstøvmider ikke kan trænge igennem puden. Derudover er mange af dunpuderne genopfyldelige, og man kan dermed kompensere for tabte fjer. Ydermere findes dunpuderne i forskellige størrelser, alt efter hvad man har af ønsker. Her på siden har vi et stort udvalg af dunpuder til enhver smag. Se dig omkring og find den dunpude, der passer til dig og dit behov. Har du lyst til at prøve eller se dunpuderne i virkeligheden? Så kom forbi vores butik i Odense, hvor du kan afprøve dunpuderne og få vejledning.

NORDFJELD – DIN SENGEFORHANDLER ONLINE

Velkommen til Nordfjeld! Her hos os kan du finde et stort sortiment af senge, madrasser, topmadrasser, dyner, puder, lagner og meget andet. Vi har tilbud på et bredt og forskelligartet udvalg af det hele, så der er noget til enhver smag. Her på vores website kan du se alle vores produkter og læse om dem, så du kan finde lige præcis det, du har brug for. Hos os kan du finde mærker som CPH Living, Södahl, Night & Day, by Karma og mange flere, som ofte er på tilbud. Udvalget er stort, da vi gerne vil sikre, at der er noget til ethvert behov. Hos Nordfjeld har vi fokus på god kvalitet og komfort, da det er vigtige egenskaber for senge, madrasser og andet tilbehør til sengen. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, så du kan derfor være sikker på at få en særdeles behagelig og holdbar seng hos os.

Senge på tilbud hos Nordfjeld.dk Hvis man skal have en ny seng i en god kvalitet og med en lækker komfort, kan det nemt blive en dyr fornøjelse. Men til din fordel har vi ofte gode tilbud på vores senge, madrasser og sengetøj. Vi forhandler i forvejen senge til billige priser, men du får selvfølgelig stadig den enestående kvalitet, komfort og holdbarhed. Når det kommer til senge, er kvaliteten altafgørende. Den skal være behagelig at ligge i, passe til den enkeltes behov og samtidig være holdbar. Som senge-forhandler prioriterer vi kvalitet og komfort højt. Vi forhandler kun senge med en sådan kvalitet, vi selv kan stå inde for. Du kan altså trygt købe din nye seng hos os, og du er måske heldig at finde den på tilbud. Tag et kig her på vores side og find inspiration til din nye seng.

Senge i alle størrelser Hvis man vil have en god nattesøvn, er det altafgørende at have en optimal seng. Det er meget individuelt, om man bedst kan lide en blød eller fast madras – og hvis man ligger på det forkerte, kan det både gå ud over ryggen og nattesøvnen. Så før du køber en ny seng, anbefaler vi dig at undersøge, hvilken type madras du ligger bedst på.

Her på vores side kan du finde senge i alle størrelser – ofte på tilbud. Hvad end du leder efter en enkeltseng, ¾-seng eller en dobbeltseng, så har vi et udvalg af det hele. Vi har både senge fra 70x190 cm og op til 180x200 cm, så du kan finde det, du helst vil have. Af forskellige modeller har vi for eksempel elevationssenge, continentalsenge, boxsenge og mange andre, som selvfølgelig fås med den type madras og størrelse, du har brug for.

Sengeforhandler i Odense Det kan være svært at beslutte, hvilken seng man vil have ved at se dem her på vores side. Derfor er du selvfølgelig altid velkommen i vore butik i Odense. Her har vi udstillingsmodeller af vores senge og madrasser, så du kan prøve dem og finde ud af, hvad du bedst kan lide. Hvis du kommer ind i vores butik i Odense, står vi altid klar til at rådgive dig, så du kan købe det helt rigtige produkt. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail – her er vi også klar til at svare på dine spørgsmål.

¾-senge og dobbeltsenge på tilbud En god seng er et godt grundlag for at få en god nattesøvn, så hvis du sover dårligt på grund af din seng, er du kommet til det helt rigtige sted. Du kan se vores udvalg af senge her på vores website eller i vores butik i Odense, hvor vi har billige priser og gode tilbud.

Ved at købe en seng, en madras eller et andet produkt hos os, har du selvfølgelig 14-dages fortrydelsesret. Vi leverer din bestilling i løbet af 1-2 hverdage, så du hurtigt kan få din nye, lækre seng hjem. Vi leverer dine produkter for 29 kr., men hvis du køber for mindst 750 kr., er fragten gratis. Hvad end du leder efter en enkeltseng, ¾-seng eller dobbeltseng, så finder du det hele hos os. Og du kan ofte være heldig at finde tilbud på alle vores modeller.