Ergonomiske puder

11 varer

pr. side
Faldende orden

11 varer

pr. side
Faldende orden

Ergonomisk pude – sig farvel til smerterne

Ergonomiske puder er kendetegnet ved at have en anden form end traditionelle puder. Den ergonomiske pude har mere end nogen anden pude fokus på individuel tilpasning. Den ergonomiske pude, der er rigtig for dig afhænger helt og holdent af hvilke typer gener, du har. Har du svært ved at slappe af i nakken, når du sover, skal du f.eks. have en ergonomiske hovedpude, der giver ekstra støtte til din nakke og dit hoved, så du undgår at vågne med muskelspændinger.

En ergonomisk pude er velegnet til dig, som døjer med smerter eller gener. Når du ligger på en anatomisk hovedpude skal du dog være opmærksom på, at din kind og dit kindben ikke generes af pudens forhøjning. Derudover vil den korrekt valgte ergonomiske, formstøbte hovedpude sikre, at vinklen mellem din hals og krop er omtrent den samme, som når du står oprejst. 

Når en hovedpude er ergonomisk betyder det konkret, at den aktivt forebygger og afjælper gener og skader, som man kan få, når man sover. Ergonomiske hovedpuder bidrager altså til bedre søvnmønstre og ro om natten. Dette kan være glædeligt om natten, men det har ikke desto mindre en bedre effekt på dagtimerne. Fundamentet for energi og mentalt overskud er en ordentlig nattesøvn.


Vores udvalg

Vi har et bredt udvalg af formstøbte puder, der giver støtte til hhv. Nakke, skuldre, hoved og lænd. Puderne er andet materiale end vores almindelige dunpuder. Det skyldes, at det er hensigtsmæssigt, at de ikke ændre form og facon over natten, så du ligger i den korrekte position hele natten og ikke kun, når du lægger dig til at sove.

Vores ergonomiske pudder på webshoppen kommer fra anerkendte forhandlere såsom Auping, Dunlopillo og Ringsted Dun. Disse tre pudeproducenter er kvalitetsbevidste og har mange års erfaring.

Ergonomiske puder eller specialpuder fremstilles ofte i eksempelvis skum, latex, memoryskum og trykaflastende skum. Derudover kan vores ergonomiske hovedpuder fås i forskellige størrelser.


Vælg den rigtige pude

Når man skal vælge en ergonomisk hovedpude, skal man udover sovestilling også tage hensyn til madrassens blødhed, og hvor bredskuldret man selv er. Disse faktorer har indvirkning på oplevelsen af en ergonomisk hovedpude. Hvis du eksempelvis har brede skuldre, så vil vi anbefale en høj ergonomisk pude.

Du kan læse meget mere om specifikationerne for den enkelte pude, og hvad de kan afhjælpe ved at klikke ind på dem. Derudover er velkommen i vores fysiske butik i Odense, hvor kvalificeret personale kan yde den mængde hjælp og vejledning, som du efterspørger. Ellers kan du sende en mail til os på info@nordfjeld.dk

NORDFJELD – DIN SENGEFORHANDLER ONLINE

Velkommen til Nordfjeld! Her hos os kan du finde et stort sortiment af senge, madrasser, topmadrasser, dyner, puder, lagner og meget andet. Vi har tilbud på et bredt og forskelligartet udvalg af det hele, så der er noget til enhver smag. Her på vores website kan du se alle vores produkter og læse om dem, så du kan finde lige præcis det, du har brug for. Hos os kan du finde mærker som CPH Living, Södahl, Night & Day, by Karma og mange flere, som ofte er på tilbud. Udvalget er stort, da vi gerne vil sikre, at der er noget til ethvert behov. Hos Nordfjeld har vi fokus på god kvalitet og komfort, da det er vigtige egenskaber for senge, madrasser og andet tilbehør til sengen. Vi går ikke på kompromis med kvalitet, så du kan derfor være sikker på at få en særdeles behagelig og holdbar seng hos os.

Senge på tilbud hos Nordfjeld.dk Hvis man skal have en ny seng i en god kvalitet og med en lækker komfort, kan det nemt blive en dyr fornøjelse. Men til din fordel har vi ofte gode tilbud på vores senge, madrasser og sengetøj. Vi forhandler i forvejen senge til billige priser, men du får selvfølgelig stadig den enestående kvalitet, komfort og holdbarhed. Når det kommer til senge, er kvaliteten altafgørende. Den skal være behagelig at ligge i, passe til den enkeltes behov og samtidig være holdbar. Som senge-forhandler prioriterer vi kvalitet og komfort højt. Vi forhandler kun senge med en sådan kvalitet, vi selv kan stå inde for. Du kan altså trygt købe din nye seng hos os, og du er måske heldig at finde den på tilbud. Tag et kig her på vores side og find inspiration til din nye seng.

Senge i alle størrelser Hvis man vil have en god nattesøvn, er det altafgørende at have en optimal seng. Det er meget individuelt, om man bedst kan lide en blød eller fast madras – og hvis man ligger på det forkerte, kan det både gå ud over ryggen og nattesøvnen. Så før du køber en ny seng, anbefaler vi dig at undersøge, hvilken type madras du ligger bedst på.

Her på vores side kan du finde senge i alle størrelser – ofte på tilbud. Hvad end du leder efter en enkeltseng, ¾-seng eller en dobbeltseng, så har vi et udvalg af det hele. Vi har både senge fra 70x190 cm og op til 180x200 cm, så du kan finde det, du helst vil have. Af forskellige modeller har vi for eksempel elevationssenge, continentalsenge, boxsenge og mange andre, som selvfølgelig fås med den type madras og størrelse, du har brug for.

Sengeforhandler i Odense Det kan være svært at beslutte, hvilken seng man vil have ved at se dem her på vores side. Derfor er du selvfølgelig altid velkommen i vore butik i Odense. Her har vi udstillingsmodeller af vores senge og madrasser, så du kan prøve dem og finde ud af, hvad du bedst kan lide. Hvis du kommer ind i vores butik i Odense, står vi altid klar til at rådgive dig, så du kan købe det helt rigtige produkt. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail – her er vi også klar til at svare på dine spørgsmål.

¾-senge og dobbeltsenge på tilbud En god seng er et godt grundlag for at få en god nattesøvn, så hvis du sover dårligt på grund af din seng, er du kommet til det helt rigtige sted. Du kan se vores udvalg af senge her på vores website eller i vores butik i Odense, hvor vi har billige priser og gode tilbud.

Ved at købe en seng, en madras eller et andet produkt hos os, har du selvfølgelig 14-dages fortrydelsesret. Vi leverer din bestilling i løbet af 1-2 hverdage, så du hurtigt kan få din nye, lækre seng hjem. Vi leverer dine produkter for 29 kr., men hvis du køber for mindst 750 kr., er fragten gratis. Hvad end du leder efter en enkeltseng, ¾-seng eller dobbeltseng, så finder du det hele hos os. Og du kan ofte være heldig at finde tilbud på alle vores modeller.